İnşaallah canımGüzel haberlerini alırız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canımGüzel haberlerini alırız inşallah
Kan çıkar kan yapmaSen süt helvasını almadın mı?
Sebo 1.olmuştuBen yapmıştım hemide labneyle
İkinci mi olmuş kız,üzüldüm bak şimdi :)
Of ama bu neİşte ramazan da değiliz
Ayyy bugun gene konu dönüyoduKan çıkar kan yapma
Hemen göndereyim. Şimdi sevgili kayınvalideciğime göndereceğim kalanı da sana gelsinBunu bana yolla
Banlanan olmuş malesef. Uyardım ama geç kalmıştımAyyy bugun gene konu dönüyodu
Baklavami açtın.. ben senin komşun olayımHemen göndereyim. Şimdi sevgili kayınvalideciğime göndereceğim kalanı da sana gelsin
SustumKan çıkar kan yapma
FarkettimBanlanan olmuş malesef. Uyardım ama geç kalmıştım
Sos için birsürü istifledim dolaptan çıkardım tazesi yoktuEvva çileği nerden buldun guzum
Yeni mi yaptın Sütlü nuriyeyi niye almadınHemen göndereyim. Şimdi sevgili kayınvalideciğime göndereceğim kalanı da sana gelsin
Gelebileceksen buyur gel. Benim gibi kondu bulamazsın. Evine gelmem ha bire yemek yollarımBaklavami açtın.. ben senin komşun olayım
Senmi yaptın bayılırım ev baklavasına çok iyi olmuşBaklava
Vay vay bende reçel yaptım 1 ayda bitti okadar güzel olmstu ki zaten sürekli burda çilek bulmak zorSos için birsürü istifledim dolaptan çıkardım tazesi yoktu
Yeni dün şerbetledim daha hiç kuvvetim yok eve gelince 22 olunca uykum geliyor direkYeni mi yaptın Sütlü nuriyeyi niye almadın
Cidden çok beğendim Ellerine sağlıkAfiyet bal şeker olsun
Hic güzel degil cilegi buzluga atinca tadı guzel.olmuyoBuzluktan çıkınca tadı nasıl