Belki gelir diye bir umut bekleniyorBir sefer getirdi adamı tebrik ettim şaşırdıAcil değil,bir yere çıkamıyorum,sıkıntı orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki gelir diye bir umut bekleniyorBir sefer getirdi adamı tebrik ettim şaşırdıAcil değil,bir yere çıkamıyorum,sıkıntı orda
Oo süper, şimdiden başarılar canımSevindim iyi olmana canim
Bende iyiyim tatliyi yaptim konuyu acicam
İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınızkibar,nazik hanimefendi nasilsiniz
Kesin:)Hafifledi baya bı
Tesekkur ederim sekerimİyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız
Merkezdeymiş şu an,en az 2 saat bekleniyormuş,üstelik annem adına,kimlik yok diye vermezlerse En iyisi beklemekBelki gelir diye bir umut bekleniyorBir sefer getirdi adamı tebrik ettim şaşırdı
Tesekkur ederimOo süper, şimdiden başarılar canım
Rica ederimTesekkur ederim
O kitabıda okudum tavsşye ederim.Benim içinde kitaptan okuması daha iyi abla ama şuan bunu yapabilirim alabileceğim yer uzak biraz .eroinle dans vardı bı hatirladigim onu okumayı istiyorum.
Gerçekten okurken ne hayatlar var diye düşünüyorsun bir taraftanda.Şuan bende onu okuyorum 20 sayfam fln kaldı ne hayatlar var deyip cık cık layıp duruyorum kitabı okurken
Şekercim günaydın kargomu berkliyorsun yoksa.Merkezdeymiş şu an,en az 2 saat bekleniyormuş,üstelik annem adına,kimlik yok diye vermezlerse En iyisi beklemek
Günaydınlar olsun..Gunaydın dedim mii benn haminine gibi oldum
Öyle olmuyor işte. Birini kapatmadan diğerini açtığı için sağlı sollu geliyorAmin, belki bir gun bıkar
yazık vallaHayirdir neoldu gene bibakim geleyim
Aynen vermeyebilirlerMerkezdeymiş şu an,en az 2 saat bekleniyormuş,üstelik annem adına,kimlik yok diye vermezlerse En iyisi beklemek
Günaydın şekercigim,sorma,bekliyorum umutsuzcaO kitabıda okudum tavsşye ederim.
Gerçekten okurken ne hayatlar var diye düşünüyorsun bir taraftanda.
Şekercim günaydın kargomu berkliyorsun yoksa.
Günaydınlar olsun..
Paraları gordun mu paralarıı millet görgü fakiriyazık valla
Noldu gene bişiler kaçırdım herhaldeyazık valla
Bekleyeyim bari,markete gideyim ,alışveriş yapayım, boşuna çakıldımAynen vermeyebilirler
Ptt kargo herhalde o biraz geç geliyor.Günaydın şekercigim,sorma,bekliyorum umutsuzca
Millet beyinden aldığı paraları profilden paylasiyorNoldu gene bişiler kaçırdım herhalde