- 20 Mart 2008
- 141.509
- 212.964
- 1.423
- 60
Ne güzel varya tamamen organik yiyorsunuz.Aynen abla yerimde müsait
Çoğunu bahçemizden topladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel varya tamamen organik yiyorsunuz.Aynen abla yerimde müsait
Çoğunu bahçemizden topladım
Bizim bahçe var canım onlardan kuruttum.Yaz meyveleri daha da pahalı burada alması bir dert, kurutmak imkansız
Yasak diye eve geldim abla iste cahillik evden cikmayinca boyle oldu20 yaş altı çocuklara yasak diye biliyorum.
Sebze bile hep bahçeden geldi ablacım,salça bile yaptım.Ne güzel varya tamamen organik yiyorsunuz.
Incir isteseydin yollardim sende bana öburlerini yollardin olmazmiydiBizim bahçe var canım onlardan kuruttum.
Yoksa mümkün değilKiraz,vişne 10 liraydı buradaBir tek inciri satın aldım.Birde kavunuOnuda pazarda çok uyguna aldım.iyi ki yapmışım.
Bende sana kayısı yollardımIncir isteseydin yollardim sende bana öburlerini yollardin olmazmiydi
Bende de incir, vişne, erik falan var bahçede ama havamız müsait değil kurutmaya. Ya taze yiyoruz, ya reçel yapıyorum ya da dondurucuya atıyorumBizim bahçe var canım onlardan kuruttum.
Yoksa mümkün değilKiraz,vişne 10 liraydı buradaBir tek inciri satın aldım.Birde kavunuOnuda pazarda çok uyguna aldım.iyi ki yapmışım.
TühyaaaBende sana kayısı yollardım
Zaten biliniyor bunlar takip etmedin demekki:))Yasak diye eve geldim abla iste cahillik evden cikmayinca boyle oldu
Offfff kıskandım şimdi varyaSebze bile hep bahçeden geldi ablacım,salça bile yaptım.
Vayy uyanık seniiiiiIncir isteseydin yollardim sende bana öburlerini yollardin olmazmiydi
Aman dolmabiber patlican kurutayim dedim 1ayda kurumadiBende de incir, vişne, erik falan var bahçede ama havamız müsait değil kurutmaya. Ya taze yiyoruz, ya reçel yapıyorum ya da dondurucuya atıyorum
Aynen hava önemli canım:)Bu yıl çok yaptım.Önce yapsmıyordum ev müsait değildiBende de incir, vişne, erik falan var bahçede ama havamız müsait değil kurutmaya. Ya taze yiyoruz, ya reçel yapıyorum ya da dondurucuya atıyorum
Meyve suyu yapsana onlardan ben armuttan yaptım harika oldu tadıda .Bende de incir, vişne, erik falan var bahçede ama havamız müsait değil kurutmaya. Ya taze yiyoruz, ya reçel yapıyorum ya da dondurucuya atıyorum
Hele bu sene kayısı çok pahalıydı, reçel için aldım fakat eşim başlarım reçeline dedi yedikBende sana kayısı yollardım
Abla birde kendimiz topluyoruz çok zevkli oluyor.Zaten biliniyor bunlar takip etmedin demekki:))
Offfff kıskandım şimdi varya
Vayy uyanık seniiiii
Orada kurumuyor demekki bizim burası gibi.Aman dolmabiber patlican kurutayim dedim 1ayda kurumadi
Bu sene kayısı yoktu ondan canım.Bizim bahçede ilk kez az kaldı.18 yıldır evliyim.Hele bu sene kayısı çok pahalıydı, reçel için aldım fakat eşim başlarım reçeline dedi yedik
Enişte haklı valllaHele bu sene kayısı çok pahalıydı, reçel için aldım fakat eşim başlarım reçeline dedi yedik
Onun keyfide orada işteAbla birde kendimiz topluyoruz çok zevkli oluyor.
Pazarci dedi nem var nasil kurutcan kururya dedim senbenden dahami iyi bilcen dedim bababaaaa lafa bak bide adamida lafla yicem sandim halbuki hakliymis adam kurumadiOrada kurumuyor demekki bizim burası gibi.
Satıyormusunuz kayısıları.Bu sene kayısı yoktu ondan canım.Bizim bahçede ilk kez az kaldı.18 yıldır evliyim.
2 ton ancak oldu
Adam haklı sen niye dinlemiyorsun ki onuPazarci dedi nem var nasil kurutcan kururya dedim senbenden dahami iyi bilcen dedim bababaaaa lafa bak bide adamida lafla yicem sandim halbuki hakliymis adam kurumadi