- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Keske bikere bile gitsemde yesem onun yemeklerini bakalim nasil yapiyonevo ya misafirliğe gidenlere duyrulur nevo şişmanlatır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske bikere bile gitsemde yesem onun yemeklerini bakalim nasil yapiyonevo ya misafirliğe gidenlere duyrulur nevo şişmanlatır
Kiz cigdem cekirdektir,gevrek simittir,klorakta camasir suyudurÇiğdem istememissin ki adam ne yapsın
şaka bir yana bende zor alistim çekirdek demeye annemlerde çekirdek getireyim mi dedigimde bu da çiğdem demiyor artık diye tuhaf tuhaf bakıyorlar
Çiğdem cigdemdir klorak da klorak markası ne olursa olsun kloraktir yani gevrek de gevrektir baska bişey denemez bu bölgede
İtiraf etti yağlı yapıyormuş açmayı açma yapmışsa yemeKeske bikere bile gitsemde yesem onun yemeklerini bakalim nasil yapiyo
Ben evlendigimde de öğrendim klorak la çamaşır suyunun aynı şey olduğunuKiz cigdem cekirdektir,gevrek simittir,klorakta camasir suyudur
Bende geldigim köyde ogrendim klorak getirsene dediklerinde oneki dedim gittim heryere baktim ustunde klorak yazan bisey yokBen evlendigimde de öğrendim klorak la çamaşır suyunun aynı şey olduğunu
Yeni gitmişiz oraya bilmiyorum bide neye ne denir,hiç bir zmaan çiğdem diyemedi ısrarla çekirdek dedim.Çiğdem istememissin ki adam ne yapsın
şaka bir yana bende zor alistim çekirdek demeye annemlerde çekirdek getireyim mi dedigimde bu da çiğdem demiyor artık diye tuhaf tuhaf bakıyorlar
Çiğdem cigdemdir klorak da klorak markası ne olursa olsun kloraktir yani gevrek de gevrektir baska bişey denemez bu bölgede
Bende yazanı var klorak marka burda o kullanılırBende geldigim köyde ogrendim klorak getirsene dediklerinde oneki dedim gittim heryere baktim ustunde klorak yazan bisey yok
Nasıl unutulur bende sarı kutulu var almıştım kıyamıyorum kullanmaya orjinal şişeYeni gitmişiz oraya bilmiyorum bide neye ne denir,hiç bir zmaan çiğdem diyemedi ısrarla çekirdek dedim.
Aaaaaa bak klorağı unuttum,iyi oldu hatırlattın
Sen önce çörek,boyoz,açma yapmayı öğrennevo ya misafirliğe gidenlere duyrulur nevo şişmanlatır
Sen önce çörek,boyoz,açma yapmayı öğren
Yağsız açma mı olurPoğaça mı yapıyoruzİtiraf etti yağlı yapıyormuş açmayı açma yapmışsa yeme
Demi yaaa sarıydı onun kutusuNasıl unutulur bende sarı kutulu var almıştım kıyamıyorum kullanmaya orjinal şişe
Güzel oluyor galibaHer gittiğim yerde beni mutfağa sokuyorlarKeske bikere bile gitsemde yesem onun yemeklerini bakalim nasil yapiyo
Evde varda çekeyim derken döktüm ağzını tam kapatmamisomDemi yaaa sarıydı onun kutusu
Hayatta inanmamGüzel oluyor galibaHer gittiğim yerde beni mutfağa sokuyorlar
Eyvahhh gitti kloaraklarEvde varda çekeyim derken döktüm ağzını tam kapatmamisom
Tamam bende bir dahakine hakkını vereceğim vıcık vıcık ses çıkacakYağsız açma mı olurPoğaça mı yapıyoruz
Bir damla damladi sadece ama neyse sıkıntı yokEyvahhh gitti kloaraklar
Aynen öyleAma margarin kullanma yaTamam bende bir dahakine hakkını vereceğim vıcık vıcık ses çıkacak
Bizim evde tereyag yenmiyor kiAynen öyleAma margarin kullanma ya