- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Bende çektikten sonra çıkardım daha önce tecrübe etmişliğim var çünküGeçen bende rulo pastanin icine koydumda hepsi cikartti visne gibi olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çektikten sonra çıkardım daha önce tecrübe etmişliğim var çünküGeçen bende rulo pastanin icine koydumda hepsi cikartti visne gibi olmuyo
Yani sulanıp,bozuluyor bazı meyveler ondan çileği hiç denemedim♀kilolarca alabilsek kurutacağımAncak yemeyeAbla pek iyi değil anca blendırdan geçirip sos yapmalık tatlıların üzerine
Bende smoothie icin koyuyorum guzel oluyo yoksaBende çektikten sonra çıkardım daha önce tecrübe etmişliğim var çünkü
Kurutmalık muhteşem abla ama yemelik değil sos olarak kulandım çok daha iyiYani sulanıp,bozulıyor bazı meyveler ondan çileği hiç denemedim♀kilolarca alabilsek kurutacağımAncak yemeye
Iyiaksamlar canimYaksamlaaar
Teşekkür ederim ablacımAfiyet olsun bomba olmuş bu sefer
Sana da hemşom,nasılsın?Iyiaksamlar canim
Ben iyiyim sen nasilsin aslindaSana da hemşom,nasılsın?
Aynen öylede güzel oluyor buzlu buzluBende smoothie icin koyuyorum guzel oluyo yoksa
İyi akşamlar nasılsınYaksamlaaar
İyi akşamlar cennam nasıl oldunYaksamlaaar
Simdilik iyiyim 9 güne belli olur nasıl olduğum. Sadece basım aşırı dönüyor, onu anlamadımBen iyiyim sen nasilsin aslinda
İyiyim şükür,sen nasılsın?İyi akşamlar nasılsın
Iyiyim kuzum,arada basım cok dönüyor ama iyiyim. Sen nasılsın?İyi akşamlar cennam nasıl oldun
Gecer insallah canim yorma istersen kendiniSimdilik iyiyim 9 güne belli olur nasıl olduğum. Sadece basım aşırı dönüyor, onu anlamadım
Çok şükür Rabbimeİyiyim şükür,sen nasılsın?
Dinleniyorum zaten canım, aldım telefonu elime oturdum :)Gecer insallah canim yorma istersen kendini
Allah daha iyi etsinÇok şükür Rabbime