• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Çok Banlanan KK Üyesi

En çok Banlanan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    167
  • Anket Kapalı .
Yalnız name'in bansızlık tahtı sallantı da, geçen gün konu dışıdan uyarı aldı, söylemiyor bak :KK70: bir daha konu dışı yazarsa gri nasıl bir renkmiş, mapus nasıl bir yermiş öğrenecek:KK70:
Bak sen cakala, hic de caktirmiyor :D Ban yiyecek sonra ustume yikacak som agizli diye. Senden beklemezdim nameaver nameaver :KK12:

Ya sizler üstünüze alınmıyorsunuz, biliyorum böyle şeyleri dert etmediğinizi, kızlar dünkü yazımı üstlerine alınmışlar ama direkt hedefim onlarda değildi, birkaç gündür bazı en kategorilerinde çaktırmadan alttan alta laf söylemeler vardı, hepsi birikipte burada da tatsızlık yaşanınca tek bir topikte patlayıverdim.
Sagol Mune. :KK68:

Bak sen cakala, hic de caktirmiyor :KK70: Ban yiyecek sonra ustume yikacak som agizli diye. Senden beklemezdim nameaver nameaver :KK12:

Sagol Mune. :KK68:
:KK70:
Bence laf aramızda name duymasın ama hiç uyarı almadım deyip hava atmak için söylemedi:KK70: siz uyarı alanlara psikolocik bir baskı yapmayı bile düşünmüş olabilir, Aykut diyen biri sonuçta, derin düşünmek lazım:KK70:

Bence laf aramızda name duymasın ama hiç uyarı almadım deyip hava atmak için söylemedi:KK70: siz uyarı alanlara psikolocik bir baskı yapmayı bile düşünmüş olabilir, Aykut diyen biri sonuçta, derin düşünmek lazım:KK70:
:eğlence:

Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme bir güzel söze kanma :110:

Ölüyorum, anlasana! Gözlerimin önünde birbirlerini uyariyorlar. Ben ban içinde kıvranırken, onların mutluluğundan ölüyorum. Hola ben ölüyorum, yardım et.

Ayyy öyle birşeyden uyarı aldım ki utancımdan söyleyemedim :cry:
Whatsapptan yaz ayol merak ettim. Soz, soylemem kimseye.

Vay ya hesaplara bak.

Ölüyorum, anlasana! Gözlerimin önünde birbirlerini uyariyorlar. Ben ban içinde kıvranırken, onların mutluluğundan ölüyorum. Hola ben ölüyorum, yardım et.

Whatsapptan yaz ayol merak ettim. Soz, soylemem kimseye.

Vay ya hesaplara bak.

Vay watsapp ? :110:

Cherry tabii ki, bakın yine yok, gelse de yine e***klere çemkirse, sövse, küfretse, içimizin yağlarını eritse...Seviyoruz.

:dondurma::dondurma::dondurma:
off ya yediğim ban neden biliyormusun biri beni alıntılamış normal yani tartışma yok bende cevap vermişim konu dışı diye 4 gün :oha::oha: valla kk da yorum yapmaya korkar oldum :110: şöyle bir kaç ay kaybolsam mı ortadan iyice sıkıldım :KK12:
Bir daha ban alırsan zaten birkaç ay olacak herhalde bibi :D

Bibi ve MissCherryBlossom MissCherryBlossom aldığınız en uzun banlar ne kadardı?

Bir daha ban alırsan zaten birkaç ay olacak herhalde bibi :KK70:

Bibi ve MissCherryBlossom MissCherryBlossom aldığınız en uzun banlar ne kadardı?

Benim 10 gündü galiba tam hatırlamıyorum tabi banlandığım şeyede bağlı :) mesela MissCherryBlossom MissCherryBlossom bilgeceye yazdığı şey yüzünden uzun süre ban almıştı bildiğim kadarıyla ;)
Ben genelde geyikten konu dışından gidiyorum o yüzden çok uzun olmuyor diye düşünüyorum

Benim 10 gündü galiba tam hatırlamıyorum tabi banlandığım şeyede bağlı :) mesela MissCherryBlossom MissCherryBlossom bilgeceye yazdığı şey yüzünden uzun süre ban almıştı bildiğim kadarıyla :KK66:
Ben genelde geyikten konu dışından gidiyorum o yüzden çok uzun olmuyor diye düşünüyorum

Aynen bende konu dışından gittim,arada atarlanınca güme gidiyordum :KK53:

Back
X