- Konu Sahibi umutsuz_34
-
Bugün gerçekten çok yoruldum ve algı seviyem bayağı düştü; yazdıkların da da ya kronolojik bir hata var ya sen anlatamadın ya da ben kavrayamadım..
Zihni açık bikaç arkadaş olayı aydınlatsın ben de yorum yazayım gelip.
Bugün gerçekten çok yoruldum ve algı seviyem bayağı düştü; yazdıkların da da ya kronolojik bir hata var ya sen anlatamadın ya da ben kavrayamadım..
Zihni açık bikaç arkadaş olayı aydınlatsın ben de yorum yazayım gelip.
Keşke cinsel bir münasebette bulunmasaymıştınız.. sevgiliniz olacak kişi sizi kandırmış bana göre evli olman önemli değil demiş ama iş ciddiye binince 180 derece dönmüş.. keşke aldırmasaydınız dicem aldırarak ikinizin üstlenmesi gereken sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.. Ve aldırmasaydınız sizinle evlenecekti illa ki evlenemem diyerek sizi kürtaja itmiş.. Zor bir durum allah yardımcınız olsun.. İlişkiniz için ise olmasada olur diyorum ben sizinle ciddi düşünmüyor bellki
Eger gerçekten sizinle bir hayatı paylaşmak isteseydi sizi buna zorlamazdı.
Bence iyi olmuş. Belki de 2. kez kötü bir evlilik yapmış olacaktınız.
Her şeyde bir hayır vardır...
Geçmiş olsun...
ya arkadaşlar, hayatta gerçekten bazı şeyler varmışki bunların sonucunda ölüm gururmuş..ama bunun günahını ödemedende allahım almasın canımı...onada bunun acısını yaşatmadan almasın onun canını...
şimdide " kedi köpek gibi didişiyoruz bir süre ara verelim yazmış" bi insanoğluna bu yapılır mı...benim annem başım ağrısa başımda nöbet tutarken benim şu yaşadıklarıma bak((
o adam senınle evlenmez konusmalarından belli ,keske o gun seytan durtmeseydı ama olan olmus bence bı daha ılıskıye felan gırme hatta konsuma bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?