Anket En Çok Banlanan KK Üyesi

En çok Banlanan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    167
  • Anket Kapalı .
Hanım,
içimdeki dışımdadır, buraya hangi duygumla yazmışsam da hep içimden geçtiği gibi yazmışımdır, geçen gece yatmaya gittim, kafam siteyle dolu tabii, özellikle En yarışmasıyla ilgili düşünüyordum çünkü kupam yok vb yazıları okumuştum, kendi kendime En'ler yarışmasında oylama sonucu 1. olanlara aynı yemek yarışmasındaki gibi madalya mı versek acaba, kullanıcı adlarının altında da yılın ablası, yılın banlananı, yılın üyesi gibi yazılar yazsın, bir sene boyunca da bu yazılar kalsın, madalyalarda daimi olsun, sonra dedim ki Mune kızım sen iyi misin? En övüngeç, en ısınamadığınız üye kategorilerine aday gösterilip birinci gelenler yarışmanın eğlencelik olduğunu bir kenara bırakarak, ya bunu kendilerine bir saygısızlık olarak görürlerse?

Anında fikrimden vazgeçtim, genellediğim sanılmasın, birçoğunuzun eğlencelik bir yarışma fikrinde olduğunuzu biliyorum ama bazıları da ciddiye alıyor, halbuki burada gerçekten maksat eğlenmek lakin sevilmeyen kategorilerde birilerinin başkalarını aday gösterdiğini oyladığını öğrenince sinirlenip bunu kan davasını döndürenler oluyor, unutulmuyor.

Olaki seneye yapılırsa kesinlikle oyların gizli olmasını talep edeceğim, herkes rahatça gerçekte gönlünden kim geçiyorsa onu oylasın, hem hatır gönül kırılır endişesi olmaz hem de vay efendim X beni aday göstermiş, oylamış tartışmaları olmaz.

Son düzenleme:
çok mantıklı :)

hayııııııııııııırrrrrrrrrrr gizli oylama olmaz, ben 1 sene boyunca kime kan kusturacağımı nasıl bilicem o vakıt

Sinsi sinsi ekran görüntülerini alıp odada panoya mı raptiyeliyorsun?

ben sana diyim gölge gibi peşlerindeyim ceza puanım azalsın her mesajlarında olay çıkartıp banlattıracam

Ahaha ofis yaa
Yapma boşver yahu ne gerek var. Bir de yazma böyle bak Mune etrafta

hahaha yok ya dalga geçiyorum ısınamayanlara bakınca benim için bir kayıp olacak kişiler değil, yılın üyesine falan bakıp seviniyorum hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…