• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Bence karışma sonra hiç almaz😂
Zaten öyle oldu geçen sene sünnette koltukları değiştirelim dedi ne gerek var dedim istmeedim sünnet sonrasi alırım diye

Sonra ben alalım dedim sikdi de o gerek yok kırık değil diyor

Süngerleri değiştirmeye kiyamiyoirm deli para istiyorlar süngerleri için 😬 altı kirilana kadar devam 😌

Zaten öyle oldu geçen sene sünnette koltukları değiştirelim dedi ne gerek var dedim istmeedim sünnet sonrasi alırım diye

Sonra ben alalım dedim sikdi de o gerek yok kırık değil diyor

Süngerleri değiştirmeye kiyamiyoirm deli para istiyorlar süngerleri için 😬 altı kirilana kadar devam 😌
Kaşınmışsın😂

Ne güzel 😌 bizde baba sayar sover biz elini öpmeye gideriz 😬
Yok inatçıdır, öldürsen gitmez.
yine küs babası, ben bugün dışarı çıkarken konuştuk. Telefonda da eşim soruyor, babamı gördün mü, tavrı nasıl diye 🤣🤣
Benlik durum yok ki adam bana tavır alsın 🤣🤣

Yok inatçıdır, öldürsen gitmez.
yine küs babası, ben bugün dışarı çıkarken konuştuk. Telefonda da eşim soruyor, babamı gördün mü, tavrı nasıl diye 🤣🤣
Benlik durum yok ki adam bana tavır alsın 🤣🤣
Bacım bizimkileri kanka yapalım elinden bol bol su içsin 🤭

Geçen sene hacca gittiler, benim mola saatlerimde arardı kayınpederim. Oğlunu ya da kızlarını aramazmış. Kıskanıyorlardı 🤣🤣
Döndükleri gün izin kullandım, kayınpederim çocuklarına sarıldı öptü, beni görünce başladı ağlamaya. Diyorlar senin evladın yasmin 🤣🤣

Geçen sene hacca gittiler, benim mola saatlerimde arardı kayınpederim. Oğlunu ya da kızlarını aramazmış. Kıskanıyorlardı 🤣🤣
Döndükleri gün izin kullandım, kayınpederim çocuklarına sarıldı öptü, beni görünce başladı ağlamaya. Diyorlar senin evladın yasmin 🤣🤣
Maşaallah Allah muhabbetinizi artırsın💓🌹😍🤩

Back