Çocuklar küçükken karatay diyeti yapıyordum.O diyor ya reçel sağlıksız Ondan çok alıştırmadım.Şimdide sevmiyorlarRecel bizdede gitmiyo ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklar küçükken karatay diyeti yapıyordum.O diyor ya reçel sağlıksız Ondan çok alıştırmadım.Şimdide sevmiyorlarRecel bizdede gitmiyo ya
Eşimde yemez hiç,adam bal bile yemiyor halbuki ellerimle besliyorum onuRecel bizdede gitmiyo ya
Ebeyaaaa gitti receller deseneÇocuklar küçükken karatay diyeti yapıyordum.O diyor ya reçel sağlıksız Ondan çok alıştırmadım.Şimdide sevmiyorlar
Aynen abla o eriklerde çok güzelÇokta pahalı yazın.Her şekilde para gidiyor gene,bizimkilerinde angelina erikler var ya onlardan vardı sattılar sonra her biri portakal büyüklüğünde oluyordu.
Meyve suyu yapmıştım,pozasından da reçel harika olmuştu, buradaki erilklere 100 basardı tadı.
Pasta yaparız diyorum.Ebeyaaaa gitti receller desene
Reçeli sadece regl dönemimde canım ister, onuda 1 kaşık yerim bittiEşimde yemez hiç,adam bal bile yemiyor halbuki ellerimle besliyorum onu
Bizde tahin pekmez,bal ve tahin helvası çok yeniyorReçeli sadece regl dönemimde canım ister, onuda 1 kaşık yerim bitti
Eşim çok sevmez, bal delisidir. Ben reçeli yapar yapar babama taşırım.
Bizim findukçular gibi, zorla ceviz ektirdim bu seneAynen abla o eriklerde çok güzelÇokta pahalı yazın.
Bizimkiler başka meyve satsa daha çok iş yaparlarAma işte kayısıcılık alışılmış,kültürleri
Kasayla geliyordu bize,bunlar istemeye geldiklerinde meyve suyunu yapmıştım erik yollamışlardı.Aynen abla o eriklerde çok güzelÇokta pahalı yazın.
Bizimkiler başka meyve satsa daha çok iş yaparlarAma işte kayısıcılık alışılmış,kültürleri
Ceviz var ancak bize yetiyor.Gerçi oda iyi hepimizin cevizi çıkıyorBizim findukçular gibi, zorla ceviz ektirdim bu sene
Onları severiz canımBizde tahin pekmez,bal ve tahin helvası çok yeniyor
İşte her yörenin bir işi ,kültürü varKasayla geliyordu bize,bunlar istemeye geldiklerinde meyve suyunu yapmıştım erik yollamışlardı.
Dünüründe ablası demiş ki,sen mi yaptın bunu .
Yok demiş anası yaptı çok beğenmişlerdi güzelde olmuştu hatta.
Yazın çok pahalı oluyor erikte.
Kayısı o yöreye ait ondan yani..
İşte ondan reçele sıra gelmiyorOnları severiz canım
Burada en ucuzu 10₺Ceviz var ancak bize yetiyor.Gerçi oda iyi hepimizin cevizi çıkıyor
Her türlü meyve oluyor.Kirazın işide yok topla kilosu 10 liraKayısı kaç aşamdan geçiyor
Oyyyyy oyyyyyyyyy nerelere gidemmm oyyyyPasta yaparız diyorum.
Böğürtlen,vişne,kara dut,vişne,karpuz kabuğu ,kızılcık reçellerim var
Bizimkide diş sorunu var ondan yemiyor,gerçi çocukkende yemezmişş anası yapmamış demekkiiiReçeli sadece regl dönemimde canım ister, onuda 1 kaşık yerim bitti
Eşim çok sevmez, bal delisidir. Ben reçeli yapar yapar babama taşırım.
Tembel miymiş anasıOyyyyy oyyyyyyyyy nerelere gidemmm oyyyy
Bizimkide diş sorunu var ondan yemiyor,gerçi çocukkende yemezmişş anası yapmamış demekkiii
Kayısıda güzel olur yani,birde kirazıda güzel oluyor oranın..İşte her yörenin bir işi ,kültürü var
Değildirde bizimki nane molla yememiştir kesinnnTembel miymiş anası
Biz elden alıyoruz alırsak o dan bu fiyat:)Kendime almadım ama kardeşim falan kurutmak için aldı.Markette daha pahalıBurada en ucuzu 10₺
Evet abla benim oturduğum yerin kirazı meşhurVişneleride çok güzel iri iriydiKayısıda güzel olur yani,birde kirazıda güzel oluyor oranın..