- 24 Eylül 2018
- 98.423
- 294.861
- 698
Ya benim de değil, alınacak yer cok uzak,2 saat bekleniyormuş ,isin ucu Corona Yok hiç almadimAy inşallah son olur Amazon alışveriş yaptın mı bak bir de orayı dene. Bugün veriyorsun sipariş yarın sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim de değil, alınacak yer cok uzak,2 saat bekleniyormuş ,isin ucu Corona Yok hiç almadimAy inşallah son olur Amazon alışveriş yaptın mı bak bir de orayı dene. Bugün veriyorsun sipariş yarın sende
Acil değilse bekle gelir elbetYa benim de değil, alınacak yer cok uzak,2 saat bekleniyormuş ,isin ucu Corona Yok hiç almadim
Hayırlı Cumalar canımGunaydin hayirli cumalar kizlar iyimisiniz
Acil değil,bir yere çıkamıyorum,sıkıntı ordaAcil değilse bekle gelir elbet
Gördüm tamam
kibar,nazik hanimefendi nasilsinizHayırlı Cumalar canım
Hafifledi baya bıÇok süsleme çevreyi tatlını patlatBak böyle yazdım ,tamam diyeceksin.En azından hafifler diye düşündüm
Hayırlı Cumalar hemşomGunaydin hayirli cumalar kizlar iyimisiniz
GünaydınlarGunaydin hayirli cumalar kizlar iyimisiniz
Şükür, iyiyim. Sen nasılsın hemşom?Jenna16 iyimisin bugün
Gunaydin ablacimGünaydınlar
Günaydın şekercigimGünaydınlar
Sevindim iyi olmana canimŞükür, iyiyim. Sen nasılsın hemşom?
Benim içinde kitaptan okuması daha iyi abla ama şuan bunu yapabilirim alabileceğim yer uzak biraz .eroinle dans vardı bı hatirladigim onu okumayı istiyorum.Diğer kitaplarıda güzel onun.
Hiç öyle okumadım direk kitaptan okuması daha cazip geliyor bana.
Ayneeen ocak ayı okuma etkinliğimiz fareler ve insanlar kitabıyla olacakk gelmek isteyen herkesi bekliyoruzzOlur hem beraber okumuş oluruz. Oriana da okuyacak hem onu
Tamam canım sağolAndroid lerde kitapoku uygulaması var onu tavsiye ederim
Şuan bende onu okuyorum 20 sayfam fln kaldı ne hayatlar var deyip cık cık layıp duruyorum kitabı okurkenEn son Gülseren Budayıcığolunun camdaki kız romanını okumuştum,epey oldu onu okuyalıda.