Doğuma Hazırlık En belirgin Cinsiyet belirtileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Simay155

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
199
245
Hanimlar hangi belirtileri hangi cinsiyette yasadiniz? Ben pek fazla itimat etmiyorum fakat benim iki hamileliklerim cok rahat gecti canim hep tatli cekti.. Ikiside oglandi..
Bu ücüncü hamileligim ve cok farkli..
Ama ben genede farkli cinsiyet farkli belirtiler oldugunu sanmiyorum. Insanin gecen yasi degisen hormonlari büyük rol oynuyor diye düsünüyorum..
Sizin fikirlerinizi alayim???

Valla annannemden annemden büyüklerimden araştırdığım kadarıyla yiyeceklerle ilgisi çok yok oğlanda da kızdada aynı şeyleri yedim diyolar :) guvenilir bir belirti degil bence o tatli eksi muhabbeti :) ama baska gercek belirtisi var mi ben duymadim duyan inanan yazsin kizlar :)

İlk hamileliğimde oğlumda cooKK rahattım ne bulantı ne kusma, bu sefer ilk öğrendiğim den itibaren belirtilerim şöyle oldu: göğüs hassasiyeti aşırı derecede dokunmak imkansız ve dolgunlaşti hemen, kasık ağrıları çok fazla adet sancıları gibi aynı, sabah bulantıları ve bazı yiyeceklerden tiksinme oldu, aşırı halsizlik düşük tansiyon, ve hiç görmediğim kadar sivilcem çıkıyo :) yediklere bende takılmıyorum ama tatli çok istemiyorum oğlumda paso çikolata tatlı bisküvi yiyordum.. Sonucu yazarım inşallah ay sonu :)

Canim Rabbim insallah gönlüne göre versin, bu anlattigin belirtilerini aynisini inan bende yasadim ve yasiyorum. Iki oglumdada cok rahat gecmisti gögüslerim büyümemisti fakat bunda bayagi bi büyüme hassasiyet oldu. Sag gögsüm soldan daha büyük ve daha sert.
Allah biliyor gönül kiz istiyor iki oglandan sonra ama herseyin hayirlisi olsun..

Bu arada en son ne zaman gittin kontrole, en yakın ne zaman gideceksin, cinsiyet tahmini de alırsın gidince büyümüş artık :) ben en son 9.haftada gitmiştim 13+4 de gitmeyi düşünüyorum ay sonu artık hayırlısı

Insallah kuzum inan cok isterim, Rabbim insallah ikimizede nasip eder. Ben bugun gittim kontrole bakti doktor fakat göremedi bitürlü
Bide ben yurtdisindayim burda cok gec söylüyorlar iyice emin olmadan tahmin yürütmüyorlar. Birbirimize dua edelim insallah.. Hayirli saglikli kizimiz olur :)
Buarada bidahaki kontrolüm Bayramin ilk günü temmuzun 5 inde.. Insallah cifte Bayram yasarim tek Duam bu :)

Hiç mide bulantısı yaşamadım.
Koku hassasiyetim çok fazlaydı, regl gibi karın ağrılarım vardı.
Sürekli uyur haldeydim, enerjim yoktu ve 4 ay baş ağrım eksilmedi.
Sürekli canım ekşi ve tuzlu şeyler çekiyordu, hiçbir şey bulamazsam salatalığa tuz döküp yiyordum.
Göğüslerimde yaşadığım şeyin adı hassasiyet olamaz, sütyen ya da tshirt değmesi bile canımı yakıyordu.
Ayrıca 6.aya kadar neredeyse hiç kilo alamadım, çünkü iştahım artmadı.
Göbeğim sirvi olmaktan öte yayvan.
Çin takvimi ve nub teorisine göre bebeğimin cinsiyeti kız.

Fakat tüm bu saydıklarıma rağmen benim erkek bebeğim olacak.
Yani tüm bu belirtiler fasa fiso, her bebeğin gelişimi ve anneye yaşattığı durumlar farklı.

Hemen hemen ayni seyleri bende yasadim. Ilkinde cok rahattim. Hamile kaldigimi bile anlamadim. Fakat bu ikinci hamileliğim. saydığın bütün belirtileri yaşıyorum. Ilki erkekti doktorum cok büyük ihtimalle buda erkek dedi. Tabi gönlümden gecen kız ama rabbimin verdigine de razıyım

Bende vucudumun hic cikmayan bolgelerinde minik minik sivilceler cikiyor bu belirti degil heralde hormonel mi acaba? :)

İnşallahhh :) valla benim de hep ağzımda sürekli dualarimda ama bilmiyorum hiç kız hissedemiyorum belki ilki oğlan diye ama, inşallah o kız müjdesini alanlardan oluruz, kız evlat bambaşka gerçekten bir anne için bizde tadariz inşallah

Kızlar mide bulantısı olan var mi ilk haftalarda ne yapmak gerekir

Amin insallah Adasim.. Mutlaka burdan yaz cinsiyetini ögrendiginde, sen benden önce ögreniceksin sanirim.. Kiz derse doktorun banada bi umut olursun :) insallah dilerim Rabbimden bi sana bi bana hayirli saglikli kiz evlat versin.. Annem hep söyler bir Anneye bir Kiz Sart diye..

Ben de 2 kizdan sonra erkek olduguna inanamiyorum..doktorum erkek dedi ama guvenemiyorum..insallah 1 er kiziniz olur Allahim size de tattirsin..bana da erkegi cok istiyorum ama dogana kadar inanmayacagim herhalde

Ben de 2 kizdan sonra erkek olduguna inanamiyorum..doktorum erkek dedi ama guvenemiyorum..insallah 1 er kiziniz olur Allahim size de tattirsin..bana da erkegi cok istiyorum ama dogana kadar inanmayacagim herhalde
Insallah kuzum benim Allah razi olsun.. Rabbim sanada gönlünün muradini nasip eylesin.. Doktor öyle dediyse emin ol Erkektir canim.. Allahim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin..

Benim iki kizimda da bulantilarim oldu ozellikle sabahlari..kasık agrisi adet gorecekmis gibi..biraz yuruyus yapayim hemen agrirdi kasiklarim..goguslerde hassasiyet oluyor dolgunlasiyor..bu hamileligimde cok rahatim sadece belim ve kalcam agriyor..3 saat yurusem bile kasiklarimda hic agrim yok..mide bulantim hic olmadi bunda..cok rahatim yani

Öncelikle merhaba.Benim ilk hamileligimde cok bulanti yasadim dogum yapana kadar.Sadece acı ve ekşi yedim.Su an 2 aylik hamileyim ama o kadar rahat geciyor ki.Sadece isten dönüşte ciddi anlamda bel agrim var ama hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…