- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Tamadır abla listeme ekledim bileTavsiye ederim mutlaka oku akıcı bir dille yazılmış kitapları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamadır abla listeme ekledim bileTavsiye ederim mutlaka oku akıcı bir dille yazılmış kitapları.
Bu iyiyimişşş önce burası sobra koca demiKocamdan önce günaydın dediğim tek yer burası
AynenBiz daha önemliyiz
Kahenin 3 rengi var birde ondada 3 hikaye anlatılıyormuşTamadır abla listeme ekledim bile
Elimde kitap yokya bende katılırdim yoksa hayırlı olsun topigin kuzumTamadır abla listeme ekledim bile
Çok teşekkür ederim canım benimElimde kitap yokya bende katılırdim yoksa hayırlı olsun topigin kuzum
beni de gör beni deSen istesen de gidemezsin zaten alimiyon hariç diğer arkadaşları gördüm canım
Aaa bir bakayımÇok teşekkür ederim canım benim
Uygulamadan okuyabilirsin aslında. O kadar çok kitap var ki
O kitapta çok güzeldi.Aaa bir bakayım
En son canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi romanını okumuştum ama baya oldu tabi. Aslında severim okumayı ama bayadir okumadım .
Ya ne bileyim,ilk deneyimim bunlarlaPtt kargo evde mi beklenir ya. Sokağa çıkma yasağı bile daha kısa sürüyor
O zaman kendim gidip alayım geri gitmedenBen geldiğini görmedimHep biz gidip alıyoruzGeçen hafta yine eşim gidip aldı.3 gün merkezde beklrdi,hergün dağıtım bekledim çıkamadı
Ah balım sorma coşmuş
Diğer kitaplarıda güzel onun.
Çok süsleme çevreyi tatlını patlatBak böyle yazdım ,tamam diyeceksin.En azından hafifler diye düşündümAbla ya benim tarifle ilgili kafam karışık sunumu nasıl yapsam acaba sıradan kesipte koymak istemiyorum fikrin olursa alayım
Android lerde kitapoku uygulaması var onu tavsiye ederim
Bugünümüze de şükür. Allah görenlere sabır versinAh balım sorma coşmuş
Ay inşallah son olur Amazon alışveriş yaptın mı bak bir de orayı dene. Bugün veriyorsun sipariş yarın sendeYa ne bileyim,ilk deneyimim bunlarla
Hayirdir neoldu gene bibakim geleyim
Amin, belki bir gun bıkarBugünümüze de şükür. Allah görenlere sabır versin
Bakma,50 tane yeni şey varHayirdir neoldu gene bibakim geleyim