Anket En Çok Banlanan KK Üyesi

En çok Banlanan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    167
  • Anket Kapalı .

Bencede gizli oy olabilir daha mantıklı,yoksa bu savaş sürer gider müdürüm..
Kim bana ısınamamış diyede düşünmem açıkcası,demekki bişiler varki sevemedi ısınamadı derim..

ısınamadağımız üye dışında en övüngeç mi neydi ona bile olumulu düşünüp isim yazdım ben ama bu sayfada ki garip tartışmayı okuyunca acaba yanlış mı yaptım diye sorguluyorum şu an.

en çok banlanan üye kategorisinde ne gibi bir olumsuzluk olabilir ki?

Herhangi bir olumsuzluk yok.

@Sephoraa kaç kez rastladım ondan , ne diye merak ettin ki ?
Sonuçta asılmıyor

Herhangi bir olumsuzluk yok.

ama çıkan tartıma tam tersini söylüyor o yüzden sordum.bazen de doğruları yazdığımız için ama sert bir tarzımız olduğu için ceza alabiliyoruz ya da kavgaya tartışmaya çekiliyoruz mecburen,çok ceza alan birinin asla kötü bir üye olduğunu düşünmüyorum.o yüzden sordum aslında.

hangi kategoriler olumsuz olarak algılanıyor bilemedim yanlış yere kalp kırmak birini yanlış bir yere oylamak üzer beni.

Konuda olumsuz bir şey yok, tartışmanın sebebi başkaydı.

Olumsuz kategorilerde de adayım, hiçbir rahatsızlık duymadım veya adaylıktan çekilme gibi bir tutumum olmadı. Hele ki en çok banlanan gibi bir konuda hiç olmaz. Örneğin bu kategoride önde olan cherry'yi de bibi'yi de severim, kötü birer üye oldukları aklıma bile gelmedi :)

Sep'in mesajı yazmasının ve devamında olayın tırmanmasının nedeni kategorinin olumsuz olması değil.

anladım,açıklama için teşekkürler :)

Rica ederim. Böyle bir konuda yanlış anlaşılıyor olmak hoşuma gitmiyor
ben sizi yanlış anlamadım tartışmanın fitilini ateşleyen de siz değilsiniz bence okudum hepsini çünkü.tartışma ve sonrasını çözemedim.acaba yanlış bir kategoride oylama mı yaptım diye düşündüm.

Hiç banlanmayan kategorisi yok mu

An itibarıyla 17.421. mesajımı yazarken , ve bunun çoğu bir zamanlar siyasetteyken ...bende iddialıyım bu kategoride .

1 uyarım var , o da kulakları çınlasın marliynle övgüleşirken konu dışından .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…