• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Gitmek lazım ya🤭Bizde gidemiyorduk,covid dolayısıyla hep bahçede toplandık.Açık hava herkes bir yerlere dağılıyor.Otırduğum yerde öyle 🤗
Sonradan benim götürdüğüm yeri söyleyince, doğru yere gitmişsin kızım dedi. Oğluna söylendi, 1 oğlum var o da nerede yerleri var bilmiyor diye 🤣🤣
Bağ bahçe işi güzel canım, ben severim. Piknik havasında geçiyor, açık hava miss.😁

Sonradan benim götürdüğüm yeri söyleyince, doğru yere gitmişsin kızım dedi. Oğluna söylendi, 1 oğlum var o da nerede yerleri var bilmiyor diye 🤣🤣
Bağ bahçe işi güzel canım, ben severim. Piknik havasında geçiyor, açık hava miss.😁
Ailelerle birlikte geçince daha bir güzel oluyor🤗

Benim eşim pek söylemez😂
Ben sormadigim da döner bakar hayret sormadin ya der ...hatta kpaidan cikarken tembihlerim çok alma diye :KK53: bazen bunu bilerek yaparım bana inat çok alır çünkü :KK53:

Ben sormadigim da döner bakar hayret sormadin ya der ...hatta kpaidan cikarken tembihlerim çok alma diye :KK53: bazen bunu bilerek yaparım bana inat çok alır çünkü :KK53:
Çok karışma alıyorsa alsın😂

Back