- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Allah iyilik versin cennam geçer inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende iyiyim şükürIyiyim kuzum,arada basım cok dönüyor ama iyiyim. Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin cennam geçer inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende iyiyim şükürIyiyim kuzum,arada basım cok dönüyor ama iyiyim. Sen nasılsın?
Teşekkür ederim Nevreste SultanMaşaallah becerikli hatunsun
AA cennam gelmişİyiyim şükür,sen nasılsın?
Amin kuzum amin ,hepimiz sağlıklı olalımAllah iyilik versin cennam geçer inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende iyiyim şükür
TatlımmAA cennam gelmiş
BalımTatlımm
Nasılsın canım?
Belki vazgeçen olur Alıp yapmayan da oluyor çünkü:)Sevgili hanimefendicilerim naptınız siz yaa tarif bırakmamışsınız kapanın elinde kalmış tarifler bende bi heyecan katayim dedim hayatıma ama söndüm resmen
Oneydi gizBen de yaptım tarifimi
Eki Görüntüle 2731749
Aldım aldim çaktırmaDimi.. gülümse almalı.
Puding yapmayın gurban olim yiterrrrKız bu yamyamlardan bana puding kalmış mıdır sence
Yılmadık ayaktayiz bende aldımAldım aldim çaktırma
İyiyim canım. Dün uyuya kalmışım mutfak felaket şekilde dağınık sağolsun eşim de elini sürmemiş sen nasılsınNasılsın canım?
Bu canavarlara tarif mi dayanırBelki vazgeçen olur Alıp yapmayan da oluyor çünkü:)
Immmmmh, canım çektiBen de yaptım tarifimi
Eki Görüntüle 2731749
Ben tombul su meşrubat bardaklarıma bile koyuyorumImmmmmh, canım çekti
Ben bu bardakları çay İçin almıştım, kup olarakta mı kullanılıyor, aklımda olsun da bu bardaklarda çay içimi çok güzel oluyor
Mantıklı aslında, ben sunumdan pek anlamadığımdan türetemiyorum böyle fikirleri. Biraz sunum araştırmam gerekiyor sanırımBen tombul su meşrubat bardaklarıma bile koyuyorum
Sen mi anlamıyorsunMantıklı aslında, ben sunumdan pek anlamadığımdan türetemiyorum böyle fikirleri. Biraz sunum araştırmam gerekiyor sanırım