- 24 Eylül 2018
- 98.423
- 294.873
- 698
3 gündür torba açıldı diyor,baka baka doyamadılarPtt kargo herhalde o biraz geç geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gündür torba açıldı diyor,baka baka doyamadılarPtt kargo herhalde o biraz geç geliyor.
Atatürkler de farklı tarafa bakıyor ,ona takildim benParaları gordun mu paralarıı millet görgü fakiri
Maşallah ablacım okuyacam insallah bendeO kitabıda okudum tavsşye ederim.
Gerçekten okurken ne hayatlar var diye düşünüyorsun bir taraftanda.
Şekercim günaydın kargomu berkliyorsun yoksa.
Günaydınlar olsun..
Allah içini soğutsun, gitsinÖyle olmuyor işte. Birini kapatmadan diğerini açtığı için sağlı sollu geliyor
Yaa bari düzen nizam olsaydı dimi karman çorman koymus kabul edelim ama hepimiz kaç para var diye saydıkAtatürkler de farklı tarafa bakıyor ,ona takildim ben
Kimmiş ki.Millet beyinden aldığı paraları profilden paylasiyor
Az bişi daha baksınlar o zaman3 gündür torba açıldı diyor,baka baka doyamadılar
Tavsiye ederim oku.Maşallah ablacım okuyacam insallah bende
Saymayan da,ne bileyim Ya çok rahatsız etti beni ,yamuk yumukYaa bari düzen nizam olsaydı dimi karman çorman koymus kabul edelim ama hepimiz kaç para var diye saydık
Doyamadılar,nasıl güzelse Dur ben yazayım sana kimKimmiş ki.
Az bişi daha baksınlar o zaman
Tavsiye ederim oku.
Aynen git gel canım zaten hala merkezdeymişBekleyeyim bari,markete gideyim ,alışveriş yapayım, boşuna çakıldım
Töbe töbee boyleleri yüzünden gunah sayımız artıyo hep işteSaymayan da,ne bileyim Ya çok rahatsız etti beni ,yamuk yumuk
Yaz vallla merak ettimDoyamadılar,nasıl güzelse Dur ben yazayım sana kim
Aynen canımAynen git gel canım zaten hala merkezdeymiş
Yaz vallla merak ettim
Hak ediyorlar amaTöbe töbee boyleleri yüzünden gunah sayımız artıyo hep işte
Atatürkler de farklı tarafa bakıyor ,ona takildim ben
Hadiiii gozum yolda seni bekliyorum ac artııkkSevindim iyi olmana canim
Bende iyiyim tatliyi yaptim konuyu acicam
Biraz obsesif olabilirim
Biz daha önemliyiz
Bu iyiyimişşş önce burası sobra koca
Sen uyaıkken böyle ben rüyamda görüuyom yorumları okuyom hattaYataktan çıkmadan gözüm ilk sizi görüyor
O kaçıncı level abla 1 sene olacak üye olalı, takribi ne zaman bu seviyeye geliyorsun?Sen uyaıkken böyle ben rüyamda görüuyom yorumları okuyom hatta