- 24 Eylül 2018
- 98.423
- 294.873
- 698
Biz daha önemliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz daha önemliyiz
Değil miyiz
Önemli demek az kalırDeğil miyiz
"Hemen başladı bende hala devam ediyor ısrarla helede banlıysam kabus gibi çöküyorO kaçıncı level abla 1 sene olacak üye olalı, takribi ne zaman bu seviyeye geliyorsun?
Kocana söylemeYataktan çıkmadan gözüm ilk sizi görüyor
Ona güzel cevaplar veriyoruz kocası bizim gibi tatlı günaydın der miÖnemli demek az kalır
Duysa ne der acabaKocana söyleme
Ay ben de 2 kere banlandım. Ölüm gibi geldi ama ama ama kimse ölmedi"Hemen başladı bende hala devam ediyor ısrarla helede banlıysam kabus gibi çöküyor
Kocam her şeyin farkındaKocana söyleme
İsine gelmezse yüzüne bakmaz,gönöydon der,geçer Ama bize bak,ponciktolarOna güzel cevaplar veriyoruz kocası bizim gibi tatlı günaydın der mi
Bizi kıskanırDuysa ne der acaba
Yüzüne söylemeseydin keşkeAy ben de 2 kere banlandım. Ölüm gibi geldi ama ama ama kimse ölmedi
Kocam her şeyin farkında
Hemde 2 kere bana sor sayısını bile hatırlamıyorumAy ben de 2 kere banlandım. Ölüm gibi geldi ama ama ama kimse ölmedi
Kocam her şeyin farkında
Aynen canımlar,cicimler havada uçuşuyorİsine gelmezse yüzüne bakmaz,gönöydon der,geçer Ama bize bak,ponciktolar
Kesinlikle nevoşBizi kıskanır
Aynen asko balıAynen canımlar,cicimler havada uçuşuyor
Ekşide bile diyorlar canımlar cicimler diyorlar diyeAynen canımlar,cicimler havada uçuşuyor
Asko bal ne yahuuuuAynen asko balı
Ahaaaaa aşkım balımmı yoksaAsko bal ne yahuuuu
AşkomAynen asko balı
Bizim için miEkşide bile diyorlar canımlar cicimler diyorlar diye