• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Yaz meyveleri daha da pahalı burada 🤣🤣 alması bir dert, kurutmak imkansız 😁
Bizim bahçe var canım onlardan kuruttum.
Yoksa mümkün değil😂Kiraz,vişne 10 liraydı burada🤭Bir tek inciri satın aldım.Birde kavunu🤭Onuda pazarda çok uyguna aldım.iyi ki yapmışım.

Yoksa mümkün değil😂Kiraz,vişne 10 liraydı burada🤭Bir tek inciri satın aldım.Birde kavunu🤭Onuda pazarda çok uyguna aldım.iyi ki yapmışım.
Incir isteseydin yollardim sende bana öburlerini yollardin olmazmiydi :KK70: :KK70: :KK70:

Bende de incir, vişne, erik falan var bahçede ama havamız müsait değil kurutmaya. Ya taze yiyoruz, ya reçel yapıyorum ya da dondurucuya atıyorum😉

Bende de incir, vişne, erik falan var bahçede ama havamız müsait değil kurutmaya. Ya taze yiyoruz, ya reçel yapıyorum ya da dondurucuya atıyorum😉
Aman dolmabiber patlican kurutayim dedim 1ayda kurumadi

Aynen hava önemli canım:)Bu yıl çok yaptım.Önce yapsmıyordum ev müsait değildi🤷🏼‍♀️

Meyve suyu yapsana onlardan ben armuttan yaptım harika oldu tadıda .

Hele bu sene kayısı çok pahalıydı, reçel için aldım fakat eşim başlarım reçeline dedi yedik 🤣🤣
Bu sene kayısı yoktu ondan canım.Bizim bahçede ilk kez az kaldı.18 yıldır evliyim.
2 ton ancak oldu🤭

Orada kurumuyor demekki bizim burası gibi.
Pazarci dedi nem var nasil kurutcan kururya dedim senbenden dahami iyi bilcen dedim bababaaaa lafa bak bide adamida lafla yicem sandim halbuki hakliymis adam kurumadi :KK70: :KK70: :KK70:

Pazarci dedi nem var nasil kurutcan kururya dedim senbenden dahami iyi bilcen dedim bababaaaa lafa bak bide adamida lafla yicem sandim halbuki hakliymis adam kurumadi :KK70: :KK70: :KK70:
Adam haklı sen niye dinlemiyorsun ki onu :KK70: :KK70:

Back