Hava soğudu birde yılbaşı dolayısıyla artmıştırEşim bugün alacak bakalım ne olmuş8-9₺ burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava soğudu birde yılbaşı dolayısıyla artmıştırEşim bugün alacak bakalım ne olmuş8-9₺ burada
Güzel fikirSiteye girerken hes kodu sorulsun
Birde indirimdeki fiatı bunun.8-9₺ burada
Hesaba yattı bileOh oh pamuk eller cebe
Aynen zor durum zor.Allah yardımcıları olsun
Yok canım, baştan beri öyle. İlk çıktığında daha pahalıydı. 12₺ dan aldığımı biliyorum mandalina ve portakalıHava soğudu birde yılbaşı dolayısıyla artmıştırEşim bugün alacak bakalım ne olmuş
Hasta olsak sıkma portakal almayacaz demekki.Yok canım, baştan beri öyle. İlk çıktığında daha pahalıydı. 12₺ dan aldığımı biliyorum mandalina ve portakalı
Sizin oralar daha pahalıymış.Portakal pahalı ama 5-6 falandıBize daha çok geliyor yakın illerdenSize gelene kadar kaç el değiştiriyorYok canım, baştan beri öyle. İlk çıktığında daha pahalıydı. 12₺ dan aldığımı biliyorum mandalina ve portakalı
Bizim burada büyük marketlere kodsuz giriş yasakGüzel fikir
Hasta olsak sıkma portakal almayacaz demekki.
Aynen ablacım, ama mecbur alıyorum ben.Hasta olsak sıkma portakal almayacaz demekki.
Biz gitmiyoruz ondan bilmiyorum.Burasıda öyledir belkiBizim burada büyük marketlere kodsuz giriş yasak
Annem.oglana hediye almis sabahta kızı alip gideyim dedim 18yas alti almiyolarmis evden cikmadigim icin haberim yok bosuna 1saat git 1saat gel yolu cektim geri geldim soylene soylene kendi isinizi kendiniz halledin diye hes kodum var yanimda cocugumda var ama kabul etmiyolarBizim burada büyük marketlere kodsuz giriş yasak
Turistik bir ilçedeyim ben, büyük pazarlara gitmeme izin vermiyor eşim. Yoksa uyguna bulabilirim diye düşünüyorum. Şu her ilçede ve mahallede olan şubeli marketlerde uyguna bulunca çok alıyorumSizin oralar daha pahalıymış.Portakal pahalı ama 5-6 falandıBize daha çok geliyor yakın illerdenSize gelene kadar kaç el değiştiriyor
Tabiki evde olunca neguzel hazir gibi geliyoBen yazın meyve çok kuruttum.Vişne,kiraz,kayısı,elma,dut,üzüm,armut,kavun,incir,kızılcık,hurma,İğde,ayva
Çoğunluk onları yiyorlar
Ne yapacaksın mecbur alınıyor.Turistik bir ilçedeyim ben, büyük pazarlara gitmeme izin vermiyor eşim. Yoksa uyguna bulabilirim diye düşünüyorum. Şu her ilçede ve mahallede olan şubeli marketlerde uyguna bulunca çok alıyorum
Cidden mi burada yok migros tada yok böyle bir uygulamaBizim burada büyük marketlere kodsuz giriş yasak
Maalesef..
Mecbur kalırsak zaten alırızda fiatlar cidden uçuk.Aynen ablacım, ama mecbur alıyorum ben.
Senin çok büyük avantajın var hava müsait orada burda olmuor nemden dolayı.Ben yazın meyve çok kuruttum.Vişne,kiraz,kayısı,elma,dut,üzüm,armut,kavun,incir,kızılcık,hurma,İğde,ayva
Çoğunluk onları yiyorlar
Aynen canım çok iyi oldu.Herkese birer kavanoz karışık yapıyorum.Bitince yine dolduruyorum.Hem kan yapıyorTabiki evde olunca neguzel hazir gibi geliyo
Yaz meyveleri daha da pahalı burada alması bir dert, kurutmak imkansızBen yazın meyve çok kuruttum.Vişne,kiraz,kayısı,elma,dut,üzüm,armut,kavun,incir,kızılcık,hurma,İğde,ayva
Çoğunluk onları yiyorlar
Aynen abla yerimde müsaitCidden mi burada yok migros tada yok böyle bir uygulama
Maalesef..
Mecbur kalırsak zaten alırızda fiatlar cidden uçuk.
Senin çok büyük avantajın var hava müsait orada burda olmuor nemden dolayı.
20 yaş altı çocuklara yasak diye biliyorum.Annem.oglana hediye almis sabahta kızı alip gideyim dedim 18yas alti almiyolarmis evden cikmadigim icin haberim yok bosuna 1saat git 1saat gel yolu cektim geri geldim soylene soylene kendi isinizi kendiniz halledin diye hes kodum var yanimda cocugumda var ama kabul etmiyolar