Of çok fena olmuş insan hazırlık yapıyor tabi odasını kıyafetini ona göre ayarlıyor neyse hayırlısı olsun tabi ama çok zor bir durum ikilemde kalmak gerçekten. Hayırlısı olsun canımTabiki her bünye ve her bebeğin durumu farklı ama genel bir oran paylaşılmak isteniyor burda. Ben de ona istinaden bakıyorum.
Bizde de cinsiyet karışıklığı meselesi var o yüzden buralardayım : )
İlk hamileliğim (tüp bebek), mide bulantısı çekmedim ben hamileliğim boyunca, sadece ilk aylar halsizliğim vardı, onu da kansızlıkla bağdaştırıyorum ben, kan ilaçlarını kullanmaya başladıktan sonra düzelmeye başladım. Bir ara yemekler fena kokuyordu, yemek yaparken zorlanıyordum şimdi geçti. Araba tutuyordu aynı zamanlarda şimdi o da geçti çok şükür. Onun dışında bir sıkıntı görmedim. Göğüslerim ilk zamanlar çok hassastı ama kullandığımız onca hormon ilacına bağlıyordum ben. 22. haftamdayım 2 kilo aldım.
Doktorum 14. haftada %95 oran erkek dedi, 18. haftada da kesin erkek dedi hatta bacak arası resimlerini bile verdi alın kesinleşti diye. 22. haftamızda gittik geçen hafta doktorumuz ismini hazırlayıp hazırlamadığımızı sordu sonra yalnız ben kız görüyorum gibi dedi siz erkek ismini bi askıya alın dedi.
Hani okuyanın aklına kız istemiyormu gibi gelmesin. Şu an canımı sıkan cinsiyetinin belirsiz olması. Alışveriş yaptım geneli ortak renk ama 1 aydır oğlum diye seviyordum ben bebeğimi. Şu an kızıma oğlum diye mi seslendim diye kuşku var. Bir doktora gidicem şimdi tabiki ama bi de şimdi aklımda o doktorda %100 dese de inanabilecekmiyim bilemiyorum. Çünkü %100 dendiği halde değişen bir cinsiyetimiz var. Bi de bunu yapan bir prof.
Zor bir durum, bana da doktorum %80 erkek dedi, genital nubu gösterdi nub teorisinde erkek görseliyle bire bir uyuyor görüntü. Cihaz kaliteli, Bebeğin pozisyonu uygundu ben bile nubu gördüm çünkü, aynı şekilde eltime de aynı haftalarda oğlunu bilmiş, ben yanılma payı var dedikçe yanlış çıkmaz başka gidenler de var diyor ama en nihayetinde bir insan, Allah bilir. Benim de kesindir gözüyle bakacağım anlamına gelmiyor. Beni bir daha 16.hafta çağırdı ama aklımdan 1-2 hafta sonra başka bir doktora da gitmek geçmiyor değil. Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah..
Of çok fena olmuş insan hazırlık yapıyor tabi odasını kıyafetini ona göre ayarlıyor neyse hayırlısı olsun tabi ama çok zor bir durum ikilemde kalmak gerçekten. Hayırlısı olsun canım
Çok şaşırdım canım...ama olabiliyor demekki yuzdelerede inanamiycaksak ki seninki bayagi bi kesin konuşmuş..dr gösterdiği şey kordonmuyduki acaba dedim şimdi neyse hayırlısı olsun
Yani arkadasin olayi istisnalardan biri...birine boyleZor bir durum, bana da doktorum %80 erkek dedi, genital nubu gösterdi nub teorisinde erkek görseliyle bire bir uyuyor görüntü. Cihaz kaliteli, Bebeğin pozisyonu uygundu ben bile nubu gördüm çünkü, aynı şekilde eltime de aynı haftalarda oğlunu bilmiş, ben yanılma payı var dedikçe yanlış çıkmaz başka gidenler de var diyor ama en nihayetinde bir insan, Allah bilir. Benim de kesindir gözüyle bakacağım anlamına gelmiyor. Beni bir daha 16.hafta çağırdı ama aklımdan 1-2 hafta sonra başka bir doktora da gitmek geçmiyor değil. Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah..
Bence bu durum herkeste olmuyor..benim bir onceki hamileligimde kiz dedi doktorum 15.haftada kizim oldu..buna da erkege benziyor dedi 14. Haftada simdi persembe gidecem 17 haftalik olacak o zaman bebek yine erkek derse kesin dogrudur..o doktorlarin tecrubesizligine kalmis insanlari yaniltmak...benim cevremde hic boyle bir durum yasanmadi bu doktorda..ne dediyse dogru yani adam goruyor da soyluyor..arkadasin yazdigi herkeste olacak diye bi kaide yokZor bir durum, bana da doktorum %80 erkek dedi, genital nubu gösterdi nub teorisinde erkek görseliyle bire bir uyuyor görüntü. Cihaz kaliteli, Bebeğin pozisyonu uygundu ben bile nubu gördüm çünkü, aynı şekilde eltime de aynı haftalarda oğlunu bilmiş, ben yanılma payı var dedikçe yanlış çıkmaz başka gidenler de var diyor ama en nihayetinde bir insan, Allah bilir. Benim de kesindir gözüyle bakacağım anlamına gelmiyor. Beni bir daha 16.hafta çağırdı ama aklımdan 1-2 hafta sonra başka bir doktora da gitmek geçmiyor değil. Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah..
Yani arkadasin olayi istisnalardan biri...birine boyle
Bence bu durum herkeste olmuyor..benim bir onceki hamileligimde kiz dedi doktorum 15.haftada kizim oldu..buna da erkege benziyor dedi 14. Haftada simdi persembe gidecem 17 haftalik olacak o zaman bebek yine erkek derse kesin dogrudur..o doktorlarin tecrubesizligine kalmis insanlari yaniltmak...benim cevremde hic boyle bir durum yasanmadi bu doktorda..ne dediyse dogru yani adam goruyor da soyluyor..arkadasin yazdigi herkeste olacak diye bi kaide yok
Bence bu durum herkeste olmuyor..benim bir onceki hamileligimde kiz dedi doktorum 15.haftada kizim oldu..buna da erkege benziyor dedi 14. Haftada simdi persembe gidecem 17 haftalik olacak o zaman bebek yine erkek derse kesin dogrudur..o doktorlarin tecrubesizligine kalmis insanlari yaniltmak...benim cevremde hic boyle bir durum yasanmadi bu doktorda..ne dediyse dogru yani adam goruyor da soyluyor..arkadasin yazdigi herkeste olacak diye bi kaide yok
cok ilginc resmen doktorun tecrubesizligi...sinir oluyorum boyle doktorlara bilmiyorsan sus...benim ilk cocugumda da ayni boyle oldu..bi kiz bi erkek bi kiz bi erkek dediler..ve de ayri ayri doktorlara gittim..ikinci de kiz dediler kiz cikti..ikinci bebegim dogdugunda da cinsel organi cok cirkindi ne var ne yok disindaydi tabi kilo alinca normale döndü..pipi gibi duruyordu ona ragmen bildi..kizim olmustu..Elbetteki istisnayımdır. Hani insan herkeste yanılamaz heralde.
Belirttiğim gibi bende 14. Haftada %95 18. Haftada %100 demişti. İlk söylediğinde küçüktü yanıldı desem. 18 hafta küçük değil bence
Cihaz konusunda sıkıntısı olduğunu sanmıyorum çünkü diğer hastanelerden gebeliği riskli görülen herkes fakülteye perinatoloji bölümüne geliyor. Yani burda cihazlar kötüyse riskli olan gebelikler nasıl düzgün değerlendirilebilir ki
Neyse çok konu dışına çıkıldı ama durum böyle
Bak bir onceki gittigimde doktor erkeve benziyor dedi.bugun kontrolum vardi yuzustu yatmis ayaklarinin ustinde oturur pozisyyonda oldugu icin adam goremiyorum dedi..Çok duyar oldum etrafımda, özellikle erkek deyip kız çıkan bebişler çok, insan ister istemez muallakta kalıyor, acaba diyor?
bnmde 12 haftalıkken erkek %85 dedi 16 da kız dedi canm . bide detaylıya gittim farklı doktora 19.haftada oda kız dedi kız galiba bnde yanıldılarBak bir onceki gittigimde doktor erkeve benziyor dedi.bugun kontrolum vardi yuzustu yatmis ayaklarinin ustinde oturur pozisyyonda oldugu icin adam goremiyorum dedi..
Bak bir onceki gittigimde doktor erkeve benziyor dedi.bugun kontrolum vardi yuzustu yatmis ayaklarinin ustinde oturur pozisyyonda oldugu icin adam goremiyorum dedi..
Evet doktor yuzustu yattigi icin bidahakine bakalim dedi 10 gun sonra...yani kafasina kiz eekek demedi...aayyyyy ne kadar tuhaf bisey 6. Aya kadar kiz diye biliniyor sonra erkek...Allah oyle doktorlar cikarmasin karsimiza...bebeklerin sagliklariyla da oynarlarNub yok, kız deseydi değil mi? Adam göremiyorum demiş ne güzel, bizim bir akrabaya bebek sırtı dönük diye kız demişler.
6. ay erkek olduğunu öğrendiler, bir de tesadüfen yoksa doğumda göreceklerdi.
bnmde 12 haftalıkken erkek %85 dedi 16 da kız dedi canm . bide detaylıya gittim farklı doktora 19.haftada oda kız dedi kız galiba bnde yanıldılar
Aaaaaa cidden dimdik nasil belli nub u..sana supriz yapmasin bebek doguncaBen nubu gördüm doktor bakarken, aynı bu şekildeydi. Doktor da nubun açısı dik, %80 erkek dedi.
Ha bu nub, birden bire paralele dönüşürse o da Allahın takdiridir zaten kız erkek önemli değil, sağıklı olsun da.
Eki Görüntüle 1850951
Aaaaaa cidden dimdik nasil belli nub u..sana supriz yapmasin bebek dogunca
Cok net bisekilde belli Nub dimdik duruyor. Allahim hayirla kucagina almak nasip etsin insallah. Benimde 12. haftada bikac usg foto var fakat kesinlikle nub gözükmüyor..Bana da 12' in içinde erkeğe benziyor dendi. Ben nubu gördüm doktor bakarken, aynı bu şekildeydi. Doktor da nubun açısı dik olduğu için %80 erkek dedi.
Ha bu nub, birden bire paralele dönüşürse o da Allahın takdiridir zaten kız erkek önemli değil, sağıklı olsun da.
Eki Görüntüle 1850951
Cok net bisekilde belli Nub dimdik duruyor. Allahim hayirla kucagina almak nasip etsin insallah. Benimde 12. haftada bikac usg foto var fakat kesinlikle nub gözükmüyor..
Bana da 12' in içinde erkeğe benziyor dendi. Ben nubu gördüm doktor bakarken, aynı bu şekildeydi. Doktor da nubun açısı dik olduğu için %80 erkek dedi.
Eki Görüntüle 1850951
Canım baya olmuş ama kizinmi oldu belirtilerin aynısını yasiyorum da meral ettiİlk hamileliğimde oğlumda cooKK rahattım ne bulantı ne kusma, bu sefer ilk öğrendiğim den itibaren belirtilerim şöyle oldu: göğüs hassasiyeti aşırı derecede dokunmak imkansız ve dolgunlaşti hemen, kasık ağrıları çok fazla adet sancıları gibi aynı, sabah bulantıları ve bazı yiyeceklerden tiksinme oldu, aşırı halsizlik düşük tansiyon, ve hiç görmediğim kadar sivilcem çıkıyo :) yediklere bende takılmıyorum ama tatli çok istemiyorum oğlumda paso çikolata tatlı bisküvi yiyordum.. Sonucu yazarım inşallah ay sonu :)