- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Merak iyi degildir cnm
Ben banlandigini hatirliyrm oyum seni alakadar etmez tatlim.herkesi incele lutfen bu azmine hayranim ama herzaman ki gibi tarafli olma tarafsiz butun enleri incele .ne kadar kim kime ne dogrulukta oy vermis.Doğru düzgün banlanmamış birini buraya aday gösterip üstüne oy vermek açıklanamaz tabi ki. Sen de haklısın ne diyelim.
Ben banlandigini hatirliyrm oyum seni alakadar etmez tatlim.herkesi incele lutfen bu azmine hayranim ama herzaman ki gibi tarafli olma tarafsiz butun enleri incele .ne kadar kim kime ne dogrulukta oy vermis.
Yapilan hos bir topigi bile kendi zihnine ceviriyorsun.
Sep bulabildiği her yere yazmış, üstüne gitmeGözüme çarptı merak ettim sordum, ne bu sinir? Üyeliği boyunca topu topu üç dört kez banlanmış bir insanın burda olması dikkat çekiyor. Diğer oylamalarla ilgilenmiyorum, dediğim gibi bu dikkatimi çekti sordum. Cevap beklemem saçma gerçi.
Aday gosterilmeseydi o zaman.ona gore aday gosteriliyor.Aday gosterenlerede soruver bari.soru sorman sacma canim cevap almayi birakGözüme çarptı merak ettim sordum, ne bu sinir? Üyeliği boyunca topu topu üç dört kez banlanmış bir insanın burda olması dikkat çekiyor. Diğer oylamalarla ilgilenmiyorum, dediğim gibi bu dikkatimi çekti sordum. Cevap beklemem saçma gerçi.
Sep bulabildiği her yere yazmış, üstüne gitmeGerçi en çok banlanana yazıp oy verecek kadar hırsı olduğunu hiç bilmiyordum. Hani diğerlerini anlarım da burada güldüm ben, sen de gül geç işte
Kadın haklı sonuçta, banlandımKonu başlığı "en çok" olabilir ama bir yerden tutturmuş yazmış işte
Yaaa allah askina isin girgirindayiz.yani ben oyleyim.hirslanma falan yok ayoll...Sep bulabildiği her yere yazmış, üstüne gitmeGerçi en çok banlanana yazıp oy verecek kadar hırsı olduğunu hiç bilmiyordum. Hani diğerlerini anlarım da burada güldüm ben, sen de gül geç işte
Kadın haklı sonuçta, banlandımKonu başlığı "en çok" olabilir ama bir yerden tutturmuş yazmış işte
Hakikaten yaptigin ayip.Kac yasindasin bilmiyrum ama karsidakini alasagi etmeye calismak seni yuceltmez .Aksine kucultur.Azicik hocgoru.Insanlik.Ayip ar hosgoru ne bi ogren.Her sene yapilir bu bu senede sen mufettis oldun basimiza.yaptigin yanlis.Gülüyorum zaten kuzum. Üste çıkmaya çalıştıkça batmasına daha çok gülüyorum. Komik...
Ben aklına gelmemişim herhalde sana çalışmış.
Seneye de sen olursun üzülmeGülüyorum zaten kuzum. Üste çıkmaya çalıştıkça batmasına daha çok gülüyorum. Komik...
Ben aklına gelmemişim herhalde sana çalışmış.
İşin gırgırında olmasam olumsuz kategorilerden çıkarttırırdım kendimi değil mi?Yaaa allah askina isin girgirindayiz.yani ben oyleyim.hirslanma falan yok ayoll...
in vino veritas siyasette yazamiyor ya buradan giydireyim dedi ama olmadi.
Aday gosterilmeseydi o zaman.ona gore aday gosteriliyor.Aday gosterenlerede soruver bari.soru sorman sacma canim cevap almayi birak
Niye sacma olsun ..
Konu basinda ne diyor
EN cok banlanan ..
Kafa osmanlida kalinca yeni Turk alfabesini anlamiyorsun herhalde o da dogru...
Insan gibi sormus kiz neden ??? Diye ..
Normal insanlar gibi cevap vermek zor mu ?
Ama yok
Merak iyi degildir canim bu ne demekse ?
Merak iyi degildirin vino veritas cim
Merak etmeyeceksin
Ne sundularsa kabul edeceksin
ONune ne kadar ot verdilerse onu yiyeceksin o kaaaaaa
Sinirlenme which her zamanki kaçamak haller işte.
Cevap veremeyince böyle oluyor.
Koyun muyum ben ay ol önüme konana razı olayım
Oo bilirkişi stayla.Allahim ben buraya vajinismus konusu acmistim dimi
Bana ozelden gelen soruya bakin
Beni nasil secmis onu da anlamadim da
Sence kadinin orgazm olamamasinin sebebi kocasi midir?
Alkol alsam orgazm olur muyum
Bibibella duy duy ..
Neden ben
Korkunun ecele faydası yok, yine bayağı idare ettin kaçak göçek.Burdayim da eli kulaginda
Korkunun ecele faydası yok, yine bayağı idare ettin kaçak göçek.
PufffffNiye sacma olsun ..
Konu basinda ne diyor
EN cok banlanan ..
Kafa osmanlida kalinca yeni Turk alfabesini anlamiyorsun herhalde o da dogru...
Insan gibi sormus kiz neden ??? Diye ..
Normal insanlar gibi cevap vermek zor mu ?
Ama yok
Merak iyi degildir canim bu ne demekse ?
Merak iyi degildirin vino veritas cim
Merak etmeyeceksin
Ne sundularsa kabul edeceksin
ONune ne kadar ot verdilerse onu yiyeceksin o kaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?