Anket En Çok Banlanan KK Üyesi

En çok Banlanan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    167
  • Anket Kapalı .
Yalnız name'in bansızlık tahtı sallantı da, geçen gün konu dışıdan uyarı aldı, söylemiyor bak bir daha konu dışı yazarsa gri nasıl bir renkmiş, mapus nasıl bir yermiş öğrenecek
Bak sen cakala, hic de caktirmiyor Ban yiyecek sonra ustume yikacak som agizli diye. Senden beklemezdim nameaver

Sagol Mune.

Bak sen cakala, hic de caktirmiyor Ban yiyecek sonra ustume yikacak som agizli diye. Senden beklemezdim nameaver

Sagol Mune.

Bence laf aramızda name duymasın ama hiç uyarı almadım deyip hava atmak için söylemedi siz uyarı alanlara psikolocik bir baskı yapmayı bile düşünmüş olabilir, Aykut diyen biri sonuçta, derin düşünmek lazım

Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme bir güzel söze kanma

Ölüyorum, anlasana! Gözlerimin önünde birbirlerini uyariyorlar. Ben ban içinde kıvranırken, onların mutluluğundan ölüyorum. Hola ben ölüyorum, yardım et.

Ayyy öyle birşeyden uyarı aldım ki utancımdan söyleyemedim
Whatsapptan yaz ayol merak ettim. Soz, soylemem kimseye.

Vay ya hesaplara bak.

Vay watsapp ?

Cherry tabii ki, bakın yine yok, gelse de yine e***klere çemkirse, sövse, küfretse, içimizin yağlarını eritse...Seviyoruz.

Bir daha ban alırsan zaten birkaç ay olacak herhalde bibi

Bibi ve MissCherryBlossom aldığınız en uzun banlar ne kadardı?

Bir daha ban alırsan zaten birkaç ay olacak herhalde bibi

Bibi ve MissCherryBlossom aldığınız en uzun banlar ne kadardı?

Benim 10 gündü galiba tam hatırlamıyorum tabi banlandığım şeyede bağlı :) mesela MissCherryBlossom bilgeceye yazdığı şey yüzünden uzun süre ban almıştı bildiğim kadarıyla
Ben genelde geyikten konu dışından gidiyorum o yüzden çok uzun olmuyor diye düşünüyorum

Aynen bende konu dışından gittim,arada atarlanınca güme gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…