- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Banane günah banaOlmazsin olmazsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banane günah banaOlmazsin olmazsin
Yok canım valla asla öyle düşünme olay en kolay tatlıyı sen ben aldım olayı yani ❤
Seninle alakasi yokti konun sadece ogun herkes yapti ustuste tatlilar pogcalar yemekler hamile olanlar var yada evinde olmayanlar olabilir ben ona uzuldum sadece
Ben zaten herseyi özenirim ve memem şiser
Tamam bebekler, problem yokmuş. Benim üstüme alınasım tutmuş.Bende sürekli yemek paylaşanlara idi lafım sonuçta hepimiz görüyoruz söz hakkı doğuyor
Israrla ard arda yemek atanları gozardi ettim buda şahsi fikrimdi yoksa herhangi bi mevzu yok yani
öyle bir babayiğit var mı yaonu kim yaparsa peşin diyorum oyum onun
SenmiBen de çok safım
Pamuk gibiyizBen de çok safım
En safımız sensin zatenBen de çok safım
Sen almadıysan sıkıntı yok calci almıştır zatenTamam bebekler, problem yokmuş. Benim üstüme alınasım tutmuş.
Bu sefer Süt helvasını ben almadım ama keşke alsaydım
Pardın yarısını o yarısını zuhal almıştırSen almadıysan sıkıntı yok calci almıştır zaten
Beğenemdin mi
yımışacık pamuk pamukPamuk gibiyiz
Aa inanmıyor musunEn safımız sensin zaten
sen?öyle bir babayiğit var mı ya
İyiki almadınTamam bebekler, problem yokmuş. Benim üstüme alınasım tutmuş.
Bu sefer Süt helvasını ben almadım ama keşke alsaydım
Eyvallah Ciğerim
Geçen biri sülaleyi tpplamış yarışmayı götürüyor gözümün önünde herkesler konuşmuş bende dahil olmuşum ama neye dahil olmuşum haberim yok bide demezlermi hile yapmış ben iptalEvva nin yerini tutamazsiniz bikere..
Sayfalarca yazıldı çizildi hala aynı formunda kalıyorsa büyük başarı
ciğere bayilırımEyvallah Ciğerim
Aaaaaa ne zaman ya peki?Geçen biri sülaleyi tpplamış yarışmayı götürüyor gözümün önünde herkesler konuşmuş bende dahil olmuşum ama neye dahil olmuşum haberim yok bide demezlermi hile yapmış ben iptal