Bak sen cakala, hic de caktirmiyorYalnız name'in bansızlık tahtı sallantı da, geçen gün konu dışıdan uyarı aldı, söylemiyor bakbir daha konu dışı yazarsa gri nasıl bir renkmiş, mapus nasıl bir yermiş öğrenecek
Sagol Mune.Ya sizler üstünüze alınmıyorsunuz, biliyorum böyle şeyleri dert etmediğinizi, kızlar dünkü yazımı üstlerine alınmışlar ama direkt hedefim onlarda değildi, birkaç gündür bazı en kategorilerinde çaktırmadan alttan alta laf söylemeler vardı, hepsi birikipte burada da tatsızlık yaşanınca tek bir topikte patlayıverdim.
Sen git kimin yuzunden konu disi uyarisi aldiysan ona Aykut de
Ağzın bal yesin Aykut
Yiyelim be hola,nameaver im candır, kadının dibidir, kıyamam ona. Her ne kadar bana şom ağızlı dediyse de
Ayyy öyle birşeyden uyarı aldım ki utancımdan söyleyemedimBak sen cakala, hic de caktirmiyorBan yiyecek sonra ustume yikacak som agizli diye. Senden beklemezdim nameaver
Sagol Mune.
Bak sen cakala, hic de caktirmiyorBan yiyecek sonra ustume yikacak som agizli diye. Senden beklemezdim nameaver
Sagol Mune.
Bence laf aramızda name duymasın ama hiç uyarı almadım deyip hava atmak için söylemedisiz uyarı alanlara psikolocik bir baskı yapmayı bile düşünmüş olabilir, Aykut diyen biri sonuçta, derin düşünmek lazım
Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme bir güzel söze kanma
Whatsapptan yaz ayol merak ettim. Soz, soylemem kimseye.Ayyy öyle birşeyden uyarı aldım ki utancımdan söyleyemedim
Vay ya hesaplara bak.
Bence laf aramızda name duymasın ama hiç uyarı almadım deyip hava atmak için söylemedisiz uyarı alanlara psikolocik bir baskı yapmayı bile düşünmüş olabilir, Aykut diyen biri sonuçta, derin düşünmek lazım
Ölüyorum, anlasana! Gözlerimin önünde birbirlerini uyariyorlar. Ben ban içinde kıvranırken, onların mutluluğundan ölüyorum. Hola ben ölüyorum, yardım et.
Whatsapptan yaz ayol merak ettim. Soz, soylemem kimseye.
Vay ya hesaplara bak.
Noldu kiskandin miVay watsapp ?
Eseklere mi erkeklere miCherry tabii ki, bakın yine yok, gelse de yine e***klere çemkirse, sövse, küfretse, içimizin yağlarını eritse...Seviyoruz.
Eseklere mi erkeklere mi
Bir daha ban alırsan zaten birkaç ay olacak herhalde bibi
off ya yediğim ban neden biliyormusun biri beni alıntılamış normal yani tartışma yok bende cevap vermişim konu dışı diye 4 günvalla kk da yorum yapmaya korkar oldum şöyle bir kaç ay kaybolsam mı ortadan iyice sıkıldım
Bir daha ban alırsan zaten birkaç ay olacak herhalde bibi
Bibi veMissCherryBlossom aldığınız en uzun banlar ne kadardı?
Benim 10 gündü galiba tam hatırlamıyorum tabi banlandığım şeyede bağlı :) meselaMissCherryBlossom bilgeceye yazdığı şey yüzünden uzun süre ban almıştı bildiğim kadarıyla
Ben genelde geyikten konu dışından gidiyorum o yüzden çok uzun olmuyor diye düşünüyorum
Ben de banlandığım msjı görünce sinirlendimAynen bende konu dışından gittim,arada atarlanınca güme gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?