Ay evet ya kocaman kocaman gocukler bazı ilçelerin tarlalarında önceden görmüştüm haberlerde.Risk en az beybisi
Konya’da göçük depremler oluyo diyolla, Obruk Obruk
Ben antalyadan başka yerde yaşayamam ama yazın sıcaktan erimek kışın soğuktan donmaya alışıkımHepinizi ülkemizin güzide şehri ve mutlu insanlar kenti Kırklareli’de yaşamaya davet ediyorum. Deprem riski en az olan yerlerden birisi
Biara şey vardi milenyumda kiyamet kopucak dendi bütün herkes o yenice koyune gitmisti orda kopmucakmis buda oyle bisey olduAy evet ya kocaman kocaman gocukler bazı ilçelerin tarlalarında önceden görmüştüm haberlerde.
Ama fay hattı tonundan zararsız yermiş konya .tabi Allah'ın işi canım Allah'a emanetiz valla
Yok eskisi gibi düşünme tarifine kuş kondur dedimSende o dutluktan kalma haminne mi demek istedin bana?
Hakkattt haaaBiara şey vardi milenyumda kiyamet kopucak dendi bütün herkes o yenice koyune gitmisti orda kopmucakmis buda oyle bisey oldu
Geçmiş olsun canımBen Osmangazideyim,kardeşim o tarafta,o hiç duymamış,çocuklarin sesinden . Bizim burda hiç ses yok diye herhalde ben duydum,AcayiptiAma lamba sallanmadi
Yapalım yapalım yoksa halımiz harap
Fon seviyorum ,doğa seviyorum;döküntü sevmiyorum
Bak senYapalım yapalım yoksa halımiz harap
Tabi tabi bizde inandıkYapalım yapalım yoksa halımiz harap
Dedim ben ama toplamamis napimFon seviyorum ,doğa seviyorum;döküntü sevmiyorum
Doğa yoksa ne edecüü bu milletFon seviyorum ,doğa seviyorum;döküntü sevmiyorum
Hiç sevmem döküntüDedim ben ama toplamamis napim
Saten çarşafDoğa yoksa ne edecüü bu millet
Bak sen
Siz gelenleri gördünüz degilmiTabi tabi bizde inandık
Yav he he
Actirtma şimdi sandığı banaSaten çarşaf
Senin tarif mi bilinmedikSiz gelenleri gördünüz degilmi
Sen hiç konuşma bikere elooofff
Benim tarifte numara yok eminim bakın görün sonlarda olcam.sevilen tariflerin yanında sunumda çok önemli bundada ikisi bı arada olcak
Aç tabiActirtma şimdi sandığı bana
He ya, tası toprağı toplayıp çıkın çıkın gelinYerleselim ozaman oraya
Aynen canım, Allah’a güçlük yok. Ne derse, nerde derse o olur. Tedbirimizi alıp tevekkül etmekten başka çare yokAy evet ya kocaman kocaman gocukler bazı ilçelerin tarlalarında önceden görmüştüm haberlerde.
Ama fay hattı tonundan zararsız yermiş konya .tabi Allah'ın işi canım Allah'a emanetiz valla
Aaahhhh ah, ben de aslında deniz hastasıyım. Sanırım balık Burcu olmak bu demekBen antalyadan başka yerde yaşayamam ama yazın sıcaktan erimek kışın soğuktan donmaya alışıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?