• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Hava soğudu birde yılbaşı dolayısıyla artmıştır🤭Eşim bugün alacak bakalım ne olmuş🤷🏼‍♀️
Yok canım, baştan beri öyle. İlk çıktığında daha pahalıydı. 12₺ dan aldığımı biliyorum mandalina ve portakalı 😉

Yok canım, baştan beri öyle. İlk çıktığında daha pahalıydı. 12₺ dan aldığımı biliyorum mandalina ve portakalı 😉
Hasta olsak sıkma portakal almayacaz demekki.

Sizin oralar daha pahalıymış.Portakal pahalı ama 5-6 falandı🤭Bize daha çok geliyor yakın illerden🤷🏼‍♀️Size gelene kadar kaç el değiştiriyor🤷🏼‍♀️

Bizim burada büyük marketlere kodsuz giriş yasak 🚫
Annem.oglana hediye almis sabahta kızı alip gideyim dedim 18yas alti almiyolarmis evden cikmadigim icin haberim yok bosuna 1saat git 1saat gel yolu cektim geri geldim soylene soylene kendi isinizi kendiniz halledin diye hes kodum var yanimda cocugumda var ama kabul etmiyolar:KK70::KK70:

Sizin oralar daha pahalıymış.Portakal pahalı ama 5-6 falandı🤭Bize daha çok geliyor yakın illerden🤷🏼‍♀️Size gelene kadar kaç el değiştiriyor🤷🏼‍♀️
Turistik bir ilçedeyim ben, büyük pazarlara gitmeme izin vermiyor eşim. Yoksa uyguna bulabilirim diye düşünüyorum. Şu her ilçede ve mahallede olan şubeli marketlerde uyguna bulunca çok alıyorum😉

Ben yazın meyve çok kuruttum.Vişne,kiraz,kayısı,elma,dut,üzüm,armut,kavun,incir,kızılcık,hurma,İğde,ayva🤭
Çoğunluk onları yiyorlar🤷🏼‍♀️
Tabiki evde olunca neguzel hazir gibi geliyo

Turistik bir ilçedeyim ben, büyük pazarlara gitmeme izin vermiyor eşim. Yoksa uyguna bulabilirim diye düşünüyorum. Şu her ilçede ve mahallede olan şubeli marketlerde uyguna bulunca çok alıyorum😉
Ne yapacaksın mecbur alınıyor.
Benim oğlum mandalina canavarı ne olursa olsun alıyoruz.

Bizim burada büyük marketlere kodsuz giriş yasak 🚫
Cidden mi burada yok migros tada yok böyle bir uygulama
Maalesef..
Aynen ablacım, ama mecbur alıyorum ben.
Mecbur kalırsak zaten alırızda fiatlar cidden uçuk.
Ben yazın meyve çok kuruttum.Vişne,kiraz,kayısı,elma,dut,üzüm,armut,kavun,incir,kızılcık,hurma,İğde,ayva🤭
Çoğunluk onları yiyorlar🤷🏼‍♀️
Senin çok büyük avantajın var hava müsait orada burda olmuor nemden dolayı.

Cidden mi burada yok migros tada yok böyle bir uygulama

Maalesef..

Mecbur kalırsak zaten alırızda fiatlar cidden uçuk.

Senin çok büyük avantajın var hava müsait orada burda olmuor nemden dolayı.
Aynen abla yerimde müsait🤷🏼‍♀️
Çoğunu bahçemizden topladım🤭

Annem.oglana hediye almis sabahta kızı alip gideyim dedim 18yas alti almiyolarmis evden cikmadigim icin haberim yok bosuna 1saat git 1saat gel yolu cektim geri geldim soylene soylene kendi isinizi kendiniz halledin diye hes kodum var yanimda cocugumda var ama kabul etmiyolar:KK70::KK70:
20 yaş altı çocuklara yasak diye biliyorum.

Back