• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Risk en az beybisi ☺️

Konya’da göçük depremler oluyo diyolla, Obruk Obruk 😕
Ay evet ya kocaman kocaman gocukler bazı ilçelerin tarlalarında önceden görmüştüm haberlerde. ☹️
Ama fay hattı tonundan zararsız yermiş konya .tabi Allah'ın işi canım Allah'a emanetiz valla

Hepinizi ülkemizin güzide şehri ve mutlu insanlar kenti Kırklareli’de yaşamaya davet ediyorum. Deprem riski en az olan yerlerden birisi 😌
Ben antalyadan başka yerde yaşayamam ama yazın sıcaktan erimek kışın soğuktan donmaya alışıkım :KK61:

Ay evet ya kocaman kocaman gocukler bazı ilçelerin tarlalarında önceden görmüştüm haberlerde. ☹️
Ama fay hattı tonundan zararsız yermiş konya .tabi Allah'ın işi canım Allah'a emanetiz valla
Biara şey vardi milenyumda kiyamet kopucak dendi bütün herkes o yenice koyune gitmisti orda kopmucakmis buda oyle bisey oldu :KK53:

Ben Osmangazideyim,kardeşim o tarafta,o hiç duymamış,çocuklarin sesinden . Bizim burda hiç ses yok diye herhalde ben duydum,Acayipti :110: Ama lamba sallanmadi
Geçmiş olsun canım:(

Siz gelenleri gördünüz degilmi 😩
Sen hiç konuşma bikere elooofff 😈
Benim tarifte numara yok eminim bakın görün sonlarda olcam.sevilen tariflerin yanında sunumda çok önemli bundada ikisi bı arada olcak
Senin tarif mi bilinmedik:70:

Yerleselim ozaman oraya🤣🤣
He ya, tası toprağı toplayıp çıkın çıkın gelin 😬
Aynen canım, Allah’a güçlük yok. Ne derse, nerde derse o olur. Tedbirimizi alıp tevekkül etmekten başka çare yok ☺️
Ben antalyadan başka yerde yaşayamam ama yazın sıcaktan erimek kışın soğuktan donmaya alışıkım :KK61:
Aaahhhh ah, ben de aslında deniz hastasıyım. Sanırım balık Burcu olmak bu demek 😬 İzmir, Çanakkale, Muğla, Antalya tam benlik. Deniz, kum, güneş 🤩

Back