Doğuma Hazırlık En belirgin Cinsiyet belirtileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım early predictorler var 5 gün öncesinden belli ediyor yada dene tabi yine silik çıkarsa bencede var bişiler :) bende de silikti
İnsallah canım o testlerde yanılma payı olabiliyormus bu testler dha güvenilir diye duydum insllah hamileyimdir eger silik cikarsa yine devlet hastanesine gitsem acile yaparlar mı test

İnsallah canım o testlerde yanılma payı olabiliyormus bu testler dha güvenilir diye duydum insllah hamileyimdir eger silik cikarsa yine devlet hastanesine gitsem acile yaparlar mı test
Yaparlar canim tabi hemen git bence, hayirlisi olsun da guzel haberler getir burayada bildir kuzum insallah rabbim gonlune gore versin :)

O xaman bir yorum da benden :) ilk gebeliimde hamile miydim deil miydim hic bir sey anlamadim. Uyurdum ekstra olarak sadece. Ilk alti ay hic tatli yemedim. Ilk bes ay bes kilo verdim ve verdigimde toplanda 8 kilo aldim. Hic hic zor bir gebelik degildi. Veee oglum oldu :) bu ikinci gebeligim ve suan asiri bulantim var. Yemek yiyemiyorum yedigim cikiyo. Daha 7+6 yim nasip artik cinsiyeti :) ama ikisi cok cok farkli

Cok nadirdir erkek bebege hamile olup kusanlar...hadi hayirlisi olsun canim Allah gonlundekini nasip etsin

İlk hamileliğim tatlı seven biri olarak tatlı yemedim hiç hep ekşi yedim kızım olacak.

Slm kızlar..bende iki oğlumda ilk 3 ay sabah mide bulantisiyla kalkıyordum. .ama öyle ciddi kusmalar deil..sonraki aylarda çok iştahlı bisekilde yiyodum bazen turşu bazen meyve...artik ne bulursam falan tam20 Kilo ile doğum à gidiyodumşimdi ise bu ay hamis kalmayı ve bi kızım olmasını istiyorum bakalım hayırlısı..neler yiycem

benim hamileliğimde çok şükür çok rahat kusma yok bişşi yok belimde ağrı oluyor bide arada ayaklarım şişti ama kusma olmadığı için hiç sorun yaşamadım ve ilk çocuğum erkek kızda çok bulantı olur derler saçları ve tüyleri daha erkenden çıktığı için

Allahim gönlüne göre versin insallah.. Benimde iki oglum var bu ücüncü Rabbim nasip ederse bende Kizim olmasini istiyorum..

Canım senin kaç haftalık oldu cinsiyeti belli deil mi dahaumarım ve inşallah seninde bi kızın olsun..yaz mutlaka bekliyorum..buarada senin nasıl geçiyo şuanda diğerlerinden farklı hissediyormusun bide şu malum kız tekniklerini deneyerek mi yaptin

Cok Tesekkür ederim canim insallah :)
Suan 13 haftalik 12 haftada bakti fakat göremedi doktorum. Oglanlarda cok rahat bi hamilelik gecirmistim ama bu biraz daha zor agir geciyor. Hicbi teknik filan uygulamadim kuzum kesinlikle.. Tek yaptigim sey Dua Allah büyük bakalim insallah bizlerede nasip eder..
Annem herzaman söyler bi Anneye bi Kiz sart diye.. Insallah sanada banada birer kiz nasip olur..

Amin inşallah canım ikimizin de ve tum isteyenlerin de rabbim gönlüne göre versin ama ben sonradan yapsaydım dememek için biraz burdan okuduklarimi uygulamayı düşünüyorum. ..tedbir benden takdir allahım dan bakalım

Ellerim de kuruluk, halsizlik, uyku hali ve baş ağrısı mevcut.
Bunun dışında 4-5 i geçmez bulantılarım, ben normalde de ekşi ve tuzlu şeyleri severim haa bir de meyve! Aynı devam ediyorum önceden yediğim her şeyi şimdi de yiyorum aşerme nedir bilmem? Göğüslerim adet olacağım zaman da ağrır ve büyürdü, şimdi de aynı şekilde ağrıyor ve büyüdüler zaten küçüktü ideale geldiler :)

Bende bu belirtilerin kişilerin bünyesiyle alakalı olduğuna inanıyorum.
Bir arkadaşımın oğlu oldu ve 9 ay boyunca istifra etti. Birinin hiç bulantısı olmadı, hamileliği rahat geçti ve kızı oldu.

Canim cinsiyetini ögrendinmi peki?
Ilk Hamileliginmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…