- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
O kadar moda oldu ki artık işi şakaya vurduk bizde. Kişisel olarak alınmamana sevindimYok zaten bayağı dalgasını geçtim kendim de ne bileyim bi yerden sonra acaba mı dedim. Neyse, içim rahatladı. Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar moda oldu ki artık işi şakaya vurduk bizde. Kişisel olarak alınmamana sevindimYok zaten bayağı dalgasını geçtim kendim de ne bileyim bi yerden sonra acaba mı dedim. Neyse, içim rahatladı. Teşekkür ederim
Ben de severim, severdim gözüm doydu yeterinceBen ilk defa yaptım, güzelmiş tadı.
Ben de kişisel olmamasına sevindimO kadar moda oldu ki artık işi şakaya vurduk bizde. Kişisel olarak alınmamana sevindim
Valla guzeldir canim cok severimBen ilk defa yaptım, güzelmiş tadı.
Doğru söyle süt helvasını sen mi aldın yoksaBen de kişisel olmamasına sevindim
BilmemDoğru söyle süt helvasını sen mi aldın yoksa
Haberim bile yok senin muhabbetinden biz her konu açıldığında bu goygoyu yaparız senlik birşey asla yokKızlar, bu süt helvası muhabbeti için ben alınmaya başladım. Alınmak derken yani üstüme almaya başladım. Dalga geçilen benmişim gibi hissediyorum. Konuyu ben açmıştım. Hatta geçen yarışmadan yanlış hatırlamıyorsam Elif, Zuhal ve nevreste ablayı da etiketlemiştim. Benim için eğlence amaçlı açılmış bir konuydu.
Başka üyelerle anlaşmazlıklarınız (göz ardı etme muhabbetine istinaden söylüyorum) var mı yok mu bilmiyorum ama bu helva muhabbetinde üstüme mi almalıyım yazdıklarınızı?
Kızlar, bu süt helvası muhabbeti için ben alınmaya başladım. Alınmak derken yani üstüme almaya başladım. Dalga geçilen benmişim gibi hissediyorum. Konuyu ben açmıştım. Hatta geçen yarışmadan yanlış hatırlamıyorsam Elif, Zuhal ve nevreste ablayı da etiketlemiştim. Benim için eğlence amaçlı açılmış bir konuydu.
Başka üyelerle anlaşmazlıklarınız (göz ardı etme muhabbetine istinaden söylüyorum) var mı yok mu bilmiyorum ama bu helva muhabbetinde üstüme mi almalıyım yazdıklarınızı?
Tamam tamam. Gereksiz alınganlık yaptım ben, problem yokHaberim bile yok senin muhabbetinden biz her konu açıldığında bu goygoyu yaparız senlik birşey asla yok
Yok canım valla asla öyle düşünme olay en kolay tatlıyı sen ben aldım olayı yani ❤Tamam tamam. Gereksiz alınganlık yaptım ben, problem yok
Seninle alakasi yokti konun sadece ogun herkes yapti ustuste tatlilar pogcalar yemekler hamile olanlar var yada evinde olmayanlar olabilir ben ona uzuldum sadeceTamam tamam. Gereksiz alınganlık yaptım ben, problem yok
Neyi nerden aldiniz evoşum onu anlamadım galibaYok canım valla asla öyle düşünme olay en kolay tatlıyı sen ben aldım olayı yani ❤
Bunu ben neden bilmiyorumSeninle alakasi yokti konun sadece ogun herkes yapti ustuste tatlilar pogcalar yemekler hamile olanlar var yada evinde olmayanlar olabilir ben ona uzuldum sadece
Offfff offfff evvammmmBunu ben neden bilmiyorum
Kız galiba ben yine safoş kaldım şimdi biz yeni konu açıldımı pekçok geyiğe vururuz belki bende konuya fıransızNeyi nerden aldiniz evoşum onu anlamadım galiba
Sende benim gibi ağzı sulanangillerden bende sporumun selameti için exit yaptımBen zaten herseyi özenirim ve memem şiser
onu kim yaparsa peşin diyorum oyum onunİnci önemli. Hele ki incili kasede huni ile doldurulmuş Süt helvası kesin olmalı
Valla en safi biziz sanırım yanlız değilsin ben bı tık daha açık gözümKız galiba ben yine safoş kaldım şimdi biz yeni konu açıldımı pekçok geyiğe vururuz belki bende konuya fıransız