Doğuma Hazırlık En belirgin Cinsiyet belirtileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İnşallah rabbim size de hayırlı bir erkek evlat nasip eder , valla sizin dediğiniz belirtiler aynı bende var yine ümitlerim tavan yaptı yarabbim :)))

Ben kızımda çok zorlandım ama bu hamileligim cok rahat geciyor bakalım hayırlısı
Benimde iki oglumda Hamileliklerim okadar Rahat gectiki anlayamadim bile, yedim ictim gezdim tozdum :)
Fakat bunda hareketlerim bile cok agirlasti sanki 9 aylik gibiyim. Fazla yürüyünce kasik agrilarim oluyor.. Insallah Rabbim farkli cinsiyetleri tüm isteyenlere tattirsin..

Benim ucuncu kizim olacak ilkinde hep kustum sadece meyve yiyordum devamli uyudum ikincide hic kusmadim ama yine agirdim uyudum ilk zamanlar ucuncude yani simdiki hamileligimde kusmadim cok icim bulaniyordu ilk zamanlarim yine agir gecti hep uyudum bana bakarak soylersem en belirgin kiz belirtisi uyusukluk uyku hali birde ucundede canim ayva ve aci biber cekti

Her ne kadar genelleme yapılamasa da ben her cinsin kendine has özellikleri olduğunu düşünüyorum.Genel olarak kizlarin gebeliginin ağır erkeklerin daha rahat olması tesadüf değil bence
Aynen bende inaniyorum.2 kiz annesi olarak cidden gebeliklerim cok agir gecti..arkadaslarim 3. Ye hamile kalma artik diyorlardi..2. Bebegim 7 aylikken plansiz bir sekilde hamile kaldim.kucagimda kucuk bir bebekle her isimi hallediyorum iceri ve disari islerimi..erkekler de hamilelik daha hafif geciyor..

Merhaba :) Kulak misafiri oldum sizlere bende 9+2 oldum bugün e artık yavaş yavaş büyüyo evladım içimde. İlk gebeliğim. Allahtan önce sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün sonra hayırlı bir evlat vermesini dilerim. Bende annemle konustum bu konuyu. biz 2 kız kardeşiz. Annem bende devamlı kusmuş çok rahatsız olmuş. yedikleri çıkmış surekli uyku uyku uyku. artık yataktan çıkamıyomuş ve yaşıda 21miş ben 23 yaşındaym annem gibiyim. kardeşime hamileyken yaşı 34 yaşındaydı artık ondada kusmuş falan ama tabii bünye biraz daha oturduğu için sanırım bana olduğundan daha rahat bir gebelik geçirmiş. babannemle konuştum babamla aralarında 15 yaş var ve babannnem hamile olduğumu hiç anlamadım fazla kiloda almamıştım ne kadar 50 yıl önceki mevzuda olsa hatorlıyorum çok rahat bi hamilelikti dedi. Kuzenim hamile wcden kafamı kaldıramıyorum cok kusuyorum, ilk 3 ayımda sadece sıkma limon suyuna bi kaşık tuz atıp onu içiyodum rahatlatıyodu beni dedi. Onunda kızı olucak. Bende aşırı ekşi ve tuzlu şeylerde midemi rahatlatabiliyorum. Yeşil elma erik vs. vs. gibi. Ve hamileliğim inanınki zor geçiyo. Doktorum çok bulantın olursa diye agızda eriyen bi ilaç verdi onunla ayakta durabiliyorum ki çalışıyorum. Demem o ki, ben daha hamile olduğumu öğrendim annem senin kızın olucak dedi. ve ben 1 aydır (önce sağlık diyorum tabiiki) benim kızım olucak diyorum ve içimden gelerek soylüyorum. Etrafımda hamile olduğumu bilenlerde 2 kişi hariç herkez kızın olucak diyo. buna eşim ve ailesi benim ailem de dahil olmak üzere.
Not olarak şunu da söylemek istiyorum. İçimden kız geçiyo diye oğlum olursa tabiiki üzülmicem nasılsa ilk evladım olucak ama ne biliyim, her kadın kız analığını yaşamalı bence diye düşünüyorum <3

Bakın sizde de kızlar zor geçmiş.Sosyal bir deney yapıyoruz aslında bu konu başlığı altında.Rabbim hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin öncelikle hepimize.Benim 2.hamileliğim 5 haftalık ama böyle rahat olacağımı tahmin etmemiştim.Eğer böyle devam edip birde erkek olursa kız ve erkek arasında bariz fark var diyebileceğim etrafımdaki hamişlere.Tabi ben kız hastasıyım o ayrı.Allahtan ne gelirse başım üzerine elbette ama bana kalsaydı eğer cinsiyet tercihi 10 tane olsa hepsini kız isterdim.Kızım şu an 4 yaşında ve aramızda çok güzel çok samimi bir ilişki var belki ondan böyle düşünüyorum

Hayırlısı canım ne güzel maşallah Allah bizlerede nasip eder inşallah hayırlısıyla ya sonuc ciksin cektigim bulantilari herkes biliyor bakalim kiz mi oglus mu bunu yapan görcez böylelikle buradan takip ederek

Merhaba her iki fotoda da hayalet cizgiyi gören var mı ?

Eklentiler

• IMG_20160610_164517.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 1.368
  • IMG_20160610_174340.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 1.390
bende 2 oglumdan sonra bi kizim olsun istiyorum hemde xok.iki oglumdada eksi fazla yedim eksi olmadan duramiyordum.bunda eksi yiyemiyorum.hep tatli istiyor canim.ogluslarimda cok rahatdim midem hic bulanmadi.nasil gecdi anlamadim.bundakinde midem fena bulaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…