• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Aman dolmabiber patlican kurutayim dedim 1ayda kurumadi
Marmara’da kurutmak imkansız canım. Bahçe mahsüllerim hep dondurucuda, iyi ki çalışırken almışım. Keşke daha büyüğünü alsaydım diyorum 🤣🤣
Ama eşimin sözü var, emekli olunca 1 tane de büyüğünden alacakmış, onu da doldurursun sen diyor 🤣🤣

Marmara’da kurutmak imkansız canım. Bahçe mahsüllerim hep dondurucuda, iyi ki çalışırken almışım. Keşke daha büyüğünü alsaydım diyorum 🤣🤣
Ama eşimin sözü var, emekli olunca 1 tane de büyüğünden alacakmış, onu da doldurursun sen diyor 🤣🤣
Sende annem gibisin annem.hele yanliz yasiyo 1kisi 2tane dondurucusu var ben 5kisiyim 1tane annem demekki daha cok yiyomus onu anladim🤣🤣

Geçen marketten arjantin turpu aldım çok severim kendilerini,görevliye dedim kes şunu oğlum kesti şekilli bide içide süperdi.
Büyük ve çatlamış olanları çok güzel oluyor al ye onu elma gibi ..
Beyaz ici kirmizi olanmi abla

Evet o denemediysen tavsiye ederim 1 tane al dene bence.
Onu kırmızı turpla yapıyorum özellşkle balıkla iyi gidiyor.
Biliyorum abla herhafta alirim dolapta da var ismini bilmiyodum ondan sordum kesip limonlarim ben onu genelde

Sende annem gibisin annem.hele yanliz yasiyo 1kisi 2tane dondurucusu var ben 5kisiyim 1tane annem demekki daha cok yiyomus onu anladim🤣🤣
Yemekle alakası yok canım, ne bulsam attım dondurucuya. Dolmalık biber, domates ve patlıcan çok oldu bu sene bahçemde. Lahana ve asma yaprağı da, ziyan olmasın diye toplayıp toplayıp attım 😁

Yemekle alakası yok canım, ne bulsam attım dondurucuya. Dolmalık biber, domates ve patlıcan çok oldu bu sene bahçemde. Lahana ve asma yaprağı da, ziyan olmasın diye toplayıp toplayıp attım 😁
Ahaaaa iste anam gibisin sende ne bulduysa atmis

Yani para kazanıyorlar.Ama yaşlarına göre yorucu oluyor.Çok tutunca 15 işçileri var geliyor.Onlara bile bir sürü para veriliyor🤭
Her şekilde para gidiyor gene,bizimkilerinde angelina erikler var ya onlardan vardı sattılar sonra her biri portakal büyüklüğünde oluyordu.
Meyve suyu yapmıştım,pozasından da reçel harika olmuştu, buradaki erilklere 100 basardı tadı.

Back
X