Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Abla biliyorsun ağzının tadını birde bizim dikili de ugradigimiz bir cafe var ordan kıymalı börek alıyoruz içi kuş uzumlu hafif acılı falan yemeyi seven herşeyi seviyor sanki
Boyozu hiç bilmezdim onuda izmirde öğrendim,bide kumrusu çok güzel oluyor.
Kokoreçide çok severim izmrde bol kimyonlu hazırlıyorlar o tadı çok sevemedim bende .
Damak zevkim çok yoktur aslında,nerde sağlıksız şeyler varsa damak o yöne gidiyor bende sjksjksjk
Acılıyıda ben yiyemiyorum nedense hiç sevemedim onuda.

Hocamız sen olunca çekirgeler iyi yetişiyor
Çekirgelerimi iyi hazırlamam lazım

Kokoreç eşimin vazgecilmezi ben kumruyu da severim yerinde yemedim hiç ama Manisa da boyoz ve kumru olur illa ki yakınız ya

Zaten hep güzel şeylere sağlıksız diyorlar

İzmir'le ilgili komik bir anımı anlatayım.
Rahmetli annem bize gelmişti,çarşıya çıktık dedik çekirdek alalımda çitleyelim girdik kuruyemişçiye çekirdek istiyorum dedim.
Adam tarttı verdi pakaete bakayım dememle ama bu değil dedim, meğerse orada çekirdeğe çiğdem diyorlarmış.
Banada bildiğin kabak çekirdeği vermiş,güldük sonra adam siz yabancınız belli oldu ş,mdi dedi .

Evet ya,çekirdek iste onun adı

Kokoreç eşimin vazgecilmezi ben kumruyu da severim yerinde yemedim hiç ama Manisa da boyoz ve kumru olur illa ki yakınız ya

Zaten hep güzel şeylere sağlıksız diyorlar
Kokoreçe bende bayılırım her yerde aynı tadı bulamam mesela.
Kesinlikle sağlıksız şeyler daha süper oluyor
Biraz da gergindim,o da etkilemis olabilir
Mutlaka oda tetikledi bunu.

Kokoreçe bende bayılırım her yerde aynı tadı bulamam mesela.
Kesinlikle sağlıksız şeyler daha süper oluyor

Mutlaka oda tetikledi bunu.
Bende kokorec hastasıyım bursada 2yerde var guzel yapan abla baskada biryerden yememistim

Haaa birde domat konusu adam bağırıyor domatçı geldiii diye,nedir bu dedim birbaktım domatesmişş
Simit alacam adam gevrek diyor ben hayır simit diyorumm ömrümü yedi bu izmir varyaa
Gevrek gevrek gülünür,onun adi simittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…