- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
İnsallah canım ya ilk fotoda da görünüyor o daha silik iki yil sonra insallah mutlu oluruz sabah tekrar yapicam insallah hamileyimdirIkinci fotoda silikde olsa cizgi gözüküyor canim.. Tebrikler bence Hamilesin :)
Canım early predictorler var 5 gün öncesinden belli ediyor yada dene tabi yine silik çıkarsa bencede var bişiler :) bende de siliktiİnsallah canım ya ilk fotoda da görünüyor o daha silik iki yil sonra insallah mutlu oluruz sabah tekrar yapicam insallah hamileyimdir
İnsallah canım o testlerde yanılma payı olabiliyormus bu testler dha güvenilir diye duydum insllah hamileyimdir eger silik cikarsa yine devlet hastanesine gitsem acile yaparlar mı testCanım early predictorler var 5 gün öncesinden belli ediyor yada dene tabi yine silik çıkarsa bencede var bişiler :) bende de silikti
Allahim sanada nasip etsin insallah kuzum. Rabbim gönlünün muradini nasip eyleSin,İnsallah canım ya ilk fotoda da görünüyor o daha silik iki yil sonra insallah mutlu oluruz sabah tekrar yapicam insallah hamileyimdir
Aminn aminn insallah canımAllahim sanada nasip etsin insallah kuzum. Rabbim gönlünün muradini nasip eyleSin,
Yakinda sende belirtilerini yazarsin burdan cinsiyet tahminini icin :)
Yaparlar canim tabi hemen git bence, hayirlisi olsun da guzel haberler getir burayada bildir kuzum insallah rabbim gonlune gore versin :)İnsallah canım o testlerde yanılma payı olabiliyormus bu testler dha güvenilir diye duydum insllah hamileyimdir eger silik cikarsa yine devlet hastanesine gitsem acile yaparlar mı test
Cok nadirdir erkek bebege hamile olup kusanlar...hadi hayirlisi olsun canim Allah gonlundekini nasip etsinO xaman bir yorum da benden :) ilk gebeliimde hamile miydim deil miydim hic bir sey anlamadim. Uyurdum ekstra olarak sadece. Ilk alti ay hic tatli yemedim. Ilk bes ay bes kilo verdim ve verdigimde toplanda 8 kilo aldim. Hic hic zor bir gebelik degildi. Veee oglum oldu :) bu ikinci gebeligim ve suan asiri bulantim var. Yemek yiyemiyorum yedigim cikiyo. Daha 7+6 yim nasip artik cinsiyeti :) ama ikisi cok cok farkli
İlk hamileliğim tatlı seven biri olarak tatlı yemedim hiç hep ekşi yedim kızım olacak.Hanimlar hangi belirtileri hangi cinsiyette yasadiniz? Ben pek fazla itimat etmiyorum fakat benim iki hamileliklerim cok rahat gecti canim hep tatli cekti.. Ikiside oglandi..
Bu ücüncü hamileligim ve cok farkli..
Ama ben genede farkli cinsiyet farkli belirtiler oldugunu sanmiyorum. Insanin gecen yasi degisen hormonlari büyük rol oynuyor diye düsünüyorum..
Sizin fikirlerinizi alayim???
Allahim gönlüne göre versin insallah.. Benimde iki oglum var bu ücüncü Rabbim nasip ederse bende Kizim olmasini istiyorum..Slm kızlar..bende iki oğlumda ilk 3 ay sabah mide bulantisiyla kalkıyordum. .ama öyle ciddi kusmalar deil..sonraki aylarda çok iştahlı bisekilde yiyodum bazen turşu bazen meyve...artik ne bulursam falan tam20 Kilo ile doğum à gidiyodumşimdi ise bu ay hamis kalmayı ve bi kızım olmasını istiyorum bakalım hayırlısı..neler yiycem
Hiç mide bulantısı yaşamadım.
Koku hassasiyetim çok fazlaydı, regl gibi karın ağrılarım vardı.
Sürekli uyur haldeydim, enerjim yoktu ve 4 ay baş ağrım eksilmedi.
Sürekli canım ekşi ve tuzlu şeyler çekiyordu, hiçbir şey bulamazsam salatalığa tuz döküp yiyordum.
Göğüslerimde yaşadığım şeyin adı hassasiyet olamaz, sütyen ya da tshirt değmesi bile canımı yakıyordu.
Ayrıca 6.aya kadar neredeyse hiç kilo alamadım, çünkü iştahım artmadı.
Göbeğim sirvi olmaktan öte yayvan.
Çin takvimi ve nub teorisine göre bebeğimin cinsiyeti kız.
Fakat tüm bu saydıklarıma rağmen benim erkek bebeğim olacak.
Yani tüm bu belirtiler fasa fiso, her bebeğin gelişimi ve anneye yaşattığı durumlar farklı.
Canim cinsiyetini ögrendinmi peki?Ellerim de kuruluk, halsizlik, uyku hali ve baş ağrısı mevcut.
Bunun dışında 4-5 i geçmez bulantılarım, ben normalde de ekşi ve tuzlu şeyleri severim haa bir de meyve! Aynı devam ediyorum önceden yediğim her şeyi şimdi de yiyorum aşerme nedir bilmem? Göğüslerim adet olacağım zaman da ağrır ve büyürdü, şimdi de aynı şekilde ağrıyor ve büyüdüler zaten küçüktü ideale geldiler :)
Bende bu belirtilerin kişilerin bünyesiyle alakalı olduğuna inanıyorum.
Bir arkadaşımın oğlu oldu ve 9 ay boyunca istifra etti. Birinin hiç bulantısı olmadı, hamileliği rahat geçti ve kızı oldu.
Canim cinsiyetini ögrendinmi peki?
Ilk Hamileliginmi?
İlk hamileliğim canım yok henüz değil. Cumartesi günü randevumuz var, inşallah doktor bir şeyler söyler.