- 22 Temmuz 2017
- 44.691
- 132.348
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni o gün cagardim gelmedin sonrada ben gittim pufff oldumMapus sana yaramış![]()
Özel mesaj yazıyorlar ya oradan belli oluyor direk konu linki veriliyor.
Özel mesaj yazıyorlar ya oradan belli oluyor direk konu linki veriliyor.
Ben ilk ban yedigimde mesaj gelmedi bunda mune abla sagolsun seni aliyorum demisÖzel mesaj yazıyorlar ya oradan belli oluyor direk konu linki veriliyor.
Ben ilk ban yedigimde mesaj gelmedi bunda mune abla sagolsun seni aliyorum demis![]()
![]()
Online olduğun için söylemiştirBen ilk ban yedigimde mesaj gelmedi bunda mune abla sagolsun seni aliyorum demis![]()
![]()
Noldu minik ya ne söyleniyonAman Allahım inanmiyorum![]()
Keske gittikten sonra demeseydi gelince gördüm çünküOnline olduğun için söylemiştir![]()
Noldu minik ya ne söyleniyon![]()
Kahretsin benim işim çok zor![]()
![]()
Bana oy veren 6 kisiyee selam ve sevgilerimi iletiyorummm
![]()
Dedeee minik neler oldu gördükKk kadinina ağzının tadını bilmiyor dedin msj i ni bdv de en okunan sayfaya götürüp cevaplayayım mi![]()
Minnak,Kk kadinina ağzının tadını bilmiyor dedin msj i ni bdv de en okunan sayfaya götürüp cevaplayayım mi![]()
Özel mesaj atıyor ahretliğim oradada link veiyor hangi konudan gittiğin ve mesajını görüyorsun.Ben ilk ban yedigimde mesaj gelmedi bunda mune abla sagolsun seni aliyorum demis![]()
![]()
E yap bakalım karar seninKk kadinina ağzının tadını bilmiyor dedin msj i ni bdv de en okunan sayfaya götürüp cevaplayayım mi![]()
Aaa niye olmadı
Torpil yokNevoşşşş yorma bee annem beni bekleyemem o kadar yaşlandım iyicene düşnecem diye![]()