Doğuma Hazırlık En belirgin Cinsiyet belirtileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende kendi belirtilerimi paylasmak istedim
Kizima hamileyken tek bir gun bile bulantim olmadi
Hep tatli yedim hic biseyden tiksinmedim ne kokudan ne baska biseyden
14 kiloyla doguma girdim
Karnim sivriydi goren drlar yanilmis bak got kesin erkek diyorlardi tek bir gun bile agirlasmadim hep atikdim.
Kizimi 4200 grm dogurdum
Bu seferki hamilelikte ise
Asiri derecede kokuya hassasiyetim var
Bulantilardan dogru durust folic asidi bile kullanamadim
Halla hamile kaldigim kilodayim
Ve kendimi asiri yorgun ve halsiz hissediyorum
Daha cinsiyet ogrenmedik ama acaba da gecmiyor degil.
2 gebelikte farkli olunca kismet tabi
Hayirlisi

İlk hamileliğim canım yok henüz değil. Cumartesi günü randevumuz var, inşallah doktor bir şeyler söyler.
Burada ahkam kestim, bebeğim kız olacak doktorum 12.hafta söyledi diye.
Hem de yüzde doksanlık bir oran verdi.
İlk zamanlar kız diye diretiyordum, sonra rüyamda erkek bebek gördüm ve içime kuşku düştü.
Fakat gelişimi geriden olduğundan 14.haftada cinsiyeti belirginleşmeye başladı ve 16.haftada kesin erkek olduğunu öğrendik.
Siz de 4.ay sonuna kadar inanmayın, zaten ekranda gözünüzle de görüyorsunuz.
Biz ne kız isimleri ile seslendik oğlumuza, Allah'tan hazırlık yapıp bir şeyler almamıştım.

Iste kesin ve net bir şey soylemedikleri icin insan alış veriş de yapamiyo. Doktorum bir kez yanıldı. Şuan ikincide de yanilmasindan cok korkuyorum açıkçası. Istemedigimden asla degil kız veya erkek farketmez saglikla dogsunlar yeter ki. kendinizi ona göre hazırlayıp o şoku yasamak insani cok sarsiyo. Aslında iki cinsinde gidebileceği kiyafetleri almak en dogrusu sanirim.

Tabiki kimseye netleşene kadar söylemeyi düşünmüyorum zaten, hayret erkekler erken belli olur derler ama bazı doktorlar 2 aylık bebeğin cinsiyetini söyleyiveriyor pat diye, arkadaşımın başına geldi çok erkendi bebeğinin cinsiyetini öğrendiğinde ve değişmedi.

Benim zaten yaşadığım ve hala yaşıyor olduğum tüm belirtiler kız ama 3 ardı doktora daha cinsiyet sordum bu olaydan ötürü, hepsi erkek olduğunu onayladıktan ve ben de gözümle gördükten sonra inanmaya başladım ve öyle hazırlık yaptım.
Gerçekten her bünye farklı atlatıyor durumu.
Şuan 3 4 hafta içinde doğuracağım ama hala hamile olduğumu anlamayanlar oluyor, kiloluyum sanıyorlar.
Sadece 9-10 kilo aldım, her işimi yapabiliyorum hiçbir sıkıntım yok.
Yere bağdaş kurup çömelip oturup kalkabiliyorum, ama arkadaşlarım 7.aydan itibaren ayakkabı bile giyemedi.
Hala uzanırım, gerinirim yani anlayacağınız eski hayatımda ne yapıyorsam hala devam, şanslı azınlığım.

Ama dediğim gibi, bünye mesele işte her şey, bu sebeple cinsiyetin de verdiği belirtiler farklı oluyor.

filmdelisi canim sagsalim alirsin kucagina insallah. Ilk bebeginmi kuzum senin?
Bende oglanlarimda coook rahat bi hamilelik gecirmistim kimse anlamazdi bile hamile oldugumu her isimi kendim yaptim.

Doktor bebeğimin cinsiyetine %80 erkek dedi arkadaşlar bu arada tabii %20 yanılma payıyla birlikte..

Sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah canım...

Amin, inşallah hepimiz canım..

Hadi hayirlisi olsun canim..Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin..bu sene cocgunluk erkek..kime sorsam erkek...kiz cok nadir...

Amin inşallah, ben aslında kız olur diye düşünüyordum ama zaten pek kendimi kaptırmıyorum erkek deyip kızı olan çok var. Gerçi doktor genital tüberkül açısı dik dedi. Bende gördüm o bakarken, az çok biliyorum bende ama ne de olsa bir tahmin %80 dedi bakalım.

Bebek kesenin solundamiydi , nub tuttumu canım göğsün 8. Haftada hassasmiydi.bebeğini sağlıkla kucakla emi canim

Usg resmine direkt bakıca evet canım solundaydı. Keseye göre erkek demişlerdi. Göğüslerim hassastı hala hassaslar tabii ilk zamanlar daha yoğundu hassasiyeti, bakalım hayırlısı..

Tabiki her bünye ve her bebeğin durumu farklı ama genel bir oran paylaşılmak isteniyor burda. Ben de ona istinaden bakıyorum.

Bizde de cinsiyet karışıklığı meselesi var o yüzden buralardayım : )

İlk hamileliğim (tüp bebek), mide bulantısı çekmedim ben hamileliğim boyunca, sadece ilk aylar halsizliğim vardı, onu da kansızlıkla bağdaştırıyorum ben, kan ilaçlarını kullanmaya başladıktan sonra düzelmeye başladım. Bir ara yemekler fena kokuyordu, yemek yaparken zorlanıyordum şimdi geçti. Araba tutuyordu aynı zamanlarda şimdi o da geçti çok şükür. Onun dışında bir sıkıntı görmedim. Göğüslerim ilk zamanlar çok hassastı ama kullandığımız onca hormon ilacına bağlıyordum ben. 22. haftamdayım 2 kilo aldım.

Doktorum 14. haftada %95 oran erkek dedi, 18. haftada da kesin erkek dedi hatta bacak arası resimlerini bile verdi alın kesinleşti diye. 22. haftamızda gittik geçen hafta doktorumuz ismini hazırlayıp hazırlamadığımızı sordu sonra yalnız ben kız görüyorum gibi dedi siz erkek ismini bi askıya alın dedi.

Hani okuyanın aklına kız istemiyormu gibi gelmesin. Şu an canımı sıkan cinsiyetinin belirsiz olması. Alışveriş yaptım geneli ortak renk ama 1 aydır oğlum diye seviyordum ben bebeğimi. Şu an kızıma oğlum diye mi seslendim diye kuşku var. Bir doktora gidicem şimdi tabiki ama bi de şimdi aklımda o doktorda %100 dese de inanabilecekmiyim bilemiyorum. Çünkü %100 dendiği halde değişen bir cinsiyetimiz var. Bi de bunu yapan bir prof.

Zor bir durum, bana da doktorum %80 erkek dedi, genital nubu gösterdi nub teorisinde erkek görseliyle bire bir uyuyor görüntü. Cihaz kaliteli, Bebeğin pozisyonu uygundu ben bile nubu gördüm çünkü, aynı şekilde eltime de aynı haftalarda oğlunu bilmiş, ben yanılma payı var dedikçe yanlış çıkmaz başka gidenler de var diyor ama en nihayetinde bir insan, Allah bilir. Benim de kesindir gözüyle bakacağım anlamına gelmiyor. Beni bir daha 16.hafta çağırdı ama aklımdan 1-2 hafta sonra başka bir doktora da gitmek geçmiyor değil. Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…