- Konu Sahibi umutsuz_34
-
pişman olsanda bu acı diner mi, her ne kadar 3-4 haftalık olsada, internetten okuduklarımda 3 haftalıkken kalbi atıyomuş yazıyo ya, en çok o canımı yakıyo( allah affetsede ben affedebilir miyim kendimi..mahvettim kendimii...
Herşeye amenna tamamda.
Şeytan dürttü demişsiniz.
Şeytan sizi yumurtlama döneminde tesadüfen mi dürttü?
Hamile kalma günlerinize denk getirmiş sanki bilinçli hamile kalmak istemişsiniz gibi geldi bana.
bu kadar acı çekicektin madem, uzaklara gidip o zaman inatla doğuracaktın bu çocugu ana-evlat yaşayıp giderdiniz..birbirinize tutunurdunuz..
bu arada benim halam geçen kürtaj oldu.. evli mutlu maddiyat iyi .. yani keyfine aldırdı biraz da sanki.. neymiş 3 çocuk yetermiş..4.ci ye bakamam dedi. aklına bile gelmiyor aldırdıgı çocuk..insanlar farklı farklı..
aileme söylemesemde olur, önemli olan bizim anlaşmamız bu devirde kız mı var dedi..
Özellikle şuraya takıldım..
Ne demek Aileme söylemem daha burda ciddi olmadığını göstermiş ciddi insan sevdiğinden utanmaz..
Ki zaten utanılacak bir durum yok ortada sizin dul olmanız bir hata ve ya eksiklik mi..
Tabii ki hayır..
Bunu ailesine söyleyemeyen birinden ne beklenir ki zaten başta hatayı burada yapmışsınız malesef..
hala neyi düşünüyorsunuz ki..Onun bitirmesini mi neden?
siz bebeğinizden oldunuz size sahip çıkamayan bir erkek yüzünden ve hala düşünüyorsunuz hiç düşünme arkadaşım bitir gitsin..
bir an öncede tövbe edin...
biraz önce o işi bitirdim, o benim hiç umrumda değil, hiç mi hiç..ben vicdamı susturamıyorum inşllah bu vicdan beni öldürmez(
benim annemde aldırdı, bir arkadaşımda çocuğu küçük diye aldırdı ve hiçbir gün bu konudan dolayı ızdırap yaşadıklarına şahit olmadım..bunları düşünüp kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama olmuyo işte...1 yaşındaki kendi yeğenimi gördükçe bile aklıma geliyo, ben yeğenlerim için ölüp biterken, onları mutlu görmek için hergün çikolatalar alırken, kendi canıma kıydım( ben nasıl işe gidicem nasıl çalışıcam bilmiyorum (
arkadaşım bana yumurtlama dönemi gibi laflar kullanma, ben onun defterini tutmuyorum..imalıda laf sokma..acım var , ben burda teselli arıyorum kendime, bir yerden tutunmaya çalışıyorum..burda yorum yazan herkes benim hatamın farkında bende farkındayım ama kimse yüzüme vurmuyo.. cinsellik hastası biri değilim, eski eşimde yatakta iyi değilim, cinsel olarak soğuk biri olduğumu söyleyerek defalarca aldattı ve ayrıldı..burda amaç birlik olmak yere vurmak değil..ben günlerdir bu forumu takip ediyorum, böyle düşünmesem şu saatte buraya konu açmazdım..benim aklıma 1 kere bile hamile kalayım düşüncesi aklıma geldiyse, bir kere öyle düşüncem vardıysa allah biliyo ya, şunları içim kanayarak yazıyorum, ağlayarak yazıyorum, sizinde başınıza gelir aman dikkatli olun...
Benim başıma senin yaşadığın gibi birşey gelemez!!!
Eşime aşığım ve ondan ayrılmayıda düşünmüyorum doğal olarak!!
Kendi yaptığınız günahlarınızla beni kıyaslamayın!
1,Ben dul değilim ki başka bir erkekten hamile kalayım.
2,Allah korusun dul olmuş olsam bile zinaya karşıyım.
Gençlik hatası başkadır seversin birlikte olursun,ama birinci evliliğimi yapıp boşandıktan sonra kimseyle birlikte olmazdım.
Sizin lehinizde yorumlar yapmak zorunda değilim.
Bir evlilik yaşamış 26 yaşında bayansınız!
Madem bebek istemek gibi birşey aklınızdan geçmiyordu,
korunmayı deneseydiniz.Bunu düşünecek tecrübeniz var sanırım!
Korunmadan ilk ilişkide hamile kalırsanız bende düşünürüm tabi bilerek hamile kaldığınızı.
Eğer aksini söylecekseniz hayır böyle birşey düşünmedim dersiniz bende saygı duyarım cevabınıza.
Hemen kendi hatalarınızı bir başkasına beddua eder gibi yüklemeyin.
Sizinde başınıza gelir...gibi..Allah korusun...
ya arkadaşlar, hayatta gerçekten bazı şeyler varmışki bunların sonucunda ölüm gururmuş..ama bunun günahını ödemedende allahım almasın canımı...onada bunun acısını yaşatmadan almasın onun canını...
özür dilerim yazmadan geçemedim.söylediklerinizde haklı olabilirsiniz belki amaa ] MyDoNoSe;18699796]Benim başıma senin yaşadığın gibi birşey gelemez!!!)
demişsiniz.buna katılmıyorumm. yarınların neler göstereceği belli olmaz.büyük konuşmayın.5 yıl sonrasına garantiniz varmı.ne yaşayacağımızı nelerle karşılaşacağımızı aslaa bilemeyiz.allah utandırmasın.mutluluğunuz daim olsun işlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?