• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Zaten her yerde olan depremin ucu bize dokunuyor,nasıl iş anlamadım 🤷🏼‍♀️
Geçen bende anneme öyle dedim Akhisar sallanıyor hissediyorum İzmir sallanıyor hissediyorum 🙄 Balıkesir sallanıyor hissediyorum ilin sınırında olunca 🙄

Geçen bende anneme öyle dedim Akhisar sallanıyor hissediyorum İzmir sallanıyor hissediyorum 🙄 Balıkesir sallanıyor hissediyorum ilin sınırında olunca 🙄
Tovbe tövbe,illa götüreceğim sizi diyor sanki, ben öyle hissediyorum 😬

Çok geçmiş olsun canım rabbim korusun bizleri kötü alametlerden 🤲
Dünde siz sallanmissiniz sana da geçmiş olsun

eşim e dedim Karaman a tasinalim en iyisi orası ...Akdeniz de olan deprem ordaki kayalari düşürmüş diye bir haber okudu :olamaz:

Geçen sabaha kadar uyuyamadım aklıma deprem geldi de burdaki çorap konusunu okudum kalk bir iki dua oku demi :D

Elhan la hanım ablaya güldüm durdum :D
Tovbe tövbe,illa götüreceğim sizi diyor sanki, ben öyle hissediyorum 😬

Dünde siz sallanmissiniz sana da geçmiş olsun

eşim e dedim Karaman a tasinalim en iyisi orası ...Akdeniz de olan deprem ordaki kayalari düşürmüş diye bir haber okudu :olamaz:
Sağol minikcim kötü sallandık bide haber çıkmazmı 8 büyüklüğinde bekleniyor antalyada allahım esirgesin 🤲

Sağol minikcim kötü sallandık bide haber çıkmazmı 8 büyüklüğinde bekleniyor antalyada allahım esirgesin 🤲
Yalandır o ya ülkede olan en büyük deprem 7.4 zaten nereden çıkmış 8.6 biz caponya miyiz canım :KK53:

Yalandır o ya ülkede olan en büyük deprem 7.4 zaten nereden çıkmış 8.6 biz caponya miyiz canım :KK53:
Vala bilim adamı dediler de bende pek inanmam allahın işidir varsa kaderimizde elbet yaşarız 🤷‍♀️

Back