• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Biz elden alıyoruz alırsak o dan bu fiyat:)Kendime almadım ama kardeşim falan kurutmak için aldı.Markette daha pahalı🤷🏼‍♀️
Sözde yemişçi torunuyum ama bahçelere gitmiyoruz, koca kişisi ne gerek var diyor. O zaman mecburen alıyor canım, yerinde daha pahalı oluyor, bunu bilir bunu söylerim. 18 den aşağı iyi napolyon kiraz yoktu burda da, ama elden alsaydık daha uyguna bulabilirdik.
Gerçi benimkinin işgüzarlığı, bedavaya burun çeviriyorsa, mecbur alacak 🤣🤣

Sözde yemişçi torunuyum ama bahçelere gitmiyoruz, koca kişisi ne gerek var diyor. O zaman mecburen alıyor canım, yerinde daha pahalı oluyor, bunu bilir bunu söylerim. 18 den aşağı iyi napolyon kiraz yoktu burda da, ama elden alsaydık daha uyguna bulabilirdik.
Gerçi benimkinin işgüzarlığı, bedavaya burun çeviriyorsa, mecbur alacak 🤣🤣
Bizde bu yıl başladık,dışarıda olunca bize bir şey düşmüyordu🤭
Şehride keşfediyorsun.Merkez ilçedeyim ama ,ilçenin bana yakın olan kısmı hala bağ,bahçe🤗Eşimde o bölgede çalışıyor.Ondan bulmak kolay oluyor.

Bizde bu yıl başladık,dışarıda olunca bize bir şey düşmüyordu🤭
Şehride keşfediyorsun.Merkez ilçedeyim ama ,ilçenin bana yakın olan kısmı hala bağ,bahçe🤗Eşimde o bölgede çalışıyor.Ondan bulmak kolay oluyor.
Ne güzel işte, çok şanslısınız. Ben bu sene fındıklığa bile götüremedim eşimi, mezarlıklara diye köye gittiğimizde bahçeyi kontrol edelim dedik, yerini bulamadı düşün 🤣🤣
Kayınpederime anlattımda, sakın kimsenin yanında anlatmayın .ıçıyla gülerler dedi 🤣🤣

Aynen korktular:KK70:
Hiç bilmiyorum abla🤷🏼‍♀️Sanki dana almıştı eşim 2 ay önce 50 falandı.Benimki fazla alıyor.Bölüp tek seferlik buzluğa atıyorum.
O kadar ucuz mu ya 🤪 ben 70-80 diye biliyorum ...geçen bir kilo kıyma bir kilo et bir bir kangal sucuk 220 lira vermiş eşim 🙄

Ne güzel işte, çok şanslısınız. Ben bu sene fındıklığa bile götüremedim eşimi, mezarlıklara diye köye gittiğimizde bahçeyi kontrol edelim dedik, yerini bulamadı düşün 🤣🤣
Kayınpederime anlattımda, sakın kimsenin yanında anlatmayın .ıçıyla gülerler dedi 🤣🤣
Gitmek lazım ya🤭Bizde gidemiyorduk,covid dolayısıyla hep bahçede toplandık.Açık hava herkes bir yerlere dağılıyor.Otırduğum yerde öyle 🤗

Back