Canim Rabbim insallah gönlüne göre versin, bu anlattigin belirtilerini aynisini inan bende yasadim ve yasiyorum. Iki oglumdada cok rahat gecmisti gögüslerim büyümemisti fakat bunda bayagi bi büyüme hassasiyet oldu. Sag gögsüm soldan daha büyük ve daha sert.İlk hamileliğimde oğlumda cooKK rahattım ne bulantı ne kusma, bu sefer ilk öğrendiğim den itibaren belirtilerim şöyle oldu: göğüs hassasiyeti aşırı derecede dokunmak imkansız ve dolgunlaşti hemen, kasık ağrıları çok fazla adet sancıları gibi aynı, sabah bulantıları ve bazı yiyeceklerden tiksinme oldu, aşırı halsizlik düşük tansiyon, ve hiç görmediğim kadar sivilcem çıkıyo :) yediklere bende takılmıyorum ama tatli çok istemiyorum oğlumda paso çikolata tatlı bisküvi yiyordum.. Sonucu yazarım inşallah ay sonu :)
Hemen hemen ayni seyleri bende yasadim. Ilkinde cok rahattim. Hamile kaldigimi bile anlamadim. Fakat bu ikinci hamileliğim. saydığın bütün belirtileri yaşıyorum. Ilki erkekti doktorum cok büyük ihtimalle buda erkek dedi. Tabi gönlümden gecen kız ama rabbimin verdigine de razıyımİlk hamileliğimde oğlumda cooKK rahattım ne bulantı ne kusma, bu sefer ilk öğrendiğim den itibaren belirtilerim şöyle oldu: göğüs hassasiyeti aşırı derecede dokunmak imkansız ve dolgunlaşti hemen, kasık ağrıları çok fazla adet sancıları gibi aynı, sabah bulantıları ve bazı yiyeceklerden tiksinme oldu, aşırı halsizlik düşük tansiyon, ve hiç görmediğim kadar sivilcem çıkıyo :) yediklere bende takılmıyorum ama tatli çok istemiyorum oğlumda paso çikolata tatlı bisküvi yiyordum.. Sonucu yazarım inşallah ay sonu :)
Insallah kuzum inan cok isterim, Rabbim insallah ikimizede nasip eder. Ben bugun gittim kontrole bakti doktor fakat göremedi bitürlü
Bide ben yurtdisindayim burda cok gec söylüyorlar iyice emin olmadan tahmin yürütmüyorlar. Birbirimize dua edelim insallah.. Hayirli saglikli kizimiz olur :)
Buarada bidahaki kontrolüm Bayramin ilk günü temmuzun 5 inde.. Insallah cifte Bayram yasarim tek Duam bu :)
İmdat Bulantı" başlıklı bir konu vardı orda biz bunu baya konuştuk canım :)Kızlar mide bulantısı olan var mi ilk haftalarda ne yapmak gerekir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/imdat-bulanti.925484/page-5#post-46797662Kızlar mide bulantısı olan var mi ilk haftalarda ne yapmak gerekir
Amin insallah Adasim.. Mutlaka burdan yaz cinsiyetini ögrendiginde, sen benden önce ögreniceksin sanirim.. Kiz derse doktorun banada bi umut olursun :) insallah dilerim Rabbimden bi sana bi bana hayirli saglikli kiz evlat versin.. Annem hep söyler bir Anneye bir Kiz Sart diye..İnşallahhh :) valla benim de hep ağzımda sürekli dualarimda ama bilmiyorum hiç kız hissedemiyorumbelki ilki oğlan diye ama, inşallah o kız müjdesini alanlardan oluruz, kız evlat bambaşka gerçekten bir anne için bizde tadariz inşallah
Ben de 2 kizdan sonra erkek olduguna inanamiyorum..doktorum erkek dedi ama guvenemiyorum..insallah 1 er kiziniz olur Allahim size de tattirsin..bana da erkegi cok istiyorum ama dogana kadar inanmayacagim herhaldeİnşallahhh :) valla benim de hep ağzımda sürekli dualarimda ama bilmiyorum hiç kız hissedemiyorumbelki ilki oğlan diye ama, inşallah o kız müjdesini alanlardan oluruz, kız evlat bambaşka gerçekten bir anne için bizde tadariz inşallah
Insallah kuzum benim Allah razi olsun.. Rabbim sanada gönlünün muradini nasip eylesin.. Doktor öyle dediyse emin ol Erkektir canim.. Allahim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin..Ben de 2 kizdan sonra erkek olduguna inanamiyorum..doktorum erkek dedi ama guvenemiyorum..insallah 1 er kiziniz olur Allahim size de tattirsin..bana da erkegi cok istiyorum ama dogana kadar inanmayacagim herhalde
Benim iki kizimda da bulantilarim oldu ozellikle sabahlari..kasık agrisi adet gorecekmis gibi..biraz yuruyus yapayim hemen agrirdi kasiklarim..goguslerde hassasiyet oluyor dolgunlasiyor..bu hamileligimde cok rahatim sadece belim ve kalcam agriyor..3 saat yurusem bile kasiklarimda hic agrim yok..mide bulantim hic olmadi bunda..cok rahatim yaniAmin insallah Adasim.. Mutlaka burdan yaz cinsiyetini ögrendiginde, sen benden önce ögreniceksin sanirim.. Kiz derse doktorun banada bi umut olursun :) insallah dilerim Rabbimden bi sana bi bana hayirli saglikli kiz evlat versin.. Annem hep söyler bir Anneye bir Kiz Sart diye..