• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Çiğdem istememissin ki adam ne yapsın 🤷🏼‍♀️

:KK70: şaka bir yana bende zor alistim çekirdek demeye annemlerde çekirdek getireyim mi dedigimde bu da çiğdem demiyor artık diye tuhaf tuhaf bakıyorlar :olamaz:
Çiğdem cigdemdir klorak da klorak markası ne olursa olsun kloraktir yani :KK70: gevrek de gevrektir baska bişey denemez bu bölgede 😁
Kiz cigdem cekirdektir,gevrek simittir,klorakta camasir suyudur🤣🤣

Ben evlendigimde de öğrendim klorak la çamaşır suyunun aynı şey olduğunu :KK70:
Bende geldigim köyde ogrendim klorak getirsene dediklerinde oneki dedim gittim heryere baktim ustunde klorak yazan bisey yok🤣🤣🤣

Çiğdem istememissin ki adam ne yapsın 🤷🏼‍♀️

:KK70: şaka bir yana bende zor alistim çekirdek demeye annemlerde çekirdek getireyim mi dedigimde bu da çiğdem demiyor artık diye tuhaf tuhaf bakıyorlar :olamaz:
Çiğdem cigdemdir klorak da klorak markası ne olursa olsun kloraktir yani :KK70: gevrek de gevrektir baska bişey denemez bu bölgede 😁
Yeni gitmişiz oraya bilmiyorum bide neye ne denir,hiç bir zmaan çiğdem diyemedi ısrarla çekirdek dedim. :KK70: :KK70:
Aaaaaa bak klorağı unuttum,iyi oldu hatırlattın :KK53:

Bende geldigim köyde ogrendim klorak getirsene dediklerinde oneki dedim gittim heryere baktim ustunde klorak yazan bisey yok🤣🤣🤣
Bende yazanı var klorak marka burda o kullanılır :D

Yeni gitmişiz oraya bilmiyorum bide neye ne denir,hiç bir zmaan çiğdem diyemedi ısrarla çekirdek dedim. :KK70: :KK70:
Aaaaaa bak klorağı unuttum,iyi oldu hatırlattın :KK53:
Nasıl unutulur bende sarı kutulu var almıştım kıyamıyorum kullanmaya orjinal şişe :D

Back