- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
onu kim yaparsa peşin diyorum oyum onun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu kim yaparsa peşin diyorum oyum onun
kizlar bilir beni takimda hemen ozenirim hastaneye bile gitmisligim var yaniSende benim gibi ağzı sulanangillerden bende sporumun selameti için exit yaptım
Bende fazlaca var herkesler bilir dibimdeki olayı ayıkamıyorum çok sonradan jeton düşüyor bendeValla en safi biziz sanırım yanlız değilsin ben bı tık daha açık gözüm
CanimmmBende fazlaca var herkesler bilir dibimdeki olayı ayıkamıyorum çok sonradan jeton düşüyor bende
Valla elifim geçen resmen kalktım tatlı yaptımkizlar bilir beni takimda hemen ozenirim hastaneye bile gitmisligim var yani
Allah seni ne etmesin az bdv konusu okuda karnına fiyonklu kurdele bağlarsın belkikizlar bilir beni takimda hemen ozenirim hastaneye bile gitmisligim var yani
Yoh bende fazla yok hakkımı yiyememBende fazlaca var herkesler bilir dibimdeki olayı ayıkamıyorum çok sonradan jeton düşüyor bende
Düşünsene benim gibi hem kosup hem yediginiValla elifim geçen resmen kalktım tatlı yaptım
Yani gözüm görmemesi lazım yaa bide habire koyuluyor burda habire koşup yürüyenler var ayıp oluyor
CanımmmmmmCanimmm
Yahu sora da diyorum ben niye koşuyorumki psikolojik şiddete maruz kalıyorum bu tatlıları görünce olmuyar amaDüşünsene benim gibi hem kosup hem yedigini
Öyle olmak iyidir sen bakma bana anam beni saf anında doğurmuşYoh bende fazla yok hakkımı yiyemem
Simdi napcaz peki 20den fazla tatli varYahu sora da diyorum ben niye koşuyorumki psikolojik şiddete maruz kalıyorum bu tatlıları görünce olmuyar ama
İyi tabi lütfen açıkgöz ol sora bende şaşıyorum konuyuÖyle olmak iyidir sen bakma bana anam beni saf anında doğurmuş
Ben buraya gönüllü bakıyorumSimdi napcaz peki 20den fazla tatli var
Bende bakiyorumda sorun tatli simdi 20kere mememmi şişsinBen buraya gönüllü bakıyorum
Dahada sonuncu olmakta gözüm yok 19 tarif sahibeleri düşünsünSimdi napcaz peki 20den fazla tatli var
Yavaş yavaş bakicaz. Bir anda gelmeyecekti hepsi biraz zıpla geri eski haline dönerBende bakiyorumda sorun tatli simdi 20kere mememmi şişsin
Memelerin halini düşünemiyorumBende bakiyorumda sorun tatli simdi 20kere mememmi şişsin
Olmazsin olmazsinDahada sonuncu olmakta gözüm yok 19 tarif sahibeleri düşünsün