- 20 Mart 2008
- 141.509
- 212.964
- 1.423
- 60
Bir arkadaşımız vardı da yazın döndüğü zaman verirdi oradan biliyorum onuda.Evet abla benim oturduğum yerin kirazı meşhurVişneleride çok güzel iri iriydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadaşımız vardı da yazın döndüğü zaman verirdi oradan biliyorum onuda.Evet abla benim oturduğum yerin kirazı meşhurVişneleride çok güzel iri iriydi
Sözde yemişçi torunuyum ama bahçelere gitmiyoruz, koca kişisi ne gerek var diyor. O zaman mecburen alıyor canım, yerinde daha pahalı oluyor, bunu bilir bunu söylerim. 18 den aşağı iyi napolyon kiraz yoktu burda da, ama elden alsaydık daha uyguna bulabilirdik.Biz elden alıyoruz alırsak o dan bu fiyat:)Kendime almadım ama kardeşim falan kurutmak için aldı.Markette daha pahalı
Her türlü meyve yetişiyor ablaBir arkadaşımız vardı da yazın döndüğü zaman verirdi oradan biliyorum onuda.
Bizde bu yıl başladık,dışarıda olunca bize bir şey düşmüyorduSözde yemişçi torunuyum ama bahçelere gitmiyoruz, koca kişisi ne gerek var diyor. O zaman mecburen alıyor canım, yerinde daha pahalı oluyor, bunu bilir bunu söylerim. 18 den aşağı iyi napolyon kiraz yoktu burda da, ama elden alsaydık daha uyguna bulabilirdik.
Gerçi benimkinin işgüzarlığı, bedavaya burun çeviriyorsa, mecbur alacak
Ne güzel hemde organik yiyorsunuz orada.Her türlü meyve yetişiyor abla
Seneye görüşürüz ozamanBu yıl yarışma yapmayalım diyorum.Seneye inşaallah
Aynen ablamBen takıntılıyım bu konuda zatenNe güzel hemde organik yiyorsunuz orada.
TamamSeneye görüşürüz ozaman
Ne güzel işte, çok şanslısınız. Ben bu sene fındıklığa bile götüremedim eşimi, mezarlıklara diye köye gittiğimizde bahçeyi kontrol edelim dedik, yerini bulamadı düşünBizde bu yıl başladık,dışarıda olunca bize bir şey düşmüyordu
Şehride keşfediyorsun.Merkez ilçedeyim ama ,ilçenin bana yakın olan kısmı hala bağ,bahçeEşimde o bölgede çalışıyor.Ondan bulmak kolay oluyor.
O kadar ucuz mu ya ben 70-80 diye biliyorum ...geçen bir kilo kıyma bir kilo et bir bir kangal sucuk 220 lira vermiş eşimAynen korktular
Hiç bilmiyorum ablaSanki dana almıştı eşim 2 ay önce 50 falandı.Benimki fazla alıyor.Bölüp tek seferlik buzluğa atıyorum.
Gitmek lazım yaBizde gidemiyorduk,covid dolayısıyla hep bahçede toplandık.Açık hava herkes bir yerlere dağılıyor.Otırduğum yerde öyleNe güzel işte, çok şanslısınız. Ben bu sene fındıklığa bile götüremedim eşimi, mezarlıklara diye köye gittiğimizde bahçeyi kontrol edelim dedik, yerini bulamadı düşün
Kayınpederime anlattımda, sakın kimsenin yanında anlatmayın .ıçıyla gülerler dedi
Ben 9 aydır hatta 1 yıldır evdeyim bilmemO kadar ucuz mu ya ben 70-80 diye biliyorum ...geçen bir kilo kıyma bir kilo et bir bir kangal sucuk 220 lira vermiş eşim
Ben bu iğrenç espriyi yaparım herkese
Sormuyor musunBen 9 aydır hatta 1 yıldır evdeyim bilmem
Senden önce yaptımBen bu iğrenç espriyi yaparım herkese
1 Ocak sabahi geçen seneden beri gorusmuyiruz yaşıyor musun derim arayıp ta
Yok sormamSormuyor musun
İçim durmaz valla dayanamam benYok sormam
Benim eşim pek söylemezDün paket yaptırmış gelmiş bizimki yemek varken nerden aldı ne kadar aldı kaç tane aldı hepsini öğrenirim
Buradada organik varda ne kadar güvenilir ki buna.Aynen ablamBen takıntılıyım bu kobuda zaten
Ama sizin oralarda zorAbimde buraya gelince çok şaşırıyor,mutlu oluyor.
Ne yediniz ayollllDün paket yaptırmış gelmiş bizimki yemek varken nerden aldı ne kadar aldı kaç tane aldı hepsini öğrenirim