- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
YirimKismet artik, olmadi ben sana kupa yaptirir gonderirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YirimKismet artik, olmadi ben sana kupa yaptirir gonderirim![]()
En kıskanç üyemisin kızım sen
Ben de seni yirim. Olur mu?
Hanım,Hepimiz eğlenip gülüyoruz değilmi,yeri geldimi takılıyoruz birbirimize..
Bu en olmak bize madalya takılacak olayı değilki zaten..
Ne güzel işte aday olan oyunu alacaksa alsın,ama hakkıyla alsın ..
Hep diyorum ya asabide olmam lazım diye,inan işin şakasına söylüyorum onu.
Bu senede en delikanlıda aday olmuşum,demekki delikanlı görüyorlar oy veriyor arkadaşlar.
Güzel bir olayı tü kakaya çevirmekte üstümüze yok maalesef..
çok mantıklı :)Hanım,
içimdeki dışımdadır, buraya hangi duygumla yazmışsam da hep içimden geçtiği gibi yazmışımdır, geçen gece yatmaya gittim, kafam siteyle dolu tabii, özellikle En yarışmasıyla ilgili düşünüyordum çünkü kupam yok vb yazıları okumuştum, kendi kendime En'ler yarışmasında oylama sonucu 1. olanlara aynı yemek yarışmasındaki gibi madalya mı versek acaba, kullanıcı adlarının altında da yılın ablası, yılın banlananı, yılın üyesi gibi yazılar yazsın, bir sene boyunca da bu yazılar kalsın, madalyalarda daimi olsun, sonra dedim ki Mune kızım sen iyi misin? En övüngeç, en ısınamadığınız üye kategorilerine aday gösterilip birinci gelenler yarışmanın eğlencelik olduğunu bir kenara bırakarak, ya bunu kendilerine bir saygısızlık olarak görürselerse?
Anında fikrimden vazgeçtim, genellediğim sanılmasın, birçoğunuzun eğlencelik bir yarışma fikrinde olduğunuzu biliyorum ama bazıları da ciddiye alıyor, halbuki burada gerçekten maksat eğlenmek lakin sevilmeyen kategorilerde birilerinin başkalarını aday gösterdiğini oyladığını öğrenince sinirlenip bunu kan davasını döndürenler oluyor, unutulmuyor.
Olaki seneye yapılırsa kesinlikle oyların gizli olmasını talep edeceğim, herkes rahatça gerçekte gönlünden kim geçiyorsa onu oylasın, hem hatır gönül kırılır endişesi olmaz hem de vay efendim X beni aday göstermiş, oylamış tartışmaları olmaz.
Değil mi ama, gizli oylama en iyisi.çok mantıklı :)
Hanım,
içimdeki dışımdadır, buraya hangi duygumla yazmışsam da hep içimden geçtiği gibi yazmışımdır, geçen gece yatmaya gittim, kafam siteyle dolu tabii, özellikle En yarışmasıyla ilgili düşünüyordum çünkü kupam yok vb yazıları okumuştum, kendi kendime En'ler yarışmasında oylama sonucu 1. olanlara aynı yemek yarışmasındaki gibi madalya mı versek acaba, kullanıcı adlarının altında da yılın ablası, yılın banlananı, yılın üyesi gibi yazılar yazsın, bir sene boyunca da bu yazılar kalsın, madalyalarda daimi olsun, sonra dedim ki Mune kızım sen iyi misin? En övüngeç, en ısınamadığınız üye kategorilerine aday gösterilip birinci gelenler yarışmanın eğlencelik olduğunu bir kenara bırakarak, ya bunu kendilerine bir saygısızlık olarak görürlerse?
Anında fikrimden vazgeçtim, genellediğim sanılmasın, birçoğunuzun eğlencelik bir yarışma fikrinde olduğunuzu biliyorum ama bazıları da ciddiye alıyor, halbuki burada gerçekten maksat eğlenmek lakin sevilmeyen kategorilerde birilerinin başkalarını aday gösterdiğini oyladığını öğrenince sinirlenip bunu kan davasını döndürenler oluyor, unutulmuyor.
Olaki seneye yapılırsa kesinlikle oyların gizli olmasını talep edeceğim, herkes rahatça gerçekte gönlünden kim geçiyorsa onu oylasın, hem hatır gönül kırılır endişesi olmaz hem de vay efendim X beni aday göstermiş, oylamış tartışmaları olmaz.
Ben sana olumsuz oy verip sonra haber veririm olmaz mı?hayııııııııııııırrrrrrrrrrr gizli oylama olmaz, ben 1 sene boyunca kime kan kusturacağımı nasıl bilicem o vakıt![]()
Ben sana olumsuz oy verip sonra haber veririm olmaz mı?
oluraraya ajanlar katalım sonra insanları fişlerik bana uyar
![]()
Tamam ben anti-ofiş gibi davranır haber sızdırırım sana.
Köstebeğin olayım anamm.
Oo ofişten ahlaksız teklifler.öp beni ricip, yi bini ricip![]()
Oo ofişten ahlaksız teklifler.
Hahaha napıyorsun ya her oylamadan sonra excel listesi mi hazırlıyorsun üstünü çarpılaya çarpılaya?oylama gizli olursa yakarım kızım bu gezegeni![]()
Hahaha napıyorsun ya her oylamadan sonra excel listesi mi hazırlıyorsun üstünü çarpılaya çarpılaya?![]()
nicklerini duvara çerçeveletip üzerini rujla çiziyorum kızım![]()
Sinsi sinsi ekran görüntülerini alıp odada panoya mı raptiyeliyorsun?![]()
Ahaha ofis yaaben sana diyim gölge gibi peşlerindeyim ceza puanım azalsın her mesajlarında olay çıkartıp banlattıracam![]()
Ahaha ofis yaa
Yapma boşver yahu ne gerek var. Bir de yazma böyle bak Mune etrafta![]()