- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
Of çok fena olmuş insan hazırlık yapıyor tabi odasını kıyafetini ona göre ayarlıyor neyse hayırlısı olsun tabi ama çok zor bir durum ikilemde kalmak gerçekten. Hayırlısı olsun canımTabiki her bünye ve her bebeğin durumu farklı ama genel bir oran paylaşılmak isteniyor burda. Ben de ona istinaden bakıyorum.
Bizde de cinsiyet karışıklığı meselesi var o yüzden buralardayım : )
İlk hamileliğim (tüp bebek), mide bulantısı çekmedim ben hamileliğim boyunca, sadece ilk aylar halsizliğim vardı, onu da kansızlıkla bağdaştırıyorum ben, kan ilaçlarını kullanmaya başladıktan sonra düzelmeye başladım. Bir ara yemekler fena kokuyordu, yemek yaparken zorlanıyordum şimdi geçti. Araba tutuyordu aynı zamanlarda şimdi o da geçti çok şükür. Onun dışında bir sıkıntı görmedim. Göğüslerim ilk zamanlar çok hassastı ama kullandığımız onca hormon ilacına bağlıyordum ben. 22. haftamdayım 2 kilo aldım.
Doktorum 14. haftada %95 oran erkek dedi, 18. haftada da kesin erkek dedi hatta bacak arası resimlerini bile verdi alın kesinleşti diye. 22. haftamızda gittik geçen hafta doktorumuz ismini hazırlayıp hazırlamadığımızı sordu sonra yalnız ben kız görüyorum gibi dedi siz erkek ismini bi askıya alın dedi.
Hani okuyanın aklına kız istemiyormu gibi gelmesin. Şu an canımı sıkan cinsiyetinin belirsiz olması. Alışveriş yaptım geneli ortak renk ama 1 aydır oğlum diye seviyordum ben bebeğimi. Şu an kızıma oğlum diye mi seslendim diye kuşku var. Bir doktora gidicem şimdi tabiki ama bi de şimdi aklımda o doktorda %100 dese de inanabilecekmiyim bilemiyorum. Çünkü %100 dendiği halde değişen bir cinsiyetimiz var. Bi de bunu yapan bir prof.![]()