• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Çok Banlanan KK Üyesi

En çok Banlanan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    167
  • Anket Kapalı .
Hakikaten suradaki gerzekligi goren kimse yok mu Mune Mune dengesiz tayfasi burasi siyasi dusmanliktan kalma kinini kusmakla ve alay etmekle mesgul ve gayetde hallerinden memnunlar

Sanırım sıra bu topiğe geldi.
Senelerdir bu yıl sonu anketlerinin eğlencelik bir aktivite olduğunu söyler dururuz. Geçen sene birçok kategori de hep aynı isimler olduğu, körler sağırlar birbirini ağırlar suçlamaları olduğu ve eğlenmemiz gereken anketlerde kavga çıktığı için Kazen bu sene En'ler olmasını kesinlikle istemiyordu. Hatta geçen sene yaşananlar yüzünden ben, Nevreste ve Kazen bir daha yapılırsa tüm kategorilerde olmayacağız diye kararlar almıştık, ki bu sene uyguladık, Kazen bu sene bu yarışmayı istemiyordu ama üyelerin isteği, bizlerin ricasını kıramadı peki dedi adam, peki ama hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum dedi.
Ne kadar haklıymış, biz bu geleneksel eğlenceyi yaparak ne kadar kabahatliymişiz, yine Kazen haklı çıktı, yine biz mahçup olduk.

Bazı bölümleri kapattık ama kin ve öfkeyi yenemiyoruz, aşamıyoruz bir türlü, ölesiye bir kin var.
Ne yazık ki bu öfke gırgır şamata yapmamız, nedeni niçinini sorgulamadan eğlenip güleceğimiz bir yarışmaya kadar sıçrıyor.
Sıkın ya birbirinizin boğazını, vallahi ciddiyim basın birbirinizin üzerine.
Ama seneye, geçen sene ve bu seneyi gösterip hayır bundan sonra asla derse Kazen, gelipte bize En'ler yarışması demeyin. Hayır derse bundan sonra bende onla birlik olacağım çünkü.

Niye sacma olsun ..
Konu basinda ne diyor
EN cok banlanan ..
Kafa osmanlida kalinca yeni Turk alfabesini anlamiyorsun herhalde o da dogru...
Insan gibi sormus kiz neden ??? Diye ..
Normal insanlar gibi cevap vermek zor mu ?
Ama yok
Merak iyi degildir canim bu ne demekse ?
Merak iyi degildir @Sephoraa cim
Merak etmeyeceksin
Ne sundularsa kabul edeceksin
ONune ne kadar ot verdilerse onu yiyeceksin o kaaaaaa :işsiz:

Tut şu dilini kızım ya :olamaz:

Bu senede aynı tartışmalar kavgalar aleni oy istemeler..
Seneye bencede olmasın artık,şurada eğleneceğiz derken yaşanılan tatsız olaylara bakın..
Her an adaylıktan çekilebilirim,insanları enayi yerine koymayın artık bir zahmet...

Bu senede aynı tartışmalar kavgalar aleni oy istemeler..
Seneye bencede olmasın artık,şurada eğleneceğiz derken yaşanılan tatsız olaylara bakın..
Her an adaylıktan çekilebilirim,insanları enayi yerine koymayın artık bir zahmet...

Benim ilk aday gösterilişim ve anketler açıldığında nameaver nameaver ile çok eğlendik, hem kendi halimize adaylıklarımıza güldük hem de en övingeç üye konusunda falan. Sağolsun Ayşenaz da olgun karşıladı adaylığını falan :) Ama bu kadar yani bu. Ben burada en çok banlanan ya da en iyi yorum yapan üye seçilsem ne olacak ? Elime ne geçecek ? Özel hayatıma ne etkisi olacak ? Gerçekten anlamıyorum bu hırsı.

Benim ilk aday gösterilişim ve anketler açıldığındq nameaver nameaver ile çok eğlendik, hem kendi halimize adaylıklarımıza güldük hem de en övingeç üye konusunda falan. Sağolsun Ayşenaz da olgun karşıladı adaylığını falan :) Ama bu kadar yani bu. Ben burada en çok banlanan ya da en iyi yorum yapan üye seçilsem ne olacak ? Elime ne geçecek ? Özel hayatıma ne etkisi olacak ? Gerçekten anlamıyorum bu hırsı.

Hepimiz eğlenip gülüyoruz değilmi,yeri geldimi takılıyoruz birbirimize..
Bu en olmak bize madalya takılacak olayı değilki zaten..
Ne güzel işte aday olan oyunu alacaksa alsın,ama hakkıyla alsın ..
Hep diyorum ya asabide olmam lazım diye,inan işin şakasına söylüyorum onu.
Bu senede en delikanlıda aday olmuşum,demekki delikanlı görüyorlar oy veriyor arkadaşlar.
Güzel bir olayı tü kakaya çevirmekte üstümüze yok maalesef..

Yahu kimsenin gerildigi yok, neredeyse her kategoride aday olmusum gunlerdir geyigini yapiyorum. Olabilir herkes herkesi sevmek zorunda degil, sevmiyordur aday yapmistir, ben yapmadim mi sanki?

Su basligin basindan beri de benim bu kategorideki adayligimla ilgili ayni geyikleri yapiyoruz. Ne herhangi bir kategori icin birinden oy istedim, ne olumsuz kategorilerden adayligimi cektim, ne diger kategorilerde oy verenlere en ufak bir laf ettim.

Muhtemelen benim (kategori itibariyle) buradaki adayligim sep'e garip geldi sordu, her kategoride herkesle ilgili "burada ne isi var" muhabbeti donuyor. Kimse kimseye ne aday gosterdigi icin hesap sorabilir ne oy verdigi icin. Bu kadar ciddiye de alinmamali surada iki eglenip guluyoruz yani.

Karsilikli gerginlik olmus olabilir ama bunu yarismaya genellemek yanlis. Sonucta butun adaylar her kategorideki adayligini normal karsiliyor. En isinamadiginiza da adayim, nameaver nameaver le, office office le geyigini yapiyorum, en tanismak istediginize de adayim M meredithgrey yla geyigini yapiyorum, bu konunun basindan beri de gerek MissCherryBlossom MissCherryBlossom la, gerek Bibibella Bibibella yla gerek witch hunt witch hunt la geyigini yapiyorum.

Bu kadar ciddiye almamak, bunun hirsini yapmamak lazim.

Yahu kimsenin gerildigi yok, neredeyse her kategoride aday olmusum gunlerdir geyigini yapiyorum. Olabilir herkes herkesi sevmek zorunda degil, sevmiyordur aday yapmistir, ben yapmadim mi sanki?

Su basligin basindan beri de benim bu kategorideki adayligimla ilgili ayni geyikleri yapiyoruz. Ne herhangi bir kategori icin birinden oy istedim, ne olumsuz kategorilerden adayligimi cektim, ne diger kategorilerde oy verenlere en ufak bir laf ettim.

Muhtemelen benim (kategori itibariyle) buradaki adayligim sep'e garip geldi sordu, her kategoride herkesle ilgili "burada ne isi var" muhabbeti donuyor. Kimse kimseye ne aday gosterdigi icin hesap sorabilir ne oy verdigi icin. Bu kadar ciddiye de alinmamali surada iki eglenip guluyoruz yani.

Karsilikli gerginlik olmus olabilir ama bunu yarismaya genellemek yanlis. Sonucta butun adaylar her kategorideki adayligini normal karsiliyor. En isinamadiginiza da adayim, nameaver nameaver le, office office le geyigini yapiyorum, en tanismak istediginize de adayim M meredithgrey yla geyigini yapiyorum, bu konunun basindan beri de gerek MissCherryBlossom MissCherryBlossom la, gerek Bibibella Bibibella yla gerek witch hunt witch hunt la geyigini yapiyorum.

Bu kadar ciddiye almamak, bunun hirsini yapmamak lazim.
Ona bende adayım:bicak:

İlk kez aday oluyorum bende
İşin geyiğindeyim.Hırs yapıp kimseyi aday göstermedim.Şurda iki sohbet ediyoruz.
En iyi aşcı kısmına bile aday olmuşum düşün.
Kimse kimsenin keyfini kaçırmasın.
Çok rahatsız oluyorsada gözardı butonunu kullansın :KK66:

Ona bende adayım:bicak:

İlk kez aday oluyorum bende
İşin geyiğindeyim.Hırs yapıp kimseyi aday göstermedim.Şurda iki sohbet ediyoruz.
En iyi aşcı kısmına bile aday olmuşum düşün.
Kimse kimsenin keyfini kaçırmasın.
Çok rahatsız oluyorsada gözardı butonunu kullansın :KK66:
Yani bana bu konuda asabiyet yapmak gereksiz geliyor.

Ben de herhalde bir asciya bir ablaya aday olmamisim :D Guldum gectim, hala guluyorum.

Yani bana bu konuda asabiyet yapmak gereksiz geliyor.

Ben de herhalde bir asciya bir ablaya aday olmamisim :KK70: Guldum gectim, hala guluyorum.
Ablaya bende olmamışım benden küçükler var halbusi
Kendime kadar ablaysam demek ki :D

Back
X