Sen iste yeter ki, ben sana "en batı hayranı üye" oscarı yapıp gönderirim.hahahayok ya dalga geçiyorum ısınamayanlara bakınca benim için bir kayıp olacak kişiler değil, yılın üyesine falan bakıp seviniyorum hahahah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen iste yeter ki, ben sana "en batı hayranı üye" oscarı yapıp gönderirim.hahahayok ya dalga geçiyorum ısınamayanlara bakınca benim için bir kayıp olacak kişiler değil, yılın üyesine falan bakıp seviniyorum hahahah
![]()
Kupacıylamı anlaştınSen iste yeter ki, ben sana "en batı hayranı üye" oscarı yapıp gönderirim.![]()
Vuhuu!Olabilitesi var![]()
He, 3 tane fiyatına 5 tane yaptıracağımKupacıylamı anlaştın![]()
Hanım,
içimdeki dışımdadır, buraya hangi duygumla yazmışsam da hep içimden geçtiği gibi yazmışımdır, geçen gece yatmaya gittim, kafam siteyle dolu tabii, özellikle En yarışmasıyla ilgili düşünüyordum çünkü kupam yok vb yazıları okumuştum, kendi kendime En'ler yarışmasında oylama sonucu 1. olanlara aynı yemek yarışmasındaki gibi madalya mı versek acaba, kullanıcı adlarının altında da yılın ablası, yılın banlananı, yılın üyesi gibi yazılar yazsın, bir sene boyunca da bu yazılar kalsın, madalyalarda daimi olsun, sonra dedim ki Mune kızım sen iyi misin? En övüngeç, en ısınamadığınız üye kategorilerine aday gösterilip birinci gelenler yarışmanın eğlencelik olduğunu bir kenara bırakarak, ya bunu kendilerine bir saygısızlık olarak görürlerse?
Anında fikrimden vazgeçtim, genellediğim sanılmasın, birçoğunuzun eğlencelik bir yarışma fikrinde olduğunuzu biliyorum ama bazıları da ciddiye alıyor, halbuki burada gerçekten maksat eğlenmek lakin sevilmeyen kategorilerde birilerinin başkalarını aday gösterdiğini oyladığını öğrenince sinirlenip bunu kan davasını döndürenler oluyor, unutulmuyor.
Olaki seneye yapılırsa kesinlikle oyların gizli olmasını talep edeceğim, herkes rahatça gerçekte gönlünden kim geçiyorsa onu oylasın, hem hatır gönül kırılır endişesi olmaz hem de vay efendim X beni aday göstermiş, oylamış tartışmaları olmaz.
Herhangi bir olumsuzluk yok.ısınamadağımız üye dışında en övüngeç mi neydi ona bile olumulu düşünüp isim yazdım ben ama bu sayfada ki garip tartışmayı okuyunca acaba yanlış mı yaptım diye sorguluyorum şu an.
en çok banlanan üye kategorisinde ne gibi bir olumsuzluk olabilir ki?
Herhangi bir olumsuzluk yok.
Konuda olumsuz bir şey yok, tartışmanın sebebi başkaydı.ama çıkan tartıma tam tersini söylüyor o yüzden sordum.bazen de doğruları yazdığımız için ama sert bir tarzımız olduğu için ceza alabiliyoruz ya da kavgaya tartışmaya çekiliyoruz mecburen,çok ceza alan birinin asla kötü bir üye olduğunu düşünmüyorum.o yüzden sordum aslında.
hangi kategoriler olumsuz olarak algılanıyor bilemedim yanlış yere kalp kırmak birini yanlış bir yere oylamak üzer beni.
6 yılda sıfır ban mıHiç banlanmayan kategorisi yok mu![]()
Konuda olumsuz bir şey yok, tartışmanın sebebi başkaydı.
Olumsuz kategorilerde de adayım, hiçbir rahatsızlık duymadım veya adaylıktan çekilme gibi bir tutumum olmadı. Hele ki en çok banlanan gibi bir konuda hiç olmaz. Örneğin bu kategoride önde olan cherry'yi de bibi'yi de severim, kötü birer üye oldukları aklıma bile gelmedi :)
Sep'in mesajı yazmasının ve devamında olayın tırmanmasının nedeni kategorinin olumsuz olması değil.
Rica ederim. Böyle bir konuda yanlış anlaşılıyor olmak hoşuma gitmiyoranladım,açıklama için teşekkürler :)
ben sizi yanlış anlamadım tartışmanın fitilini ateşleyen de siz değilsiniz bence okudum hepsini çünkü.tartışma ve sonrasını çözemedim.acaba yanlış bir kategoride oylama mı yaptım diye düşündüm.Rica ederim. Böyle bir konuda yanlış anlaşılıyor olmak hoşuma gitmiyor![]()
Hiç banlanmayan kategorisi yok mu![]()
Bansız hayat oh ne rahat6 yılda sıfır ban mı
Maşallah![]()
Bansız hayat oh ne rahat![]()