• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Çok Banlanan KK Üyesi

En çok Banlanan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    167
  • Anket Kapalı .
Yiyelim be hola, nameaver nameaver im candır, kadının dibidir, kıyamam ona. Her ne kadar bana şom ağızlı dediyse de :KK70: :KK70:
Yalnız name'in bansızlık tahtı sallantı da, geçen gün konu dışıdan uyarı aldı, söylemiyor bak :KK70: bir daha konu dışı yazarsa gri nasıl bir renkmiş, mapus nasıl bir yermiş öğrenecek:KK70:

Bencede gizli oy olabilir daha mantıklı,yoksa bu savaş sürer gider müdürüm..
Kim bana ısınamamış diyede düşünmem açıkcası,demekki bişiler varki sevemedi ısınamadı derim..

Ya sizler üstünüze alınmıyorsunuz, biliyorum böyle şeyleri dert etmediğinizi, kızlar dünkü yazımı üstlerine alınmışlar ama direkt hedefim onlarda değildi, birkaç gündür bazı en kategorilerinde çaktırmadan alttan alta laf söylemeler vardı, hepsi birikipte burada da tatsızlık yaşanınca tek bir topikte patlayıverdim.
Kızıyorum da ayrıca, gerek yok eğlenirken işin tadını kaçırmaya, kin tutmanın, kişileri hedef almanın manası yok.
En temizi gizli oy, bunu zaten diğer sebepten de istiyorum, hatır gönül kırılmasın diye verilen oylarda var zira.
Bana neden oy verdin diyenler kadar niye oy vermedin diyenlerde oluyor.
Aman ağzımızın tadı kaçmasın :-)

Ya sizler üstünüze alınmıyorsunuz, biliyorum böyle şeyleri dert etmediğinizi, kızlar dünkü yazımı üstlerine alınmışlar ama direkt hedefim onlarda değildi, birkaç gündür bazı en kategorilerinde çaktırmadan alttan alta laf söylemeler vardı, hepsi birikipte burada da tatsızlık yaşanınca tek bir topikte patlayıverdim.
Kızıyorum da ayrıca, gerek yok eğlenirken işin tadını kaçırmaya, kin tutmanın, kişileri hedef almanın manası yok.
En temizi gizli oy, bunu zaten diğer sebepten de istiyorum, hatır gönül kırılmasın diye verilen oylarda var zira.
Bana neden oy verdin diyenler kadar niye oy vermedin diyenlerde oluyor.
Aman ağzımızın tadı kaçmasın :-)

Ben kendi üstüme almıyorum hiç müdürüm,bende rahatsızım bazı şeylerden,hatta gerekli olanı yapıp patronada söyledim..Burada eğleniyoruz hepimiz,aman bu en ben olmalıyım diyede havaya girmeye gerek yok...
Bu sene aday bile belirlemedim,onu seçsem diğer sevdiğim arkadaşım olamayacak,dedim gel yazma bu sene adaylar belli olsun ona göre karar veririm..
Gizli oy olsun bencede,kimsede laf dalaşına girmesin..
Şakasına hepimiz dedik demi oylar bana diye,bu sadece espri anlamında söyledik..

Back
X