- 10 Haziran 2016
- 289
- 396
- 36
Smuwila paylas bizimlede
Kendim kadar seninkinide merak ediyorum
Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
Tabiki canım paylaşacağım, amin hepimize inşallah
Gonlunden gecen erkekmi arkadasim
Sen ne hissediyosun
Burada ahkam kestim, bebeğim kız olacak doktorum 12.hafta söyledi diye.İlk hamileliğim canım yok henüz değil. Cumartesi günü randevumuz var, inşallah doktor bir şeyler söyler.
Iste kesin ve net bir şey soylemedikleri icin insan alış veriş de yapamiyo. Doktorum bir kez yanıldı. Şuan ikincide de yanilmasindan cok korkuyorum açıkçası. Istemedigimden asla degil kız veya erkek farketmez saglikla dogsunlar yeter ki. kendinizi ona göre hazırlayıp o şoku yasamak insani cok sarsiyo. Aslında iki cinsinde gidebileceği kiyafetleri almak en dogrusu sanirim.Burada ahkam kestim, bebeğim kız olacak doktorum 12.hafta söyledi diye.
Hem de yüzde doksanlık bir oran verdi.
İlk zamanlar kız diye diretiyordum, sonra rüyamda erkek bebek gördüm ve içime kuşku düştü.
Fakat gelişimi geriden olduğundan 14.haftada cinsiyeti belirginleşmeye başladı ve 16.haftada kesin erkek olduğunu öğrendik.
Siz de 4.ay sonuna kadar inanmayın, zaten ekranda gözünüzle de görüyorsunuz.
Biz ne kız isimleri ile seslendik oğlumuza, Allah'tan hazırlık yapıp bir şeyler almamıştım.
Burada ahkam kestim, bebeğim kız olacak doktorum 12.hafta söyledi diye.
Hem de yüzde doksanlık bir oran verdi.
İlk zamanlar kız diye diretiyordum, sonra rüyamda erkek bebek gördüm ve içime kuşku düştü.
Fakat gelişimi geriden olduğundan 14.haftada cinsiyeti belirginleşmeye başladı ve 16.haftada kesin erkek olduğunu öğrendik.
Siz de 4.ay sonuna kadar inanmayın, zaten ekranda gözünüzle de görüyorsunuz.
Biz ne kız isimleri ile seslendik oğlumuza, Allah'tan hazırlık yapıp bir şeyler almamıştım.
Benim zaten yaşadığım ve hala yaşıyor olduğum tüm belirtiler kız ama 3 ardı doktora daha cinsiyet sordum bu olaydan ötürü, hepsi erkek olduğunu onayladıktan ve ben de gözümle gördükten sonra inanmaya başladım ve öyle hazırlık yaptım.Tabiki kimseye netleşene kadar söylemeyi düşünmüyorum zaten, hayret erkekler erken belli olur derler ama bazı doktorlar 2 aylık bebeğin cinsiyetini söyleyiveriyor pat diye, arkadaşımın başına geldi çok erkendi bebeğinin cinsiyetini öğrendiğinde ve değişmedi.
Hadi hayirlisi olsun canim..Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin..bu sene cocgunluk erkek..kime sorsam erkek...kiz cok nadir...Doktor bebeğimin cinsiyetine %80 erkek dedi arkadaşlar bu arada tabii %20 yanılma payıyla birlikte..
Sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah canım...
Hadi hayirlisi olsun canim..Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin..bu sene cocgunluk erkek..kime sorsam erkek...kiz cok nadir...
Bebek kesenin solundamiydi , nub tuttumu canım göğsün 8. Haftada hassasmiydi.bebeğini sağlıkla kucakla emi canimDoktor bebeğimin cinsiyetine %80 erkek dedi arkadaşlar bu arada tabii %20 yanılma payıyla birlikte..
Bebek kesenin solundamiydi , nub tuttumu canım göğsün 8. Haftada hassasmiydi.bebeğini sağlıkla kucakla emi canim
Tabiki her bünye ve her bebeğin durumu farklı ama genel bir oran paylaşılmak isteniyor burda. Ben de ona istinaden bakıyorum.
Bizde de cinsiyet karışıklığı meselesi var o yüzden buralardayım : )
İlk hamileliğim (tüp bebek), mide bulantısı çekmedim ben hamileliğim boyunca, sadece ilk aylar halsizliğim vardı, onu da kansızlıkla bağdaştırıyorum ben, kan ilaçlarını kullanmaya başladıktan sonra düzelmeye başladım. Bir ara yemekler fena kokuyordu, yemek yaparken zorlanıyordum şimdi geçti. Araba tutuyordu aynı zamanlarda şimdi o da geçti çok şükür. Onun dışında bir sıkıntı görmedim. Göğüslerim ilk zamanlar çok hassastı ama kullandığımız onca hormon ilacına bağlıyordum ben. 22. haftamdayım 2 kilo aldım.
Doktorum 14. haftada %95 oran erkek dedi, 18. haftada da kesin erkek dedi hatta bacak arası resimlerini bile verdi alın kesinleşti diye. 22. haftamızda gittik geçen hafta doktorumuz ismini hazırlayıp hazırlamadığımızı sordu sonra yalnız ben kız görüyorum gibi dedi siz erkek ismini bi askıya alın dedi.
Hani okuyanın aklına kız istemiyormu gibi gelmesin. Şu an canımı sıkan cinsiyetinin belirsiz olması. Alışveriş yaptım geneli ortak renk ama 1 aydır oğlum diye seviyordum ben bebeğimi. Şu an kızıma oğlum diye mi seslendim diye kuşku var. Bir doktora gidicem şimdi tabiki ama bi de şimdi aklımda o doktorda %100 dese de inanabilecekmiyim bilemiyorum. Çünkü %100 dendiği halde değişen bir cinsiyetimiz var. Bi de bunu yapan bir prof.