Dedin ve ben banlanırmışımBir sen kaldın zaten name, sen de ban yeme gözünü seveyim
Sen bana şom ağızlı demeye mi getirdin?Dedin ve ben banlanırmışım
Dermiyim ben öyle şeySen bana şom ağızlı demeye mi getirdin?
Kib.
Dermiyim ben öyle şey
Kalbin temiz anlamında şeettiydim
Yer miyiz biz bunu ?
Yiyelim be hola,Yer miyiz biz bunu ?
Yalnız name'in bansızlık tahtı sallantı da, geçen gün konu dışıdan uyarı aldı, söylemiyor bakYiyelim be hola,nameaver im candır, kadının dibidir, kıyamam ona. Her ne kadar bana şom ağızlı dediyse de
Yalnız name'in bansızlık tahtı sallantı da, geçen gün konu dışıdan uyarı aldı, söylemiyor bakbir daha konu dışı yazarsa gri nasıl bir renkmiş, mapus nasıl bir yermiş öğrenecek
Bencede gizli oy olabilir daha mantıklı,yoksa bu savaş sürer gider müdürüm..
Kim bana ısınamamış diyede düşünmem açıkcası,demekki bişiler varki sevemedi ısınamadı derim..
AyyyYalnız name'in bansızlık tahtı sallantı da, geçen gün konu dışıdan uyarı aldı, söylemiyor bakbir daha konu dışı yazarsa gri nasıl bir renkmiş, mapus nasıl bir yermiş öğrenecek
Ya sizler üstünüze alınmıyorsunuz, biliyorum böyle şeyleri dert etmediğinizi, kızlar dünkü yazımı üstlerine alınmışlar ama direkt hedefim onlarda değildi, birkaç gündür bazı en kategorilerinde çaktırmadan alttan alta laf söylemeler vardı, hepsi birikipte burada da tatsızlık yaşanınca tek bir topikte patlayıverdim.
Kızıyorum da ayrıca, gerek yok eğlenirken işin tadını kaçırmaya, kin tutmanın, kişileri hedef almanın manası yok.
En temizi gizli oy, bunu zaten diğer sebepten de istiyorum, hatır gönül kırılmasın diye verilen oylarda var zira.
Bana neden oy verdin diyenler kadar niye oy vermedin diyenlerde oluyor.
Aman ağzımızın tadı kaçmasın
Ağzın bal yesin AykutYiyelim be hola,nameaver im candır, kadının dibidir, kıyamam ona. Her ne kadar bana şom ağızlı dediyse de
Ablam birazdan tanıştırayım seniAykut kim ayolll
Ablam birazdan tanıştırayım seni
Aykuttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?