Sonradan benim götürdüğüm yeri söyleyince, doğru yere gitmişsin kızım dedi. Oğluna söylendi, 1 oğlum var o da nerede yerleri var bilmiyor diyeGitmek lazım yaBizde gidemiyorduk,covid dolayısıyla hep bahçede toplandık.Açık hava herkes bir yerlere dağılıyor.Otırduğum yerde öyle
Ben sormuyorumİçim durmaz valla dayanamam ben
Aynen abla çoğu para tuzağıBuradada organik varda ne kadar güvenilir ki buna.
Ne yediniz ayollll
Ben çeyrek yedimBuradada organik varda ne kadar güvenilir ki buna.
Ne yediniz ayollll
Ailelerle birlikte geçince daha bir güzel oluyorSonradan benim götürdüğüm yeri söyleyince, doğru yere gitmişsin kızım dedi. Oğluna söylendi, 1 oğlum var o da nerede yerleri var bilmiyor diye
Bağ bahçe işi güzel canım, ben severim. Piknik havasında geçiyor, açık hava miss.
Kwsinlikle öyle zaten almam bende.Aynen abla çoğu para tuzağı
Ben sormadigim da döner bakar hayret sormadin ya der ...hatta kpaidan cikarken tembihlerim çok alma diyeBenim eşim pek söylemez
Aynen getiriyorBende sormam, getirsin yeter ki
Bayılırım tavuğaBen çeyrek yedimbrokoli ile tamamladım
Tavuk ekmek yaptırmış ben diyetteyken hemde
Çok karışma alıyorsa alsınBen sormadigim da döner bakar hayret sormadin ya der ...hatta kpaidan cikarken tembihlerim çok alma diyebazen bunu bilerek yaparım bana inat çok alır çünkü
Ekmeğin arasına ne konsa güzel oluyor abla ya ben kofteciyimBayılırım tavuğa
Ailelerle eşim pek sevmiyor, babası ile geçinemiyorAilelerle birlikte geçince daha bir güzel oluyor
Markette kasiyer gülüyor bize eşim le rolleri değiştik o sepete atıyor ben ne gerek var diye yerine koyuyorumÇok karışma alıyorsa alsın
Biz tombalamizi aldık oynadik bugün :))Ailelerle eşim pek sevmiyor, babası ile geçinemiyorikisi de aynı huyda oysaki
Ama benim ailemle bayılır
Bizim aramız iyi çok şükürAilelerle eşim pek sevmiyor, babası ile geçinemiyorikisi de aynı huyda oysaki
Ama benim ailemle bayılır
Bence karışma sonra hiç almazMarkette kasiyer gülüyor bize eşim le rolleri değiştik o sepete atıyor ben ne gerek var diye yerine koyuyorum
Allah daha iyi etsinBizim aramız iyi çok şükürHatta şimdi daha iyi
Ben baba oğul sürekli alıngan tavır sergileyen bunları gördüm. İkisi de hemen alınıp küserBizim aramız iyi çok şükürHatta şimdi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?