En büyük pişmanlığım...

Birşeyler yazmak istedim fakat bu duruma karşı birşeyler yazmakta ben bile zorlandım...Çünkü gerçekten kötü bir durum eminim ruh haliniz çok kötüdür çok üzücü
kendinizi güvenip sevdiğiniz birine teslim ediyorsunuz ama o sizi çok acımasız ve korkakça
ortada bırakıyor daha iğrenç şeyler söylemek isterdim fakat değmez
Fakat dikkatli olucaktınız hatanın büyüğü sizde daha önce evlenmiş birisiniz
cahil değilsiniz korunmanız gerekirdi...
Bir cana kıydınız hemde kendi canınıza parçanıza...
ne diyim ki allah daha kötü şeylerle sınamasın

yaptiginin ve yasadiklarinin yanlis oldugunu sende idrak etmissin zaten...
simdi sana keske öyle yapmasaydin böyle yapmasaydin diyerek gecmisi degistiremeyiz...
artik bundan sonrasi önemli olan, bundan sonra ayni hatalari yapmaman önemli olan...
daha cok gencsin ve yasayacagi onca güzel sey varken hayatdan sogutma kendini yasadiklarin yüzünden...

ben bu hikayeden; birini kınayınca onu yaşamadan ölmezmiş ya insan bunu anladım, annenize söylediginiz sözleri kendiniz yaşadınız..insan asla yapmam dedigi neler neler yapabiliyor..yani sizde artık kimsenin arkasından beddua etmeyi bırakın..hatalarından gerekli derslerini çıkar hayatına devam et.. yani dicem o ki sizi hamile bırakan adama bi gün Allah cezasını verecek diye bekleme...unut gitsin kendine yeni hayat kur, çaba göster, hemen başka bir adama koşuyoruz ne kadar erkeklere bağlı yaşıyoruz onlar olmasa sanki açlıktan geberecez mi ayakta kalamıcaz mı.. ayağa kalk ve yoluna devam et gururunu ancak bu şekilde kurtarablirsin..

Son düzenleme:

canım olan olmus senın yapacagın en guzel şey bı daha gorusmemek bol bol tobe edıp hayırlı bırısını ıstemek

bekliyorum...son bir mesajla kinimi kusup, bitiricem herşeyi...ama bu kadar kolay olması canımı yakıyo ((

Bu kadar kolay işte...
Bu kadar basit...
Bu kadar basit oluyor bazı erkekler.
Bu kadar zavallılar...
Bu kadar sahte...
Sadece birlikte olabilmek için herşey.

Geçmiş olsun. Üzülme bu kadar.

artık bundan kötüsü olmaz demeye korkuyorum ama bundan daha kötüsü olmaz, olamaz..keşke 50 kere evlenmiş boşanmış olsaydım, keşke kısır olsaydımda keşke böyle olmasaydı (( illa ders almak için böyle bi tecrübe mi gerekiyodu allahımm ((

bir cana kiymak cok kotu. aylardir ugrasmamiza ragmen hamile kalamadim ben henuz, sen tek bir gecede hamile kalan biri olarak aslinda sansliyken sanssizsin. Allahin hikmeti iste...Rabbim kimini varligiyla kimini yokluguyla imtihan ediyor.

isin dogrusu bastan beri bu herifin senle ciddi bir dusuncesi yokmus, oyle olsa zaten aileme soylemeyiz filan demezdi. evlilik duyulmayacak birsey degilki eninde sonunda duyardi ailesi zaten is ciddiye binseydide. kaldiki oyle bir niyeti yokmus bu adamin iste. Allaha dua et seni affetmesi icin..umarim icindeki sizi birazcik olsun hafifler ve ilerde dogurabilecegin hayirli evlatlarin olur.

biz insanoglu genelde buyuk konusmayi pek severiz. buyuk lokma yeyip buyuk konusmamak gerek. kimin ne olacagi belli degil...

Son düzenleme:
herkesın gunahı kendıne...Ama oyle bı yazmıssın kı sankı sadece o adam suclu..Sen ondan daha suclusun kusura bakma.Senın basından bı evlılık gecmıs hayata karsı daha tecrubelısın.Bu tıp adam kılıklı yaratıklar sadece heveslerını alıyolar sonra sırtını donup gıdıyolar ıste..Is cıddıyete bınınce adam zaten bunalmıs daralmıs.Kım ne derse desın maalesef tabularımızı yıkamadık ve o adamla bı sonun yoktu zaten...

senin şu an yapabileceğin en güzel şey o adamla brdaha asla görüşmemek vee yolunaa hata yapmadan tekrar devam etmen ders cıkarman gerek bu yaptıgındancok yanlıs bi anlık heves için bir can cok acı ne diyeyım ki allah yardımcınız olsun ama o adamdan uzak durun

canım çok peşimden koştu, çok melektii, çok iyiydi, ben sadece mutlu olmak istedim, sadece sevdiğim biriyle yuvam olsun istedim, ilkinde severek evlenmedim, şimdi kendi tercihimle sevdiğim biriyle anlaşarak evleniyim istedim..maddi olarakta hiç bir beklentim yoktu, ikimiz zaten aynı maaşla çalışıyoruz, borcundan başka hiçbirşeyi yoktu, beraber birşeyler yaparız, beraber birşeylerin sahibi oluruz dedim ama ben boşuna hayal kurmuşum.. insan 3 kuruş parayla yapabileceği bi şey için bir insanı nasıl böyle yakabilir..bu kadar kolay olmamalıydı, bana günah değil mi, benim ne kadar hassas bi insan olduğumu bile bile bana bunları yaşattı, beni eski eşim bile bu kadar ağlatamamıştı, boşanmayı bir şekilde atlatıyosun ama bunu atlatabilir miyim bilmiyorum, ama bir daha içten gülemem bunu biliyorum, gururumu kurtarayımda, ya o masum yavruyu nasıl unutucam ((

canım bende suçluyum, suçluyum inanıp güvenip birlikte oldum, onu yapmayacaktım, ne kadar sevsemde güvensemde yapmayacaktım ( ama çocuğa o kıydı ben değil (

hatanın neresinden dönersen kardır yaşadığın durumdan pişman olmuşsun ama yaşanmış bir kere yapılacak tek çare bir daha uyanık olmak şimdi sizi eleştirip kınamak kimsenin düşmez hayat bu ne olacağı belli olmaz ama o can a acıdım zavallı bir yavru yazık olmuş bari bu konuda bilinçli hareket etseydiniz korunsaydınız daha büyük sorunlar yaşamazdınız adam aslından baştan beri size göre değilmiş ve bir heves yaşanmış ve bitmiş bundan sonra o adamı aramayı düşünmeyin bile böyle biri yarın sizi bu durumla tehdit bile edebilir üzülmeyin daha fazla

yok o zaten bunalım kurtulmak istiyorum diyerek son mesajını atmış, bende ona vedamı ettim.. ve ben suçlu oldum onu bunalıma sokmuşum...beni hayatından çıkararak bunu unutacağını düşündü ama allahım unutturmaz inş...

onu bunalıma nasıl sokmuşsunuz bir ilişki tek kişilik değildir ortada hata varsa ikinizin siz zorla o kişinin hayatına girmediniz ya

bu yaşanan afet gibi ani olsa yapacak hiç bir şey yok .. fakat siz bu duruma adım adım düşmüş buna dur dememişsiniz sonunda bir masum yavruya olmuş olan.. bak ben sana adım adım yanlışlarını sıralayayım:
-boşanmış bir insan olarak tecrüben olmalıydı 2. erkeğe kolayca güvenememeliydin.. bak güvenmemeliydin demiyorum..GÜVENEMEMELİYDİN yani istesende.. yavaş yavaş ve sindirerek yaşamaylıydın ilişkini.
-erkeklerin ilişkinin başında çok peşinizden koşması aşkından ölüyor gibi görünmesi çok normal bu sadece size olmadı hüsrana uğrayan tek kişi de siz değilsiniz..av-avcı ilişkisi en ilkel tabirle hep var.. avını elde ederse iş biter...
-sizin boşanmış biri oldugunuz ve onun hiç evlenmemiş oldugu gerçegi var..ki bu durum her zaman sorun olmuştur flörtünüz yapmasa bile ailesi yapardı..malesef davul bile dengi dengine olayı gerçek..
- son olarak en büyük yanlışınız şu olmuş oda cinsel ilişkiyi yaşama demiyorum ama korunmadan yaşaman, normalde herkesin hayatında en az bir defa yaşadıgı basit bir aşk acısını unutulmaz kılmış vicdan sorunu olmuş..

ama hayatın herşeye rağmen devam ettigi de bir gerçek bacım böyle ömür geçiremezsin.. tavsiyem Allaha sığın çünkü o affedicidir..pişmanlık en güzel tövbedir...belki bu da senin hayat eşiğindir..

onu bunalıma nasıl sokmuşsunuz bir ilişki tek kişilik değildir ortada hata varsa ikinizin siz zorla o kişinin hayatına girmediniz ya

hayır, aksine yalvar yakar hayatıma girdi, ilk görüşmelerimizde, korkarak " bir daha görüşcekmiyiz" diye sorardı..istediki sanki dişim çekilmiş gibi davranıyım, konuyu ört bas ediyim, evlenelim demiim, ona laf söylemiim..uyumlu insanım ya, bunları bekledi benden, olmayınca bunalıma girmiş, hiç çıkamaz inşallah o bunalımdan (

sen artık olanları ders alman gereken şeyler olarak hatırla ve yoluna devam et. bunları sürekli aklında tutarsan sürekli canın yanar. o yüzden kulağına küpe yap ve ilerle bence. bundan sonra erkeklere çok çok zor yaklaşacaksın; ama inan ki böylesi daha iyi bu devrin erkeklerine. kaybetmez, kazanırsın.
vicdanını da rahatlatmaya çalış, allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. ilerde bir gün yargılanacaksan da, adil yargılanacağına emin ol, o yüzden için de rahat olsun... allah sabır versin. ama o adamla bir daha sakın görüşme..

pişman olsanda bu acı diner mi, her ne kadar 3-4 haftalık olsada, internetten okuduklarımda 3 haftalıkken kalbi atıyomuş yazıyo ya, en çok o canımı yakıyo ( allah affetsede ben affedebilir miyim kendimi..mahvettim kendimii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…