• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sen mi anlamıyorsun🤗
Aslında biz seninle klasikçiyiz.Baklava,mantı,içli köfte,su böreği ilgi alanımız 🤷🏼‍♀️Sütlü tatlılar bizi bozuyor😂Ben o konuda iyi değilim galiba🤷🏼‍♀️Tarif kalsa deneyeceğimde😂
Evet canım, daha çok yöresel yemeklerle ve tatlılarla cebelleştiğimiz için sunuma pek gerek kalmıyor. 😊
Bende aklıma eseni yaparım🤣🤣 artık sana kalmış, onaylayıp onaylamamak😁 boştaysa onaylarsın 🤣
Tabaklarımı yeni arkadaşlar görmesin mi 😁

Evet canım, daha çok yöresel yemeklerle ve tatlılarla cebelleştiğimiz için sunuma pek gerek kalmıyor. 😊
Bende aklıma eseni yaparım🤣🤣 artık sana kalmış, onaylayıp onaylamamak😁 boştaysa onaylarsın 🤣
Tabaklarımı yeni arkadaşlar görmesin mi 😁
Bende senin gibiyim seni anlıyorum🤗Ölçü bile yok aslında😂Her şeyim göz kararı🤷🏼‍♀️
Kısırı bile bakır sinide sundum😂Kaç aydır bekliyorum onda bir şey yapayım diye😂Aynı tarz köfte yapacaktım nasip olmadı😂
Aynen o güzel tabaklarını görmeleri lazım🤗🤩

Evet canım, 2 senecik kadar ara vermek durumunda kalmıştım. 😑
İşi bıraktım, kış telaşesi derken ancak fırsat buldum 😁
O kadar oldu mu kiz🤭
Bida birakma o kadar😍
Simdi evdemisin, napiosun

Iyiyim sukur aksam ustu ayaklandim artik, esim arkadaslarindaki belirtileri bende ariyo simdi🙃
Geçmişler olsun canım😳
O kadar oldu mu kiz🤭
Bida birakma o kadar😍
Simdi evdemisin, napiosun
Evdeyim artık canım, 4 ay oldu işi bırakalı. Ne yapayım, adam artık sabah 7 de çıkıp akşam 7 de geliyor. Eskisi gibi vardiyalı olmadığından pek fırsatım olmuyor buralara 😊
Dün artık dedim, ben sahalara geri döneceğim🤣🤣 fazla ayrı kaldım🤣🤣

Back