- 4 Kasım 2019
- 27.580
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.511
- 598
- 29
onu kim yaparsa peşin diyorum oyum onun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu kim yaparsa peşin diyorum oyum onun![]()
Sende benim gibi ağzı sulanangillerden bende sporumun selameti için exit yaptım![]()
Bende fazlaca var herkesler bilir dibimdeki olayı ayıkamıyorum çok sonradan jeton düşüyor bendeValla en safi biziz sanırım yanlız değilsinben bı tık daha açık gözüm
![]()
CanimmmBende fazlaca var herkesler bilir dibimdeki olayı ayıkamıyorum çok sonradan jeton düşüyor bende![]()
Valla elifim geçen resmen kalktım tatlı yaptım![]()
![]()
kizlar bilir beni takimda hemen ozenirim hastaneye bile gitmisligim var yani
Allah seni ne etmesin az bdv konusu okuda karnına fiyonklu kurdele bağlarsın belki![]()
![]()
kizlar bilir beni takimda hemen ozenirim hastaneye bile gitmisligim var yani
Yoh bende fazla yok hakkımı yiyememBende fazlaca var herkesler bilir dibimdeki olayı ayıkamıyorum çok sonradan jeton düşüyor bende![]()
Düşünsene benim gibi hem kosup hem yediginiValla elifim geçen resmen kalktım tatlı yaptım
Yani gözüm görmemesi lazım yaa bide habire koyuluyor burda habire koşup yürüyenler var ayıp oluyor![]()
CanımmmmmmCanimmm![]()
Yahu sora da diyorum ben niye koşuyorumki psikolojik şiddete maruz kalıyorum bu tatlıları görünce olmuyar amaDüşünsene benim gibi hem kosup hem yedigini![]()
Öyle olmak iyidir sen bakma bana anam beni saf anında doğurmuşYoh bende fazla yok hakkımı yiyemem![]()
Simdi napcaz peki 20den fazla tatli varYahu sora da diyorum ben niye koşuyorumki psikolojik şiddete maruz kalıyorum bu tatlıları görünce olmuyar ama![]()
İyi tabi lütfen açıkgöz ol sora bende şaşıyorum konuyuÖyle olmak iyidir sen bakma bana anam beni saf anında doğurmuş![]()
Ben buraya gönüllü bakıyorumSimdi napcaz peki 20den fazla tatli var![]()
Bende bakiyorumda sorun tatli simdi 20kere mememmi şişsinBen buraya gönüllü bakıyorum![]()
Dahada sonuncu olmakta gözüm yok 19 tarif sahibeleri düşünsünSimdi napcaz peki 20den fazla tatli var![]()
Yavaş yavaş bakicaz. Bir anda gelmeyecekti hepsi biraz zıpla geri eski haline dönerBende bakiyorumda sorun tatli simdi 20kere mememmi şişsin![]()
Memelerin halini düşünemiyorumBende bakiyorumda sorun tatli simdi 20kere mememmi şişsin![]()
Olmazsin olmazsinDahada sonuncu olmakta gözüm yok 19 tarif sahibeleri düşünsün![]()