Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yemekleri yolla gelmiş kadar olursun hep seni anarımGelebileceksen buyur gel. Benim gibi kondu bulamazsın. Evine gelmem ha bire yemek yollarım
Abla pek iyi değil anca blendırdan geçirip sos yapmalık tatlıların üzerineBuzluktan çıkınca tadı nasıl
Yazdım ben gerekli yerlere rahatsızlık düzeyinde artıkFarkettim
Çok birikiyor öyleBen size yetişemiyom, siz yazın ben sonra gelip sıradan beğenecem
Aaaa iyi yapmissin bencede artik baydi konuYazdım ben gerekli yerlere rahatsızlık düzeyinde artık
Ben insanlara yük olduğumu düşünürüm. Eve gitmeyi sevmiyorum ama bana gelebilirsin. Korona bitince tabiSen yemekleri yolla gelmiş kadar olursun hep seni anarım
Ellerinize sağlık muhteşem görünüyor vala iki oldu bu dün eski tariflere bakarken gördüm çok iyi yapmışlardıKayıncalideciğim ile beraber yaptık
Bende hiç koymam o yüzden.Abla pek iyi değil anca blendırdan geçirip sos yapmalık tatlıların üzerine
Simdilik yok, ama olacak inşallah hemsiremGeçmiş yapamadım Jenna16 m dan iyi haberler var mı?
Aşkolsun ya komşun olsam niye gelmeyesinBen insanlara yük olduğumu düşünürüm. Eve gitmeyi sevmiyorum ama bana gelebilirsin. Korona bitince tabi
Aynen tadı değişiyorHic güzel degil cilegi buzluga atinca tadı guzel.olmuyo
Elinin lezzeti var kadının zaten çok titiz.Ellerinize sağlık muhteşem görünüyor vala iki oldu bu dün eski tariflere bakarken gördüm çok iyi yapmışlardı
Geçen bende rulo pastanin icine koydumda hepsi cikartti visne gibi olmuyoAynen tadı değişiyor
Maşaallah becerikli hatunsunYeni dün şerbetledim daha hiç kuvvetim yok eve gelince 22 olunca uykum geliyor direk
Kışın lazım olur diye attım dolaba sos için yoksa yenmez tadı çok garipBende hiç koymam o yüzden.
Ama reçeline bayılıyorum yaaa bitirdim hemen
Sende iyiki varsın şekercim
yok yok tatlı enerji oldumu öyle hissetmiyorsunBilmiyorum ki öyle hissederim ben