Bugün bir kadın ağlayarak yanıma geldi,yol param yok çocugumla burada kaldım dedi ağlayarak para istedi… detaya inin lütfen

Ben onlara vermiyorum para smali bebekler için bağış toplanan standlara veriyorum aklınızda olsun bunlara kanmayın
Onlar da güvenilir değil.ben hiçbir yere yardım yapmıyorum.zaten öyle bir misyonum olduğunu da düşünmüyorum.ben kimim ki yani? 3 kuruşla çalışan maaşlı eleman.5 yıl çalışmışım 200 bin param var.

Ay biride bana evimde yiyecek yok ekmekle makarna alır mısın demişti tamam dedim bime girdik baktım kadın araba çekti direk 🤣🤣🤣 izliyorum hayretle 5 lt yağ koydu elidor şampuan filan ayıldım o an sen al ben diğer reyondayım dedim kaçtım afsfsgsgsg pişman değilim belki o kadar param yok birde kıt beyinli ya
Bugünün de enayisini bulduk diye sevinmiş ama 😁

Bu devirde böyle gelen kimseye güvenmem. Son zamanlarda da yol ortasında bayılıp bütün simitleri etrafa saçanlar türemiş. İlla sadaka vermek istiyorsanız belediye aracılığıyla gerçek ihtiyaç sahiplerini bulabilirsiniz. 800 tl az para değil yazık olmuş.
Bir de cam baskülü kırıp başında ağlama taklidi yapan çocuklar vardı.havalar biraz ısınsın yine çıkarlar.

Ben onlara vermiyorum para smali bebekler için bağış toplanan standlara veriyorum aklınızda olsun bunlara kanmayın
sma'li cocuklar icin toplanan paralarda da ne şaibeler dönüyor. cocuk vefat ederse para baska cocuklarin hesabina bölüşüyor diyorlar ama gercekte smali çocukların fakir babalarinin otogaleri açanları, dedelerinin abdde sirket kurmasi falan neler neler var. biraz arastirsan görürsün

Ben de o an basiretim mi bağlandı nedir 800 tl para verdim. Sonra kadının dolandırıcı olduğunu öğrendim. Şuan kendimi nasıl salak yerine koyulmuş hissediyorum anlatamam. Resmen safmışım ya . Sadaka verelim derken dolandırılmışım
Benim karşıma şehir hastanesine cocugumu muayeneye götürürken çıktı bir çocuklu kadın. Yanımda oglum hasta, bunalmisim, eşim yanımda değil... Kadın basladi ağlamaya, yok şu şehirden tedaviye geldik, 10 gündür yatiyorduk, bugün taburcu olduk ama donmeye yol paramız yok diye... Yalan olduğunu, dolandirildigimi bile bile çıkarıp bir miktar para verdim başımdan bir an önce gitsin diye...

Onlar da güvenilir değil.ben hiçbir yere yardım yapmıyorum.zaten öyle bir misyonum olduğunu da düşünmüyorum.ben kimim ki yani? 3 kuruşla çalışan maaşlı eleman.5 yıl çalışmışım 200 bin param var.
Sen memursun en azından öyle bir misyonda sen değilsen kim olacak asgari ücretli mi en azından onlara göre iyisindir. Beş yıl içinde 200 az üzgünüm

para isteyen kimseye para vermiyorum. Gercekten ihtiyaci olan utanir zaten, dilenmez. Birinden borc istemek bile ne kadar zorken bunlarin yuzu yok rahatca istemeye.

O kadar dogru ki. Bi mekanda yemek yiyorduk kalkarken eşim paket yemek yaptirip aldi nedense ve anlamadim ne yapacagini oradan cikinca uzaktaki bir cocuga (13-14 yaşlardadir herhalde) goturdu verdi paketi. Dedim nerden anladin gördün? O da dedi gercekten zor durumda olan insanlar utanir dilenmez.
Cocuk dilenmiyordu kimseden mekana yakin bile durmuyordu ama dikkatli olan anliyor demek ki ve cidden ihtiyac sahipleri boyle rahat isteyemiyor.

Back