- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Konu nerde acepBen tuvalet terliği fırlattım birine calcide ima etti birine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu nerde acepBen tuvalet terliği fırlattım birine calcide ima etti birine
yalan mıydı amaBen tuvalet terliği fırlattım birine calcide ima etti birine
AblayaaaaCalciye paçalı don lazımmış
uzun tayt olsun içlik gibi. Bacaklarım üşür oralardaCalciye paçalı don lazımmış
Bdv de iki konu hattaKonu nerde acep
Değildiyalan mıydı ama
YaaaaaaAblayaaaa
Sıcak oralar üşümezsinuzun tayt olsun içlik gibi. Bacaklarım üşür oralarda
Ben sucsuzum hakim bey valla almadim onu hayatımda hiç yapmadım hep yedim sadecePek bı fena siritiyon senden şüphelendim
Hemide çift inciliniye senin incili kâsen mi var
Tecrübe konuyorBdv de iki konu hatta
Değildi
Yaaaaaa
Sıcak oralar üşümezsin
İnci önemli. Hele ki incili kasede huni ile doldurulmuş Süt helvası kesin olmalıniye senin incili kâsen mi var
Kiz susssssssİnci önemli. Hele ki incili kasede huni ile doldurulmuş Süt helvası kesin olmalı
Demirden korksak trene binmezdik gardaşKiz susssssss
Belli zaten onun icin atesediyosun resmenDemirden korksak trene binmezdik gardaş
O kadarda olsun yaniTecrübe konuyor
Hahahahahaahahahhaİnci önemli. Hele ki incili kasede huni ile doldurulmuş Süt helvası kesin olmalı
Kesinlikle üstüne alınma benim tarafımdan çünkü bu o ara çok paylaşım yapıldığı için şakası oldu. Gül geç bence. Üzerine alınıp da canını sıkmaKızlar, bu süt helvası muhabbeti için ben alınmaya başladım. Alınmak derken yani üstüme almaya başladım. Dalga geçilen benmişim gibi hissediyorum. Konuyu ben açmıştım. Hatta geçen yarışmadan yanlış hatırlamıyorsam Elif, Zuhal ve nevreste ablayı da etiketlemiştim. Benim için eğlence amaçlı açılmış bir konuydu.
Başka üyelerle anlaşmazlıklarınız (göz ardı etme muhabbetine istinaden söylüyorum) var mı yok mu bilmiyorum ama bu helva muhabbetinde üstüme mi almalıyım yazdıklarınızı?
Ben severim sut helvasiniKızlar, bu süt helvası muhabbeti için ben alınmaya başladım. Alınmak derken yani üstüme almaya başladım. Dalga geçilen benmişim gibi hissediyorum. Konuyu ben açmıştım. Hatta geçen yarışmadan yanlış hatırlamıyorsam Elif, Zuhal ve nevreste ablayı da etiketlemiştim. Benim için eğlence amaçlı açılmış bir konuydu.
Başka üyelerle anlaşmazlıklarınız (göz ardı etme muhabbetine istinaden söylüyorum) var mı yok mu bilmiyorum ama bu helva muhabbetinde üstüme mi almalıyım yazdıklarınızı?
Yok zaten bayağı dalgasını geçtim kendim de ne bileyim bi yerden sonra acaba mı dedim. Neyse, içim rahatladı. Teşekkür ederimKesinlikle üstüne alınma benim tarafımdan çünkü bu o ara çok paylaşım yapıldığı için şakası oldu. Gül geç bence. Üzerine alınıp da canını sıkma
Ben ilk defa yaptım, güzelmiş tadı.Ben severim sut helvasini