Doğuma Hazırlık Veeeeeee artık gösterdi :D

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Orkd

Ahirette duamsin <3
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
484
173
18
Iki erkek bebekten sonra 3. Bebegimin cinsiyetine duydugum merakla tanidiniz beni :D gün itibariyle bebegimin kiz oldugunu öğrenmiş bulunmaktayım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ilginiz alakaniz icinde cok tesekkur ederim.. :D
Bu dönemde en çok bi belirti aradim kk de acaba bu mu yok yok belirtisi bu kesin cinsiyeti şu dedigim cok olmustur simdi bende belirtilerimi yazayim belki birilerine faydasi olur :D

Erkek bebeklerinde deli gibi tatli isterken bu bebegimde ilk gunden beri ekşi canim çekti. Agzim yara oldu ama ekşi istegim bitmedi tatlidan tiksindim. Et yemekten tiksindim. :p yumurta yiyemedim :p
Kalça bolgem 11. Haftadan itibaren genişledi disardan belli olmasa da aynada bakinca hissedebildim. Hamile olduğumu ogrenmeden önce 1 hafta isal oldun ve cok şiddetli geçti malesef. Bu arada erkek bebeklerimde kabiz olmuştum :D
Tuylerimi en son 3 ay evvel yani ilk hamilelik gunlerinde aldim henüz uzamadi hiç. Mide bulantim erkeklerde cok şiddetli gecerken bu bebekte 3l2 yada 3 kere kustum. Cok yogun uykusuzluk cektim hâlâ devam ediyor sürekli uyuyorum. :D bide çok huysuzum sinirli bi halim var sürekli agliyorum falan ve eşime asiri bi düşkünlük basldi yanimda olsun istiyorum sürekli. Baskada aklima gelimiyor hanimlar
Simdilik hissettiklerim bu kadar rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ve arz eden herkese göstersin teşekkür ederim hersey icin :p :o :D

Bende cok merak ediyordum 3. Nin cinsiyetini
Vallahi cok sevindim be inanılmaz gıpta ettim şimdi :((
Ne olur dua et de benimde 3. Cocuğum kız olsunnnn...
Bu aarada kazara mı hamile kalmıştın?
Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah.
Darısı Başıma ......

Bende cok merak ediyordum 3. Nin cinsiyetini
Vallahi cok sevindim be inanılmaz gıpta ettim şimdi :KK43:(
Ne olur dua et de benimde 3. Cocuğum kız olsunnnn...
Bu aarada kazara mı hamile kalmıştın?
Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah.
Darısı Başıma ......
Hamilemisin suan canim sen kazara sayilir msj atayim oku olurmu?

Çok sevindim canım senin adina Allah gönlüne gore vermiş.. Sen çok istiyodunya kızı korkuyordum senin için erkek cikacak uzulecek diye tekrar tebrik ederim

Çok sevindim canım senin adina Allah gönlüne gore vermiş.. Sen çok istiyodunya kızı korkuyordum senin için erkek cikacak uzulecek diye tekrar tebrik ederim
Ayy teşekkür ederim ya sağlıklı bebegim olsun inşallah allah herkese dilediğini istedigini versin amin :)

Orkd Orkd canim gözün aydin hatta gözümüz aydin olsun.. :)) Cok cok sevindim senin adina allahim dogurup buyutmeyi saglikla yetistirmeyi nasip etsin innnşallah aminn :KK200::KK36:

Orkd Orkd canim gözün aydin hatta gözümüz aydin olsun.. :)) Cok cok sevindim senin adina allahim dogurup buyutmeyi saglikla yetistirmeyi nasip etsin innnşallah aminn :KK200::KK36:
Amin canim adini etiket edecektim ama bir harfi yanlis yazmışım simdi farkettim. Valla günlerdir benim dirdirlarima katlandiniz ben teşekkür ederim amin inşallah güzel dualariniz icin desteginiz icin iyiki varsiniz :anneadayı::KK5::KK9:

Cnm çok mutlu oldum senin adına,bende biliyorsun hayırlısıyla oğlum olsun istiyorum bende 3.ye hamileyim.inş benimki de sağlıklı hayırlı bi sekilde erkektir banada dua et cnm.ekimin 7-8i kontrolüm var 12.haftayı bitiricem o zaman belki görülür.yada az daha durur öyle giderim kontrole.

Cnm çok mutlu oldum senin adına,bende biliyorsun hayırlısıyla oğlum olsun istiyorum bende 3.ye hamileyim.inş benimki de sağlıklı hayırlı bi sekilde erkektir banada dua et cnm.ekimin 7-8i kontrolüm var 12.haftayı bitiricem o zaman belki görülür.yada az daha durur öyle giderim kontrole.

Allah gonlumuzdekini ömrümüze yazsin inşallah nasip etsin saglikli sihhatli :) cok sevindin yaz mutlaka ogrenince :)

Iki erkek bebekten sonra 3. Bebegimin cinsiyetine duydugum merakla tanidiniz beni :KK70: gün itibariyle bebegimin kiz oldugunu öğrenmiş bulunmaktayım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ilginiz alakaniz icinde cok tesekkur ederim.. :KK70:
Bu dönemde en çok bi belirti aradim kk de acaba bu mu yok yok belirtisi bu kesin cinsiyeti şu dedigim cok olmustur simdi bende belirtilerimi yazayim belki birilerine faydasi olur :KK70:

Erkek bebeklerinde deli gibi tatli isterken bu bebegimde ilk gunden beri ekşi canim çekti. Agzim yara oldu ama ekşi istegim bitmedi tatlidan tiksindim. Et yemekten tiksindim. :p yumurta yiyemedim :p
Kalça bolgem 11. Haftadan itibaren genişledi disardan belli olmasa da aynada bakinca hissedebildim. Hamile olduğumu ogrenmeden önce 1 hafta isal oldun ve cok şiddetli geçti malesef. Bu arada erkek bebeklerimde kabiz olmuştum :KK70:
Tuylerimi en son 3 ay evvel yani ilk hamilelik gunlerinde aldim henüz uzamadi hiç. Mide bulantim erkeklerde cok şiddetli gecerken bu bebekte 3l2 yada 3 kere kustum. Cok yogun uykusuzluk cektim hâlâ devam ediyor sürekli uyuyorum. :KK70: bide çok huysuzum sinirli bi halim var sürekli agliyorum falan ve eşime asiri bi düşkünlük basldi yanimda olsun istiyorum sürekli. Baskada aklima gelimiyor hanimlar
Simdilik hissettiklerim bu kadar rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ve arz eden herkese göstersin teşekkür ederim hersey icin :p :eek: :KK70:
BENİM 2. HAMİLELİĞİM. BENDE SENİN GİBİ OLAN BELİRTİLER VARDI BELKİ PSİKOLOJİKTİR BİLEMİYORUM AMA SONUCUNDA BİR OĞLUM DAHA OLACAĞINI ÖĞRENDİM. HERKES 3. YE KIZ ARTIK DİYORLAR AMA BENİM GÖZÜM KESMİYOR :) GEÇEN HASTANEDE BİR KADIN GÖRDÜM 5. HAMİLELİĞİ DİĞER 4 EVLADI ERKEK :KK70: AHA DEDİM YOK BEN BELKİ 3. KIZ OLUR DİYE YAPMASAM DAHA İYİ :) RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERMİŞ CANIM BENİM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİB EDER İNŞALLAH

BENİM 2. HAMİLELİĞİM. BENDE SENİN GİBİ OLAN BELİRTİLER VARDI BELKİ PSİKOLOJİKTİR BİLEMİYORUM AMA SONUCUNDA BİR OĞLUM DAHA OLACAĞINI ÖĞRENDİM. HERKES 3. YE KIZ ARTIK DİYORLAR AMA BENİM GÖZÜM KESMİYOR :) GEÇEN HASTANEDE BİR KADIN GÖRDÜM 5. HAMİLELİĞİ DİĞER 4 EVLADI ERKEK :KK70: AHA DEDİM YOK BEN BELKİ 3. KIZ OLUR DİYE YAPMASAM DAHA İYİ :) RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERMİŞ CANIM BENİM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİB EDER İNŞALLAH
Amin inşallah :) Allah hayırlı evlat versin ))

Back
X