Doğuma Hazırlık En belirgin Cinsiyet belirtileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Of çok fena olmuş insan hazırlık yapıyor tabi odasını kıyafetini ona göre ayarlıyor neyse hayırlısı olsun tabi ama çok zor bir durum ikilemde kalmak gerçekten. Hayırlısı olsun canım

Çok şaşırdım canım...ama olabiliyor demekki yuzdelerede inanamiycaksak ki seninki bayagi bi kesin konuşmuş..dr gösterdiği şey kordonmuyduki acaba dedim şimdi neyse hayırlısı olsun

Bence doktorların hatası bunlar, emin değilse benziyor bile demeyecek. Bilimsel teorilere göre emin olmalı. Bana doktor erkeğe benziyor, nubu dik açı dedi ve gösterdi benim bu teoriyi gördüğümden habersiz, doktor bir daha ki sefere kız bile dese adamın suçu yok, teorik olarak dediği gibiydi çünkü, gördüm.

Bir arkadaşıma bebeğin sırtı dönük diye kız demişler, neymiş? Kızlar inatçı olurmuş, kızlar cinsiyetini göstermek istemezmiş. Bu bir varsayımdır, 6 ay boyunca kız diye sevdiler, ismi bile hazırdı. Tesadüfen doktoru değiştirmek zorunda kaldı uzak diye başka bir doktora gidince erkek olduğunu öğrendiler. Göremiyorsa tahmin yapmamalılar bence, ha bir de cihaz kalitesi de çok önemli..

Of çok fena olmuş insan hazırlık yapıyor tabi odasını kıyafetini ona göre ayarlıyor neyse hayırlısı olsun tabi ama çok zor bir durum ikilemde kalmak gerçekten. Hayırlısı olsun canım

Çok şaşırdım canım...ama olabiliyor demekki yuzdelerede inanamiycaksak ki seninki bayagi bi kesin konuşmuş..dr gösterdiği şey kordonmuyduki acaba dedim şimdi neyse hayırlısı olsun

Amin inş. hepimizin hakkında hayırlısı.
Elbet ya kız ya erkek olacak ama %100 eminim dedikten sonra aaaa yok bu benzemiyor demiyor mu o sıkıntı. Hani elbet kordon karışıyor olabilir bunu da anlarım da kesinleştirme ben kızımı oğlum oğlum diyemi sevdim acaba.
Şimdi ben %100 eminim diyen doktora nasıl inanayım.

Yani arkadasin olayi istisnalardan biri...birine boyle
Bence bu durum herkeste olmuyor..benim bir onceki hamileligimde kiz dedi doktorum 15.haftada kizim oldu..buna da erkege benziyor dedi 14. Haftada simdi persembe gidecem 17 haftalik olacak o zaman bebek yine erkek derse kesin dogrudur..o doktorlarin tecrubesizligine kalmis insanlari yaniltmak...benim cevremde hic boyle bir durum yasanmadi bu doktorda..ne dediyse dogru yani adam goruyor da soyluyor..arkadasin yazdigi herkeste olacak diye bi kaide yok

Elbetteki istisnayımdır. Hani insan herkeste yanılamaz heralde.
Belirttiğim gibi bende 14. Haftada %95 18. Haftada %100 demişti. İlk söylediğinde küçüktü yanıldı desem. 18 hafta küçük değil bence

Cihaz konusunda sıkıntısı olduğunu sanmıyorum çünkü diğer hastanelerden gebeliği riskli görülen herkes fakülteye perinatoloji bölümüne geliyor. Yani burda cihazlar kötüyse riskli olan gebelikler nasıl düzgün değerlendirilebilir ki
Neyse çok konu dışına çıkıldı ama durum böyle

Valla ben çok etkilendim böyle şeylerden

Çok duyar oldum etrafımda, özellikle erkek deyip kız çıkan bebişler çok, insan ister istemez muallakta kalıyor, acaba diyor?

cok ilginc resmen doktorun tecrubesizligi...sinir oluyorum boyle doktorlara bilmiyorsan sus...benim ilk cocugumda da ayni boyle oldu..bi kiz bi erkek bi kiz bi erkek dediler..ve de ayri ayri doktorlara gittim..ikinci de kiz dediler kiz cikti..ikinci bebegim dogdugunda da cinsel organi cok cirkindi ne var ne yok disindaydi tabi kilo alinca normale döndü..pipi gibi duruyordu ona ragmen bildi..kizim olmustu..

Çok duyar oldum etrafımda, özellikle erkek deyip kız çıkan bebişler çok, insan ister istemez muallakta kalıyor, acaba diyor?
Bak bir onceki gittigimde doktor erkeve benziyor dedi.bugun kontrolum vardi yuzustu yatmis ayaklarinin ustinde oturur pozisyyonda oldugu icin adam goremiyorum dedi..

Bak bir onceki gittigimde doktor erkeve benziyor dedi.bugun kontrolum vardi yuzustu yatmis ayaklarinin ustinde oturur pozisyyonda oldugu icin adam goremiyorum dedi..
bnmde 12 haftalıkken erkek %85 dedi 16 da kız dedi canm . bide detaylıya gittim farklı doktora 19.haftada oda kız dedi kız galiba bnde yanıldılar

Nub yok, kız deseydi değil mi? Adam göremiyorum demiş ne güzel, bizim bir akrabaya bebek sırtı dönük diye kız demişler.
6. ay erkek olduğunu öğrendiler, bir de tesadüfen yoksa doğumda göreceklerdi.

Nub yok, kız deseydi değil mi? Adam göremiyorum demiş ne güzel, bizim bir akrabaya bebek sırtı dönük diye kız demişler.
6. ay erkek olduğunu öğrendiler, bir de tesadüfen yoksa doğumda göreceklerdi.
Evet doktor yuzustu yattigi icin bidahakine bakalim dedi 10 gun sonra...yani kafasina kiz eekek demedi...aayyyyy ne kadar tuhaf bisey 6. Aya kadar kiz diye biliniyor sonra erkek...Allah oyle doktorlar cikarmasin karsimiza...bebeklerin sagliklariyla da oynarlar

bnmde 12 haftalıkken erkek %85 dedi 16 da kız dedi canm . bide detaylıya gittim farklı doktora 19.haftada oda kız dedi kız galiba bnde yanıldılar

Bana da 12' in içinde erkeğe benziyor dendi. Ben nubu gördüm doktor bakarken, aynı bu şekildeydi. Doktor da nubun açısı dik olduğu için %80 erkek dedi.
Ha bu nub, birden bire paralele dönüşürse o da Allahın takdiridir zaten kız erkek önemli değil, sağıklı olsun da.

Aaaaaa cidden dimdik nasil belli nub u..sana supriz yapmasin bebek dogunca

Hani bana da erkek dediler, şu kadar hafta sonra kız olduğunu öğrendik diyorlar ya, işte benim bebişin nubu da böyleydi.
O zaman nub teorisi de yalan oluyor, hani bu kadar bariz nub kıza dönüşürse, doğana kadar her şey olabilir oluyor.

Cok net bisekilde belli Nub dimdik duruyor. Allahim hayirla kucagina almak nasip etsin insallah. Benimde 12. haftada bikac usg foto var fakat kesinlikle nub gözükmüyor..

Cok net bisekilde belli Nub dimdik duruyor. Allahim hayirla kucagina almak nasip etsin insallah. Benimde 12. haftada bikac usg foto var fakat kesinlikle nub gözükmüyor..

Ama bu benim bebek değil canım, benim doktor kendisi bakarken nubu gösterdi.
Benim bebeğimin nubu da aynı böyle olduğu için koydum. Hatta ben bile ne olduğunu anlardım o kadar net olduğu için baya şaşırmıştım kendime.

Canım baya olmuş ama kizinmi oldu belirtilerin aynısını yasiyorum da meral etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…